stavrosg έγραψε:Θα μπει Nova launcher και τα S apps θα γίνουν freeze οπότε δεν με ενοχλούν. Τι άλλο;sknipper έγραψε: Γιατί όμως λές το S3neo ελεεινό στα χαρτιά δείχνει καλό, υστερεί στην πράξη;
TouchWhiz & S apps
giannik1977 έγραψε:ναι , είδα και εγώ μεγάλη προκοπή με το γλυφιτζούρι στο moto g μου...πάντως στο Ζ3 ταμπλετ το γλειφιτζούρι πετάει
< with smoke signals cause New tapatalk sucks
giannik1977 έγραψε:ναι , είδα και εγώ μεγάλη προκοπή με το γλυφιτζούρι στο moto g μου...
Εσύ δεν είδες. Αλλοι όμως είδαμε.
alexm έγραψε:Επίσης δεν πρόκειται να πάρει lollipop ούτε σε 10 χρόνια. Το Tw ότι και να κάνεις σε κάποια σημεία δεν μπορείς να αποφύγεις το λαγκ που έχει ούτε με νοβα. Επίσης η οθόνη του είναι ψιλοτραγικη στον ήλιο. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ όλοι σου προτείνουν είτε Motorola g είτε g3s εσύ επιμένεις εκεί.Επιμένω γιατί μιλάμε για μηχανήματα μάλλον ίδιας ισχύος όπου το ένα έχει 16/1,5GB ενώ τα άλλα 8/1GB και μου λέτε να προτιμήσω τα δεύτερα. Δεν μετράει η παραπάνω μνήμη; Γενικά με όση ευκολία το θάβετε τόσο με το τσιγκέλι σας κυνηγάω για να τεκμηριώσετε το γιατί (λαγκ, οθόνη στον ήλιο, αναβάθμιση). Δεν είμαι αρνητικός, αναγνωρίζω τις γνώσεις σας και την εμπειρία σας στον χώρο και για να λέτε όλοι με μια φωνή όχι κάτι θα ξέρετε είναι όμως ότι θέλω να κερδίζω κι εγώ γνώση και να κάνω informed decision.
To moto g με ανησυχεί που είναι παχύ, το άλλο επίσης κάπως παχύ αλλά και για τα δύο λένε βολικά στο χέρι, δε λένε όμως στην τσέπη. Το LG θα με ενοχλεί αν δεν έχει αυτόματη φωτεινότητα έτσι δεν είναι;
rotest: Απλά πράγματα :θες να αγοράσεις μια τελειωμένη συσκευή? Πάρε s3 neo.
Θες μια λογικοτατη, vfm, αξιοπιστη και με τα updates της συσκευή? Πάρε moto g.
Sent via mobile
JasonLouk έγραψε:Sknipper αγορασε ενα moto g πριν αμολησω τον corsair.Όχι, όχι μηηηηηη, μην αμολήσεις τον corsair.....rotest:
Απλά πράγματα :θες να αγοράσεις μια τελειωμένη συσκευή? Πάρε s3 neo.
Θες μια λογικοτατη, vfm, αξιοπιστη και με τα updates της συσκευή? Πάρε moto g.
Sent via mobile
Για να τελειώνουμε με το ένα σκέλος, υπόσχομαι ότι δεν θα πάρω το S3neo. Πάει αυτό κλείσαμε!
Οπότε μιλάμε για την κινεζιά (την Moto την πήρε η Lenovo) ή κορεάτη LG G3s; Ή μήπως κάτι άλλο;
Αλήθεια το 4G πόσο πολύ το θέλουμε, μόνο για δεδομένα είναι έτσι δεν είναι; Μήπως δεν είναι και πολύ σημαντικό (η μπαταρία πάντως είναι);
Και εκεί που τα έχω ζυγίσει και ρυθμίσει και αποδεχτεί έρχεται και ο funkyreverend και μας πετάει το:
Sknipper, ακριβώς αυτές τις informed decisions πρέπει να αποφεύγεις.Και μου τα φέρνει όλα πάνω κάτω. Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν έχει emoticons, που να ξέρω τι εννοεί, να το λέει κυριολεκτικά ή να μου κάνει πλάκα; Μήπως έχει σχέση με το πίστευε και μη ερεύνα (αλλά αυτός είναι και biased προς τέτοια κατεύθυνση); Πώς θα κοιμήθώ εγώ τώρα; Στο σταυρό λοιπόν κι εγώ περιμένοντας την αποκαθήλωση!