Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Νίκος Παππάς έγραψε:
trident1971 έγραψε:Αν απο την αλλη τους ξαπλωσεις, θα πας και μεσα, και επιπλεον θα σου σπανε και τα αρχιδια οι ηλιθιοι για τα "ανθρωπινα δικαιωματα". :rtfm:

Το να ξυπνησεις, να καταλαβεις ποσοι και που βρισκονται, να εκτιμησεις αν φερουν οπλισμο, να οπλιστεις και να αντιδρασεις σωστα και με ασφαλεια για εσενα και τους οικειους σου, εμενα μου θυμιζει " Φονικο οπλο Νο 14". :lol:
Πολυ πιο πιθανο να μπεις σε μεγαλυτερους μπελαδες εσυ και η οικογενεια σου.

Ο kacey ζει μονος του, μπορει να κανει οπως νομιζει. Αν ομως φιλοξενησει την ξαδερφη του με τα 2 παιδακια της, ειμαι σιγουρος οτι θα τα σκεφτει-πραξει ΠΟΛΥ διαφορετικα.

Αφου καταλαβες οτι το "ξαπλωσεις" δεν αφορα στη συγκεκριμενη φαση, ειναι γενικο, τι μου τα λες? :help:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kacey έγραψε:
g8777 έγραψε:Κacey ο,τι σου εγραψε ο admin. Γιατρο.

επιπεδο στο φορουμ λεμε :rtfm:

giannik1977 έγραψε:Κων/νε άλλο το να εισβάλλει κάποιος στο σπίτι σου, β) άλλο να περάσει δίπλα από το κάμπριο κ να πει μανιτσα μου τι κωλαρα είναι αυτή κ άλλο το γ) να τσαμπουκαλευτεις επειδή ο άλλος πέρασε το stop..

Υ.γ
α) Εχεις τύχει ποτε σε τσαμπουκα εν οδό κ να πάρει το μάτι σου οτι ο άλλος κρατάει σιδερικο;;

α) με εξαιρεση το τρελο που θα στην αναψει στα καλα καθουμενα και προκαταβολικα, θα τον αντιμετωπισω. Το πως, ειναι δικο μου θεμα :whistlink:

β) δηλαδη εγω σε αυτον δεν εχω δικαιωμα να απαντησω?

γ) εγω δεν μιλαω για αυτον που εκανε λαθος, πιστευω μετα απο τοοοοοσα χρονια να το εχετε κατανοησει. Σε αυτον λοιπον που περναει εσκεμμενα ή το γραφει εσκεμμενα και οχι απο λαθος, δεν εχω δικαιωμα να του πω κατι? Αν δεν του πω και αρχισει να μου λεει εκεινος (ενω εχει μαλακιστει), παλι δεν εχω δικαιωμα να του απαντησω?

Ενώ εσύ σήμερα διδάσκεις επίπεδο ε; :ninja:
Δείχνεις επίπεδο με το να σου λέω 3 φορές να σβήσεις την υπογραφή σου, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ και αφού στην σβήνω εγώ, να βάζεις πάλι μια προσβλητική αηδία;
Για να σε μπανάρουμε και να μας την πεις για λογοκρισία ίσως;

Τώρα λοιπόν στο ζητώ δημόσια, αφαίρεσε την υπογραφή σου αυτή, που παραβιάζει καταφανώς ΞΑΝΑ τον κανονισμό, γιατί θα την σβήσω και θα φας το 3ο warn για σήμερα. Και προφανώς, ένας άνθρωπος που από το πρωί, σπάει τα @@ σε όλους στο φόρουμ, έχει προβλήματα που δεν λύνονται εδώ μέσα.
[Admin]
Άβαταρ μέλους
By Serf
giannik1977 έγραψε:
g8777 έγραψε:......

:thumbsup:

Προχτεσινο σκηνικό..
Είμαι με το περιπολικό κολλημένος στην κινηση Λ.Ποσειδώνος στο υψος του Πραπα..
Ξαφνικα έρχεται ένας τυπας , πεζός , μπροστά στο αμάξι αρχίζει να καλεί σε βοήθεια κ.λ.π κ.λ.π
Βγαινουμε εξω , κ τι είχε γίνει..
Δυο αμάξια , στο ενα 3 μαντραχαλαιοι στο άλλο μπαμπάς με 2 παιδάκια.Κυνηγωντουσαν απο το αεροδρόμιο λόγω μιας προτεραιότητας που παραβίασαν οι 3 κ κατόπιν παραπόνων του αλλου οδηγού (μπαμπά) τον εβρισαν. Αυτος τους πηρε στο κυνηγι , κλεινωντας τους τον δρομο , φρεναρισματα κ.λ.π κλασσικες μαλακιες .Τον καυγά δηλαδή τον επιζητούσε ο ίδιος ο μπαμπάς. Τα παιδιά στο πίσω κάθισμα κλαμμα κορόμηλο..Τι τους λες τώρα;

Εσείς τι είπατε/κάνατε με τους εμπλεκόμενους;
Άβαταρ μέλους
By kacey
trident1971 έγραψε:
bill33 έγραψε:Όλα αυτά που συμβαίνουν στον κασευ συμβαίνουν και σε άλλους; Όλα όμως

Με αυτη τη συχνοτητα οχι, τουλαχιστον σε εμενα.

Τουλαχιστον αυτα που περιγραφω που συμβαινουν στο δρομο, δεν τα βλεπεις παντου τριγυρω σου με αυτη τη συχνοτητα? Δεν μιλαμε ουτε για εγκληματα τωρα, ουτε για τον |λογοκρισία| που θα βρεθει να σου φαει την ουρα, αλλα τα καφριλικια στο δρομο δεν θα βλεπεις καθημερινα?

Εγω μονο απο μια συγκεκριμενη διαδρομη που κανω καθε δευτερα και τεταρτη, σε 10 λεπτα θα τσαντιστω με καποιον (που εχει κανει μλκια) τουλαχιστον 3 φορες. 1 επειδη περνανε εσκεμμενα με κοκκινο (σε συγκεκριμενο φαναρι), μια επειδη στριβοντας σε στροφη θα αλλαξουν μιση λωριδα και θα με κλεισουν (και μετα θα μου πουν κιολας "που πας να χωθεις εκει"...) και μια επειδη θα σφαξουν εκ δεξιων προτεραιοτητα μεσα σε στενακια.
giannik1977 έγραψε:στην κινηση Λ.Ποσειδώνος στο υψος του Πραπα..
Ξαφνικα έρχεται ένας τυπας , πεζός , μπροστά στο αμάξι αρχίζει να καλεί σε βοήθεια κ.λ.π κ.λ.π
Βγαινουμε εξω , κ τι είχε γίνει..
Δυο αμάξια , στο ενα 3 μαντραχαλαιοι στο άλλο μπαμπάς με 2 παιδάκια.Κυνηγωντουσαν απο το αεροδρόμιο λόγω μιας προτεραιότητας που παραβίασαν οι 3 κ κατόπιν παραπόνων του αλλου οδηγού (μπαμπά) τον εβρισαν. Αυτος τους πηρε στο κυνηγι , κλεινωντας τους τον δρομο , φρεναρισματα κ.λ.π κλασσικες μαλακιες .Τον καυγά δηλαδή τον επιζητούσε ο ίδιος ο μπαμπάς. Τα παιδιά στο πίσω κάθισμα κλαμμα κορόμηλο..Τι τους λες τώρα;

ο μπαμπας εκβιασε τον καυγα, οι μαντραχαλοι τον εβρισαν ενω παραβιασαν προτεραιοτητα, αυτος "διαμαρτυρηθηκε" (=? ξεκινησε βριζοντας?) αντε βγαλε ακρη.
Νίκος Παππάς έγραψε:
trident1971 έγραψε:Αν απο την αλλη τους ξαπλωσεις, θα πας και μεσα, και επιπλεον θα σου σπανε και τα αρχιδια οι ηλιθιοι για τα "ανθρωπινα δικαιωματα". :rtfm:

Το να ξυπνησεις, να καταλαβεις ποσοι και που βρισκονται, να εκτιμησεις αν φερουν οπλισμο, να οπλιστεις και να αντιδρασεις σωστα και με ασφαλεια για εσενα και τους οικειους σου, εμενα μου θυμιζει " Φονικο οπλο Νο 14". :lol:
Ο kacey ζει μονος του, μπορει να κανει οπως νομιζει. Αν ομως φιλοξενησει την ξαδερφη του με τα 2 παιδακια της, ειμαι σιγουρος οτι θα τα σκεφτει-πραξει ΠΟΛΥ διαφορετικα.

o kacey που ζει μονος του (ή ενιοτε φιλοξενει τη κοπελα που κοιμαται διπλα του, αρα θα ξερει που βρισκεται), αν καταλαβει οτι καποιοι κινουνται στο σπιτι θα τους περιμενει ετοιμος να ριξει. Γιατι μεταξυ αλλων κοιμαται και με τις εσωτερικες πορτες κλειδωμενες, οποτε το σεναριο να βρεθουν στο δωματιο μου χωρις να εχω παρει χαμπαρι τιποτα ειναι πολυ δυσκολο. Επισης εχει το πλεονεκτημα οτι γνωριζει το χωρο.

Η |λογοκρισία| και το λαθος ειναι οτι μετα θα βρει το μπελα του.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#97940 Λίγο σεξάκι παραπάνω, λίγο γυμναστήριο, μερικές αράδες μπουκάι... :rtfm:

Δεν γίνεται να κυκλοφορείτε στο δρόμο και να είστε έτοιμοι για τσαμπουκά σε κάθε πιθανό στραβοκοίταγμα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
trident1971 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Αφου καταλαβες οτι το "ξαπλωσεις" δεν αφορα στη συγκεκριμενη φαση, ειναι γενικο, τι μου τα λες? :help:

Μα δεν στα λεω, γενικα μιλαω για οσους περνα απο το μυαλο δυναμικη αντιδραση σε εισβολη ξενου στο σπιτι τους και δεν ανηκουν σε καποια ελιτ ομαδα των Ειδικων Δυναμεων.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#97943 Με αυτα και αυτα τεινω να πιστεψω οτι ο kacey κουβαλαει σιδερικο μαζι του πλεον..
Η το εχει κατω απο το μαξιλαρι του.

Μπορει να το χει και νομιμα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
trident1971 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Serf έγραψε:Σορρυ αλλά bullying είναι η αρπαγή του κολατσιού κι όχι η - όποια - αντίδραση στην αρπαγή!! Για τη χειροδικία ως αντίδραση στο bullying μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε υπέρ/κατά. Αλλά bullying ΔΕΝ είναι!

Bullying ειναι η συνεχης αρπαγη του κολατσιου και οχι αν γινει μια φορα, η στοχοποιηση δηλαδη ενος ατομου απο συκγεκριμενα ατομα.
Η σωστη αντιδραση ειναι η ενημερωση του δασκαλου/καθηγητη/διευθυντη απο το παιδι η και τους γονεις του και οχι η βια. Αυτα λενε οι ειδικοι.

Απο εκει και περα στο δικο μου παιδι εχω πει τα ιδια αλλα επισης του ειπα οτι αν δεν κανει κατι η δασκαλα του, να διεκδικισει το δικιο του με οποιο τροπο μπορει.

Ουσιαστικα του ειπες: Αν το παραχεσουν και η δασκαλα χαϊδευεται (ως συνηθως), να τους σπασει τα μουτρα.
Και πολυ καλα εκανες.
:inlove:

Εγώ πάντως όταν στην τρυφερή ηλικία των 13 έσκασα δόντι συμμαθητή δεν τολμούσα να γυρίσω σπίτι :sorry:

Έφαγα το μπερντάκι μου, μου κοψαν το καράτε για ένα 3μηνο και έμαθα ότι ο μάγκας δεν φαίνεται στις κλωτσομπουνιές :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kacey
Geo f1 έγραψε:Με αυτα και αυτα τεινω να πιστεψω οτι ο kacey κουβαλαει σιδερικο μαζι του πλεον..
Η το εχει κατω απο το μαξιλαρι του.

Μπορει να το χει και νομιμα.

εισαι νεος στο φορουμ εσυ? :whistlink:
Νίκος Παππάς έγραψε:Μα δεν στα λεω, γενικα μιλαω για οσους περνα απο το μυαλο δυναμικη αντιδραση σε εισβολη ξενου στο σπιτι τους και δεν ανηκουν σε καποια ελιτ ομαδα των Ειδικων Δυναμεων.

η εναλλακτικη ειναι να αφεθεις στις ορεξεις τους ομως. Να τους αφησεις εκεινους να αποφασισουν το τι θα σου κανουν και μεχρι που θα φτασουν.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:
trident1971 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Serf έγραψε:Σορρυ αλλά bullying είναι η αρπαγή του κολατσιού κι όχι η - όποια - αντίδραση στην αρπαγή!! Για τη χειροδικία ως αντίδραση στο bullying μπορούμε να επιχειρηματολογήσουμε υπέρ/κατά. Αλλά bullying ΔΕΝ είναι!

Bullying ειναι η συνεχης αρπαγη του κολατσιου και οχι αν γινει μια φορα, η στοχοποιηση δηλαδη ενος ατομου απο συκγεκριμενα ατομα.
Η σωστη αντιδραση ειναι η ενημερωση του δασκαλου/καθηγητη/διευθυντη απο το παιδι η και τους γονεις του και οχι η βια. Αυτα λενε οι ειδικοι.

Απο εκει και περα στο δικο μου παιδι εχω πει τα ιδια αλλα επισης του ειπα οτι αν δεν κανει κατι η δασκαλα του, να διεκδικισει το δικιο του με οποιο τροπο μπορει.

Ουσιαστικα του ειπες: Αν το παραχεσουν και η δασκαλα χαϊδευεται (ως συνηθως), να τους σπασει τα μουτρα.
Και πολυ καλα εκανες.
:inlove:

Εγώ πάντως όταν στην τρυφερή ηλικία των 13 έσκασα δόντι συμμαθητή δεν τολμούσα να γυρίσω σπίτι :sorry:

Έφαγα το μπερντάκι μου, μου κοψαν το καράτε για ένα 3μηνο και έμαθα ότι ο μάγκας δεν φαίνεται στις κλωτσομπουνιές :iconcool:

Φαντασου, εκανες και καρατε, (υποθετω γνωστο στους συμμαθητες) και καποιος βρεθηκε να στην πεσει. Τι σου λεει αυτο για την ηλιθιοτητα που δερνει τον κοσμο? :hmmm:

Αντιστοιχη συμπεριφορα ειχαν και οι δικοι μου, σε τετοια θεματα, σε ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ βαθμο. Πχ μου κανει ο αλλος το βιο αβιωτο, κανω υπομονη καμποση ωρα, τελικα τις τρωει, και μετα ερχεται ο μεγαλος αδερφος του στο σπιτι να με απειλησει και τα ακουω και απο πανω απο τους δικους μου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
kacey έγραψε:
trident1971 έγραψε:
bill33 έγραψε:Όλα αυτά που συμβαίνουν στον κασευ συμβαίνουν και σε άλλους; Όλα όμως

Με αυτη τη συχνοτητα οχι, τουλαχιστον σε εμενα.

Τουλαχιστον αυτα που περιγραφω που συμβαινουν στο δρομο, δεν τα βλεπεις παντου τριγυρω σου με αυτη τη συχνοτητα? Δεν μιλαμε ουτε για εγκληματα τωρα, ουτε για τον |λογοκρισία| που θα βρεθει να σου φαει την ουρα, αλλα τα καφριλικια στο δρομο δεν θα βλεπεις καθημερινα?

Βλεπω αρκετα προφανως, αλλα προσπαθω να τα αποσοβώ ΠΡΙΝ φτασουμε σε φαση Χριστοπαναγιας, (οχι οτι το πετυχαινω πάντα). Προσπαθω να βλεπω τις διαθεσεις του αλλου πριν κανει τη |λογοκρισία|, μετα ειναι αργα. Επισης, δινω και στους αλλους το δικαιωμα να κορναρουν και να βρισουν, αφου το κανω και εγω.
Εχει τυχει να πηγαινουμε σε πελατη με τον τοτε προϊσταμενο και να μου πει "μα γιατι δε χωνεσαι και τους αφηνεις να περνανε?". Η απαντηση ηταν "αμα γινει |λογοκρισία| θα αργησουμε στον πελατη, καλυτερα να αργησω 1 λεπτο, παρα 20". ΜΟΚΟ. :lol:

Αγιος δεν ειμαι, I just get by.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kacey έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Μα δεν στα λεω, γενικα μιλαω για οσους περνα απο το μυαλο δυναμικη αντιδραση σε εισβολη ξενου στο σπιτι τους και δεν ανηκουν σε καποια ελιτ ομαδα των Ειδικων Δυναμεων.

η εναλλακτικη ειναι να αφεθεις στις ορεξεις τους ομως. Να τους αφησεις εκεινους να αποφασισουν το τι θα σου κανουν και μεχρι που θα φτασουν.

Δεν εχω την εκπαιδευση ουτε τον οπλισμο για να κανω κατι.
Λαμβανω οσα περισσοτερα μετρα μπορω για να μην μπουνε μεσα στο σπιτι μου οσο ειμαι εγω και η οικογενεια μου.
Μια φορα ξεχασα να κλειδωσω την πορτα γιατι κουβαλουσα πραγματα και μπηκαν μεσα τσιγγανες μαλλον ( ειχε λαικη εκεινη την ημερα) και σηκωσαν κοσμηματα, παπουτσια της συζυγου και μια φωτογραφικη.
Απο τοτε κλειδωνω παντα την πορτα ειτε φευγω ειτε ερχομαι.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Νίκος Παππάς έγραψε:Λαμβανω οσα περισσοτερα μετρα μπορω για να μην μπουνε μεσα στο σπιτι μου οσο ειμαι εγω και η οικογενεια μου.

Νικο, στην Αμερικη απλα θα λαμβαναμε μετρα και για μην ξαναβγουν, αν τυχον εμπαιναν... :shifty:

Νίκος Παππάς έγραψε:...και μπηκαν μεσα τσιγγανες μαλλον...

Ρατσισμος κύριοι, ειναι μεσα στο πετσι του Ελληνα. :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kacey
#97982 Αν αυτο:
trident1971 έγραψε:Βλεπω αρκετα προφανως, αλλα προσπαθω να τα αποσοβώ ΠΡΙΝ φτασουμε σε φαση Χριστοπαναγιας, (οχι οτι το πετυχαινω πάντα). Προσπαθω να βλεπω τις διαθεσεις του αλλου πριν κανει τη |λογοκρισία|, μετα ειναι αργα.

σημαινει πχ οτι θα σταματησεις στο πρασινο φαναρι για να περασει ο μαλακας που εσκεμμενα και ενω σε εχει δει περασε το κοκκινο (πχ πουστικα, επειδη η διασταυρωση μπροστα του ειναι κλειστη "ας παμε να κολλησουμε και εμεις" - εκτος απο το οτι ειναι πανηλιθιο) τοτε sorry αλλα το βλεπουμε εντελως διαφορετικα το θεμα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Νίκος Παππάς έγραψε:
kacey έγραψε:

Δεν εχω την εκπαιδευση ουτε τον οπλισμο για να κανω κατι.
Λαμβανω οσα περισσοτερα μετρα μπορω για να μην μπουνε μεσα στο σπιτι μου οσο ειμαι εγω και η οικογενεια μου.

Βρε δεκτον. Ουτε σου ειπα "ΕΣΥ να το κανεις". Αλλα καποιοι αλλοι εχουν ειτε το ενα, ειτε το αλλο, ειτε και τα δυο, ειτε αγνοια κινδυνου, ειτε συνδυασμο ολων αυτων.

Αυτο που δεν δεχομαι ειναι να μου ζητανε διαφοροι ηθικολογοι που δεν εχουν παθει και τα γραφουν απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου τους να δικαιολογηθω για/μετανιωσω για/μη προβω στην απαραιτητη για να προστατεψω τον εαυτο/οικογενεια/περιουσια μου αντιδραση, οταν μιλαμε για καποιους που μπαινουν στο χωρο μου με σκοπο να με βλαψουν (κλεψουν-τραυματισουν-σκοτωσουν-βιασουν-οτιδηποτε), με διαφορες χαριτωμενες μπουρδες τυπου "η ποινη για τη διαρρηξη/ληστεια δεν ειναι ο θανατος"...

Νίκος Παππάς έγραψε:Μια φορα ξεχασα να κλειδωσω την πορτα γιατι κουβαλουσα πραγματα και μπηκαν μεσα τσιγγανες μαλλον ( ειχε λαικη εκεινη την ημερα) και σηκωσαν κοσμηματα, παπουτσια της συζυγου και μια φωτογραφικη.
Απο τοτε κλειδωνω παντα την πορτα ειτε φευγω ειτε ερχομαι.

Σε εμενα μια φορα προσπαθουσε να ανοιξει τη (παλια ξυλινη, καποια στιγμη θα το καταφερναν) πορτα ενα ζευγαρι γυφτων οποτε τους υποδεχτηκα εγω και αυτη:

Εικόνα