- 07 Απρ 2015, 14:37
trident1971 έγραψε:bill33 έγραψε:Όλα αυτά που συμβαίνουν στον κασευ συμβαίνουν και σε άλλους; Όλα όμως
Με αυτη τη συχνοτητα οχι, τουλαχιστον σε εμενα.
Τουλαχιστον αυτα που περιγραφω που συμβαινουν στο δρομο, δεν τα βλεπεις παντου τριγυρω σου με αυτη τη συχνοτητα? Δεν μιλαμε ουτε για εγκληματα τωρα, ουτε για τον |λογοκρισία| που θα βρεθει να σου φαει την ουρα, αλλα τα καφριλικια στο δρομο δεν θα βλεπεις καθημερινα?
Εγω μονο απο μια συγκεκριμενη διαδρομη που κανω καθε δευτερα και τεταρτη, σε 10 λεπτα θα τσαντιστω με καποιον (που εχει κανει μλκια) τουλαχιστον 3 φορες. 1 επειδη περνανε εσκεμμενα με κοκκινο (σε συγκεκριμενο φαναρι), μια επειδη στριβοντας σε στροφη θα αλλαξουν μιση λωριδα και θα με κλεισουν (και μετα θα μου πουν κιολας "που πας να χωθεις εκει"...) και μια επειδη θα σφαξουν εκ δεξιων προτεραιοτητα μεσα σε στενακια.
giannik1977 έγραψε:στην κινηση Λ.Ποσειδώνος στο υψος του Πραπα..
Ξαφνικα έρχεται ένας τυπας , πεζός , μπροστά στο αμάξι αρχίζει να καλεί σε βοήθεια κ.λ.π κ.λ.π
Βγαινουμε εξω , κ τι είχε γίνει..
Δυο αμάξια , στο ενα 3 μαντραχαλαιοι στο άλλο μπαμπάς με 2 παιδάκια.Κυνηγωντουσαν απο το αεροδρόμιο λόγω μιας προτεραιότητας που παραβίασαν οι 3 κ κατόπιν παραπόνων του αλλου οδηγού (μπαμπά) τον εβρισαν. Αυτος τους πηρε στο κυνηγι , κλεινωντας τους τον δρομο , φρεναρισματα κ.λ.π κλασσικες μαλακιες .Τον καυγά δηλαδή τον επιζητούσε ο ίδιος ο μπαμπάς. Τα παιδιά στο πίσω κάθισμα κλαμμα κορόμηλο..Τι τους λες τώρα;
ο μπαμπας εκβιασε τον καυγα, οι μαντραχαλοι τον εβρισαν ενω παραβιασαν προτεραιοτητα, αυτος "διαμαρτυρηθηκε" (=? ξεκινησε βριζοντας?) αντε βγαλε ακρη.
Νίκος Παππάς έγραψε:trident1971 έγραψε:Αν απο την αλλη τους ξαπλωσεις, θα πας και μεσα, και επιπλεον θα σου σπανε και τα αρχιδια οι ηλιθιοι για τα "ανθρωπινα δικαιωματα". 
Το να ξυπνησεις, να καταλαβεις ποσοι και που βρισκονται, να εκτιμησεις αν φερουν οπλισμο, να οπλιστεις και να αντιδρασεις σωστα και με ασφαλεια για εσενα και τους οικειους σου, εμενα μου θυμιζει " Φονικο οπλο Νο 14".
Πολυ πιο πιθανο να μπεις σε μεγαλυτερους μπελαδες εσυ και η οικογενεια σου.
Ο kacey ζει μονος του, μπορει να κανει οπως νομιζει. Αν ομως φιλοξενησει την ξαδερφη του με τα 2 παιδακια της, ειμαι σιγουρος οτι θα τα σκεφτει-πραξει ΠΟΛΥ διαφορετικα.
o kacey που ζει μονος του (ή ενιοτε φιλοξενει τη κοπελα που κοιμαται διπλα του, αρα θα ξερει που βρισκεται), αν καταλαβει οτι καποιοι κινουνται στο σπιτι θα τους περιμενει ετοιμος να ριξει. Γιατι μεταξυ αλλων κοιμαται και με τις εσωτερικες πορτες κλειδωμενες, οποτε το σεναριο να βρεθουν στο δωματιο μου χωρις να εχω παρει χαμπαρι τιποτα ειναι πολυ δυσκολο. Επισης εχει το πλεονεκτημα οτι γνωριζει το χωρο.
Η |λογοκρισία| και το λαθος ειναι οτι μετα θα βρει το μπελα του.