Ευτυχώς που θα πληρώσω 40 μονο
Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km
Dimsabas έγραψε:Παίρνοντας αφορμή από την υπογραφή του Kacey, πέρα από το απαράδεκτο του ζητήματος (προφανώς), θεωρείται παράνομο το να σχολιάσω τη λάθος ορθογραφία; "Τυχούσες" παρεμβάσεις.
pipinos1976 έγραψε:Βασικά αυτό το στοιχείο θα οδηγήσει στη σύλληψη των εν λόγω τύπων. Στο δικαστήριο δύσκολο να σταθεί, αν δεν υπάρχει σχετική σήμανση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να αξιοποιήσει το στοιχείο. Απλά θα τους παρακολουθεί και θα τους πιάσει στην επόμενη κλοπή. Ή, αν γίνουν πιο προκλητικοί, να τους πιάσουν και να πουν ότι τους παρακολουθούσαν ήδη. Στο δικό μου σπίτι, που έκοβαν τις σωλήνες του αερίου μια φορά το μήνα, τους έπιασαν μέσω κάμερας, αφού ήξεραν ποιον να κυνηγήσουν. Μετά ήρθε και 2η συμμορία κτλ κτλ.
Ευχαριστώ
).
Dimsabas έγραψε:Παίρνοντας αφορμή από την υπογραφή του Kacey, πέρα από το απαράδεκτο του ζητήματος (προφανώς), θεωρείται παράνομο το να σχολιάσω τη λάθος ορθογραφία; "Τυχούσες" παρεμβάσεις.
Serf έγραψε:Απαλλοτρίωση μηχανής σε 4' λεπτά (δείτε από το 26:00)...
kacey έγραψε:Για πειτε μου τωρα οι εξυπνοι ηθικολογοι του φορουμ. Εστω οτι στριβω απο το κεντρικο στο στενακι, να παω στο σπιτι μου, και αυτη εινα η μηχανη μου. Και βλεπω αυτους τους τυπους να κανουν αυτο το πραγμα. Τι μου επιτρεπετε (με "ε" στο τελος, ΕΣΕΙΣ τι μου επιτρεπετε) να κανω?
Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]