Ειδικά το πρόβλημα με το χειρόφρενο τις περισσότερες φορές οφείλεται σε χαμηλή μπαταρία.
Sent Through Tapatalk
kostis20 έγραψε:Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις!Επίσης επειδή την έχω πάτησει με γαλλικο και ακριβώς τα ίδια συμπτωματα καθάρισε και τους πόλους!!
mirage έγραψε:kostis20 έγραψε:Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις!Επίσης επειδή την έχω πάτησει με γαλλικο και ακριβώς τα ίδια συμπτωματα καθάρισε και τους πόλους!!
Ναι μονο στα γαλλικα συμβαινει. Right.
markvag έγραψε:
drdino έγραψε:Το park assist είναι κινεζιά ή το εργοστασιακό; Αν είναι κινεζιά, τότε μπορεί να έχει χαλάσει και το ίδιο, είναι άθλιας ποιότητας σε γενικές γραμμές. Τσέκαρε βέβαια κι από πού παίρνει ρεύμα, μήπως έχεις πρόβλημα εκεί.

224v έγραψε:Το Σαββατο το βραδυ, εμεινε απο μπαταρια το Juke 3 ετων. Ειχα αφησει τα αλαρμ και τα θεσεως για 1 τεταρτο ανοικτα. Εβγαλε το check engine (Κιτρινη μηχανη) στο ταμπλο αν και πηρε με καλωδια αμεσως. Το Ταμπλο ειχε ρευμα κανονικα... το ραδιο ζητησε το ΡΙΝ για να ξεκλειδωσει. Το πηγα σε σερβις και ελεγχοντας τη μπαταρια ειπε οτι ειναι στα τελευταια της, εχει 311, αντι για 700 που πρεπει!! τι μοναδες ειναι αυτα?? (τα εδειξε το οργανο που την ελεγξε).. Δυστυχως εχει περασει την εγγυηση και θα πρεπει να την αλλαξω. Η γνησια 115 ευρω 3 χρονια εγγυηση, της αγορας 85 2 χρονια.. Εγω να πω την αληθεια δενε χω αλλαξει μπαταρια πριν απο 4 χρονια στη διαρκεια της οδηγικης μου εμπειριας.. εχουν σκαρτεψει τις μπαταριες???
Focusman91 έγραψε:Στο Ford μετα απο 4μιση χρονια, παρεδωσε πνευμα...
Bayern7 έγραψε:Focusman91 έγραψε:Στο Ford μετα απο 4μιση χρονια, παρεδωσε πνευμα...
wtf? Στο focus μου αγορασμένο Φλεβάρη του 2008 και ακόμα βαστάει. Τον χειμώνα με τα πολλά κρύα μία (άντε 2 φορές) να ήθελε λίγο μιζάρισμα παραπάνω να πάρει μπρος. Πέραν τούτου τίποτα.
Θα την αλλάξω βέβαια κατά τον Νοέμβρη αν δεν παραδώσει πνεύμα νωρίτερα.
224v έγραψε:Η γνησια 115 ευρω 3 χρονια εγγυηση, της αγορας 85 2 χρονια..
markvag έγραψε:drdino έγραψε:Το park assist είναι κινεζιά ή το εργοστασιακό; Αν είναι κινεζιά, τότε μπορεί να έχει χαλάσει και το ίδιο, είναι άθλιας ποιότητας σε γενικές γραμμές. Τσέκαρε βέβαια κι από πού παίρνει ρεύμα, μήπως έχεις πρόβλημα εκεί.
Κοίτα, πρέπει να είναι κινεζιά, το έβαλε ωστόσο η αντιπροσωπεία που το πήρα σαν δώρο... Γενικά είχε θεματάκια, πχ στο κρύο δεν δούλευε, έπρεπε να ζεσταθεί (αυτό χρόνια τώρα)...
Βέβαια, τώρα δεν δουλεύει, παίζει και εκτός λειτουργίας να μου δημιουργεί πρόβλημα;;;; Να το αποσυνδέσω τελείως;;;;
Ευχαριστώ πολύ παίδες!
Α! Μπόνους fact: Πριν λίγο πήγα να μετακινήσω το αμάξι στην πιλοτή γιατί έκλεινα έναν γείτονα και δεν μου άναψε τίποτα και επιπλέον το χειρόφρενο λειτούργησε κανονικά...![]()
![]()

Pitt έγραψε:224v έγραψε:Η γνησια 115 ευρω 3 χρονια εγγυηση, της αγορας 85 2 χρονια..
Και η "γνήσια" μπαταρία της αγοράς είναι. Δεν κατασκευάζεται από την Nisan.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]