Βέβαια όλα τα ξεχνάς μόλις τον κοιμίζεις στην αγκαλιά σου ή τον βλέπεις να κοιμάται γαλήνιος μετά από μια δύσκολη βραδιά
Βέβαια όλα τα ξεχνάς μόλις τον κοιμίζεις στην αγκαλιά σου ή τον βλέπεις να κοιμάται γαλήνιος μετά από μια δύσκολη βραδιά
spyros.s έγραψε:σε μένα που έγινα μπαμπάς στα σχεδόν 40 η όλη διαδικασία ήταν δυσκολότερη διότι αφενός οι αντοχές μου είναι λιγότερες από μια δεκαετία πριν, αφετέρου η περισσότερη γνώση σε κάνει πιο ψυχαναγκαστικό με τις δεδομένες διαδικασίες (αλλαγή πάνας, μπάνιο, κόσμο, ντυσιμο, θερμανση κλπ) που πρέπει να κάνει ο γονέας με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούμαι παραπάνω...
criuser έγραψε:Να σου ζήσει το παιδάκι .![]()
Γιά το θέμα της ηλικίας που γίνεται κάποιος γονιός , έχουν ειπωθεί πολλά . Γενικά γιά τον άντρα η ηλικία ανάμεσα στα 30 και στα 35 είναι μιά καλή ηλικία . Γιατί το παιδί χρειάζεται τον πατέρα του σαν παιδί , αλλά περισσότερο τα πρώτα του χρόνια σαν ενήλικας . Ετσι όταν το παιδί σου είναι στην εποχή των μεγάλων αποφάσεων στην ζωή του , είναι καλό εσύ να έχεις στην ηλικία σου σαν πρώτο ψηφίο το 5 , η το 6 στην αρχή του .
Γιατί μπορεί να μεγάλωσε ο μέσος όρος ζωής , αλλά δυστυχώς ζούμε περισσότερα χρόνια ως γέροι .
Anonymous Founder έγραψε:Ό,τι και να λέω βέβαια, δεν έχει σημασία, είμαι 39 και παιδί δεν έχω σκοπό να κάνω άμεσα...
Ή μήπως όταν αρχίσει να της χτυπάει το ρολόι της δίνεις τα παπούτσια; Απλώς προσπαθώ να καταλάβω

spyros.s έγραψε:Εγώ θα πω ότι μάλλον δεν βρέθηκε η γυναίκα που θα έκανε τον Anonymous Founder να θέλει να κάνει οικογένεια μαζί της και έτσι δεν το βλέπει ως ανάγκη!
Θεωρώ πάντως πιθανότερο ότι όταν συμβεί αυτό θα γίνει χαζομπαμπάς με σφραγίδα γνησιότητας σαν και μένα! Όνειρα κάνεις με τους ανθρώπους που σε εμπνέουν δίπλα σου! Αλλιώς απλά συμβιβάζεσαι!
Γλυκειά μεν η κούραση, παραμένει όμως κούραση... Και επιπλέον όσο μεγαλύτεροι οι γονείς, τόσο μεγαλύτεροι και οι παπούδες / γιαγιάδες και δεν θα μπορούν να βοηθάνε τόσο...

markvag έγραψε:Εγώ πάντως έγινα πρώτη φορά μπαμπάς στα 28 και δεύτερη στα 32,5 είδα τρομακτική διαφορά στις αντοχές μου... Στα 40 πιστεύω απλά θα τα είχα παίξει...Γλυκειά μεν η κούραση, παραμένει όμως κούραση...
spyros.s έγραψε:Τώρα για το θέμα της ηλικίας που αναφέρθηκε νομίζω ότι έχετε δίκιο και ότι θα ήταν καλύτερα να γίνει κανείς πατέρας γύρω στα 35 του ώστε να μην είναι "γέρος" και εκτός εποχής όταν τα παιδιά του ζητήσουν/χρειαστούν την άποψη του για τις αποφάσεις ζωής που κάποτε θα πάρουν. Εγώ θα το πάω και λίγο παρακάτω: Να μπορώ να φυλάξω και κάνα εγγόνι...
). ωστόσο εχω σκεφτεί πολλες φορες μηπως θα ηταν καλυτερα να ειχε γινει αυτό τουλάχιστον 3-4 χρονια νωρίτερα. κυριως για μικροτερη διαφορα ηλικιας. όπως προείπα όμως, αν δεν είσαι έτοιμος....
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]