Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By famas
glf έγραψε:Α μη μου λέτε τέτοια. Θα αρχίσω να κοιτάω και το δικό μου ακόμα δε το πήρα..

Ούτε κατά διάνοια....Δύο φορές έχω στείλει δείγματα στη Blackstone labs. Και τις δύο φορές οι άνθρωποι μου είπανε ότι το λάδι διατηρούσε πολύ καλά τις ιδιότητες του. Και φυσικά ουδέποτε είχα απώλεια λαδιού.
ΥΓ.
κι άλλος στο club με επιτυχημένη τοποθέτηση DIY C.C. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
georgetz έγραψε:Απλώς αποδεκτά και συνιστώμενα, τίποτα το φοβερό.

Περίεργο που σου καίει λαδάκι τώρα εφόσον όλα λειτουργούν καλώς.

Δοκίμασε και Aral Hightronic με τις προδιαγραφές Ford
και τσέκαρε αν ζορίζεται ο κινητήρας απο κάποιον άλλο παράγοντα.
(κακή ευθυγράμμιση + ζυγοστάθμιση, ανεπαρκής ψύξη κλπα)

Εχω μια υποψια οτι μπορει να καιει για τον εξης λογο. Καμια φορα, μετα απο κρυο ξεκινημα, οταν παταγες αποτομα το γκαζι, ο κινητηρας αργουσε να ανταποκριθει αλλα μιλαμε για αργοπορια της ταξεως του 1,5 second. Υποψιαζομαι μηπως γι αυτο το λογο καιγοταν.
Τωρα που ανοιγει ο καιρος και δε θα χει τοσα πολλα κρυα, πιστευω δε θα χω τετοια ζητηματα. :s_no
Μπορει να γραφω και λακαμιες. :tomato: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By bill33
Focusman91 έγραψε:

Εχω μια υποψια οτι μπορει να καιει για τον εξης λογο. Καμια φορα, μετα απο κρυο ξεκινημα, οταν παταγες αποτομα το γκαζι, ο κινητηρας αργουσε να ανταποκριθει αλλα μιλαμε για αργοπορια της ταξεως του 1,5 second. Υποψιαζομαι μηπως γι αυτο το λογο καιγοταν.
Τωρα που ανοιγει ο καιρος και δε θα χει τοσα πολλα κρυα, πιστευω δε θα χω τετοια ζητηματα. :s_no

Πως συνδιάζονται αυτά που λες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#95867 Δεν συνδυάζονται.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
bill33 έγραψε:
Focusman91 έγραψε:

Πως συνδιάζονται αυτά που λες; :hmmm:

Γι' αυτο σου λεω!! Μπορει να γραφω και μαλακιες!! :lol:
Άβαταρ μέλους
By glf
#95882 famas στο καινούργιο έβαλες CC ;;;;;;

Χθες έκανα επίθεση στις λαμπιτσες και τις αλλάζω με led. Έβγαλα και τα φαναρια εμπρος να αλλάξω τις ψείρες. Στο δεξί έλειπαν κάτι κλιπ στο κάτω μέρος που το ασφαλίζουν. Ξέρεις τπτ;

Τρελάθηκα που είδα ότι δε μπορώ να αλλάξω τις λάμπες του φλας και έχω και περισσιο ηλεκτρονικό ρελε γμτ....
Άβαταρ μέλους
By famas
glf έγραψε:famas στο καινούργιο έβαλες CC ;;;;;;

Χθες έκανα επίθεση στις λαμπιτσες και τις αλλάζω με led. Έβγαλα και τα φαναρια εμπρος να αλλάξω τις ψείρες. Στο δεξί έλειπαν κάτι κλιπ στο κάτω μέρος που το ασφαλίζουν. Ξέρεις τπτ;

Τρελάθηκα που είδα ότι δε μπορώ να αλλάξω τις λάμπες του φλας και έχω και περισσιο ηλεκτρονικό ρελε γμτ....

Σου απάντησα στο επίσημο φόρουμ. Το φανάρι αλλάχτηκε στα πλαίσια της εγγύησης καθότι παρουσίαζε υγρασία, τώρα το τι έγινε....

CC έχει το καινούριο. Απλά άλλος με παλαιότερο φόκους έβαλε σχεδόν μόνος του CC με λίγα λεφτά. Το λέω επειδή παρακολουθείς το θέμα.
Τα φλας γιατί δεν αλλάζουν; Αφού οι λάμπες δίνονται σαν ανταλλακτικό.
Τελευταία επεξεργασία από famas και 01 Απρ 2015, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#95901 Στα ford είναι εύκολη η προσθήκη εξοπλισμού, ακόμα δεν δίνουν custom πλεξούδες για κάθε αμάξι, σε αντίθεση με πχ την BMW. Οπότε σε γενικές γραμμές η καλωδίωση κι η φύσα είναι εκεί.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
glf έγραψε:famas στο καινούργιο έβαλες CC ;;;;;;

Να ριξω μια ιδεα?
https://www.dectane.de/HEADLIGHTS/Headl ... 11AGX.html

:metalo: :superman:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#95932 Focusman να υποθέσουμε ότι το πατάς με κρυο τον κινητήρα? Δε βγαίνει και νόημα, σε 5,5 χιλιάδες έβαλες 400ml, εκεί με το λίτρο λάδι σε έχασα...κρύο κινητήρα δε σκιζεις ποτέ
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Arrow έγραψε:Focusman να υποθέσουμε ότι το πατάς με κρυο τον κινητήρα? Δε βγαίνει και νόημα, σε 5,5 χιλιάδες έβαλες 400ml, εκεί με το λίτρο λάδι σε έχασα...κρύο κινητήρα δε σκιζεις ποτέ

Το φανταστηκα οτι θα γινοταν αυτη η ερωτηση.
Οχι οχι δεν ειμαι καυτης. Προσεχω! Αυτο το σκηνικο, αντε να συνεβη μια με δυο φορες. Οταν ξεκιναω δεν περναω τις 2μιση με 3 χιλιαδες στροφες.. :)
Άβαταρ μέλους
By glf
famas έγραψε:
Τα φλας γιατί δεν αλλάζουν; Αφού οι λάμπες δίνονται σαν ανταλλακτικό.

Να τα βάλω led ήθελα. Αλλά πρέπει να αλλάξει και το ρελέ φλας. Στο.. 106 απλώς άλλαξα αυτο το ρελε. Και στο σκουτερ.

Αλλά στο focus δεν έχει λέει σκέτο ρελέ, έχει μια πλακετίτσα...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Focusman91 έγραψε:

Το σύμπτωμα αυτό το παρουσιάζει και το δικό μου, όταν έχει κρύο
και δεν έχει 100άρα βενζίνη,η οποία το εξομαλύνει λίγο.

Δεν έχει σχέση με τα λάδια όμως , καθώς είμαι 132.000 αισίως και
δεν είχα θέμα.

Τσέκαρε τις ιδέες που παρουσιάσαμε και δοκίμασε και μια αλλαγή
με λίγο καλύτερα λάδια. Όλα αυτά, γιατί ευπειθώς αναφέρω οτι
μετά απο τόσα χλμ το Fiesta παραμένει μόνιμο mood booster.

Ψήνομαι πλέον για μικρή αλλαγή φίλτρου αέρα, με σκοπό την απολαυστική
χροιά που αποκτά στην εισαγωγή.
Ναι, είμαι ακόμα ερωτευμένος με το μικρό μετά απο 6 γεμάτα χρόνια :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#96459 Πραγματι και μενα μετα απο 5 χρονια και 85.000 χλμ. μου φτιαχνει τη διαθεση! Μακαρι να βρω τη λυση να συνεχισω χωρις προβληματα!
Άβαταρ μέλους
By glf
#98252 μπήκα μενού να ρυθμίσω ημερομηνία στο focus και είδα ότι η ημερομηνία παίρνει ρύθμιση στο έτος από..2003 εώς 2013 !!! χεχεχε με κούφανε (οκ δεν είναι πρακτικό πρόβλημα)