MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By ripper
#95138 Η μάχη των Yamaha-Ducati ήταν φοβερή.
Άξιος ο Γιατρός.
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#95244 https://motomatters.com/

The two podiums today put the total to three, meaning that Ducati will lose 2 liters of fuel, their allowance cut from 24 to 22 for both the factory Ducati team, and for Pramac Ducati.

Και ΑΑΑΑΑΝ κάνουν 3 νίκες σε στεγνό, χάνουν το μαλακό πίσω.
Άντε γιατί πολύ αέρα πήραν. :rant:
Ευτυχώς τους τον έκοψε η Γιατρουδάρα. :superman:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Άμπαλος έγραψε:https://motomatters.com/

The two podiums today put the total to three, meaning that Ducati will lose 2 liters of fuel, their allowance cut from 24 to 22 for both the factory Ducati team, and for Pramac Ducati.

Και ΑΑΑΑΑΝ κάνουν 3 νίκες σε στεγνό, χάνουν το μαλακό πίσω.
Άντε γιατί πολύ αέρα πήραν. :rant:
Ευτυχώς τους τον έκοψε η Γιατρουδάρα. :superman:

Είχαν πει πως αυτό με τα καύσιμα δε θα τους επηρεάσει τόσο..

Κατά τα άλλα: :dizzy: :dizzy: :dizzy: Ούτε ένα σχόλιο για την ομάδα της καρδιάς μας; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#95251 Που ειναι ο liosteni που υποστήριζε οτι ένας άνθρωπος δεν μπορει να αλλάξει τη ΡΟΗ μιας μηχανής ; :iconcool:

Σουβλάκι ο τζιτζι, σουβλάκι η ντουκατι, μου αρεσει ο γιατρός αλλα ειμαι ντουκατακιας ρε γαμωτο :metalo:

Ο Λορέντζος υποστήριξε οτι η ντουηατι ήταν εκπληκτική στο φρενάρισμα ... :hmmm: εκεί δεν ειναι φέτος το αδύνατο σημείο της κατα τις δηλώσεις των αναβατών ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
mikeerfol έγραψε:Κατά τα άλλα: :dizzy: :dizzy: :dizzy: Ούτε ένα σχόλιο για την ομάδα της καρδιάς μας; :hmmm:

Ναι. Άντε να ξεφορτωθούμε επιτέλους τον κοντό με το arm fap. Εικόνα
Ρε λέμε ο ΜΜ θα το πάρει (μάλλον :s_tongue).
Αλλά φτιάχνομαι όταν κερδίζει κι ο Γιατρός. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Άμπαλος έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Κατά τα άλλα: :dizzy: :dizzy: :dizzy: Ούτε ένα σχόλιο για την ομάδα της καρδιάς μας; :hmmm:

Ναι. Άντε να ξεφορτωθούμε επιτέλους τον κοντό με το arm fap. Εικόνα
Ρε λέμε ο ΜΜ θα το πάρει (μάλλον :s_tongue).
Αλλά φτιάχνομαι όταν κερδίζει κι ο Γιατρός. :ninja:

Γιαλαντζί Hondάκιας :x :x :lol:
Άβαταρ μέλους
By Άμπαλος
#95257 Σε λίγο θα γίνω αντι-Χοντάκιας τέτοιοι καρπαζοεισπράκτορες που έχουμε γίνει... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Άμπαλος έγραψε:Σε λίγο θα γίνω αντι-Χοντάκιας τέτοιοι καρπαζοεισπράκτορες που έχουμε γίνει... :shifty:

Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι οπαδοί :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By liostemi
red_monster έγραψε:Που ειναι ο liosteni που υποστήριζε οτι ένας άνθρωπος δεν μπορει να αλλάξει τη ΡΟΗ μιας μηχανής ; :iconcool:

Σουβλάκι ο τζιτζι, σουβλάκι η ντουκατι, μου αρεσει ο γιατρός αλλα ειμαι ντουκατακιας ρε γαμωτο :metalo:

Ο Λορέντζος υποστήριξε οτι η ντουηατι ήταν εκπληκτική στο φρενάρισμα ... :hmmm: εκεί δεν ειναι φέτος το αδύνατο σημείο της κατα τις δηλώσεις των αναβατών ; :hmmm:

Εδώ είμαι Red...
...και δεν είχα πεί αυτό που γράφεις. Αυτό που είχα πεί - αν θυμάμαι καλά γιατί δεν μπόρεσα να το εντοπίσω - ήταν να μην περιμένεις θαύματα με το καλημέρα και ότι οι αλλαγές που έκανε ο Τζιτζι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είχαν σχέση μόνο με τις ρυθμίσεις. Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι τόσο καλή "δουλειά" δεν περίμενα ότι θα γίνει, περίμενα βελτίωση για φέτος, αλλά αυτό που είδα από τον πρώτο κιόλας αγώνα, ξεπερνάει κατά πολύ την κάποια "βελτίωση" αλλά και γενικά τις προσδοκίες μου!.. :yahoo: Ο Τζιτζι έχει κάνει σπουδαία δουλειά... :thumbsup:

Αυτός πάντως που έβρισκε "θεματάκια" για να κατηγορήσει τη Ducati, ήταν ο tazio, ο οποίος έγραφε διάφορα, όπως για παράδειγμα:
tazio έγραψε:Όταν ξεκινάς με λάθος βάση και ξεροκεφαλιά τόση ώστε να μη θες να προσαρμοστείς κάπου θα χάσεις το παιχνίδι.
Αν ειναι ικανοποιημένοι αυτοί προσωπικά δε μου πέφτει λόγος, αρκεί να μη με ενοχλούν σα θεατή καταστρέφοντας τον αγώνα των υπολοίπων γυρνώντας ως αργο-κινούμενα εμπόδια.
Να ρισκάρω και ελπίζω να βγω λάθος, ότι το 15 θα τρώει ξύλο και από τα όπεν της Χόντα.

...και διάφορα άλλα στο ίδιο στιλ!..

...Ο αγώνας ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικός, ο ..."γέροντας" έκανε αυτό ακριβώς που είχε κάνει και πέρσι ξεκινώντας πάλι από πίσω, αλλά με άλλους αντίπαλους αυτή τη φορά... βέβαια δεν θα μάθουμε ποτέ τί θα είχε συμβεί αν δεν είχε επιλέξει το σκληρό μπροστά...

...όπως και νά 'χει προβλέπεται μεγάλος ανταγωνισμός για φέτος και αυτό είναι πολύ καλό απ' όλες τις απόψεις!.. :)
Άβαταρ μέλους
By dimik
red_monster έγραψε:Που ειναι ο liosteni που υποστήριζε οτι ένας άνθρωπος δεν μπορει να αλλάξει τη ΡΟΗ μιας μηχανής ; :iconcool:

Σαφώς πιο γρήγορα τα ντουλάπια, έβλεπα διαφορές 10 σε στροφές με 20χλμ στην ευθεία αλλά ο τρόπος που ανοιγόντουσαν συνέχεια στην πρώτη στροφή μαρτυράει ότι είτε δεν ήξεραν να φρενάρουν είτε ότι τα φρένα έχουν θεματάκια. Εκτός και αν η φθορά των ελαστικών έπαιξε κάποιο ρόλο. Είμαι περίεργος να δω την διάρκεια τους κι ελπίζω να έχουμε 3 ομάδες να σφάζονται φέτος.

Βέβαια θα ήθελα και την Σουζούκι να είναι μέσα στους πρωταγωνιστές αλλά έχουν χρόνο ακόμα και δείχνουν καλά δείγματα.

Ο ΜΜ θα αρχίσει το ξεβράκωμα αργά η γρήγορα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#95429 @ liostemi

προφανώς και ότι λέω γίνεται στο πλαίσιο του χαβαλέ :lol:

Είναι γνωστό οτί το καταρ δεν βολεύει τα γιαμάχα, ο ΜΜ ήταν απλά άτυχος κλπ κλπ.... Αναμένεται εκπληκτική συνέχεια :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
red_monster έγραψε:@ liostemi

προφανώς και ότι λέω γίνεται στο πλαίσιο του χαβαλέ :lol:

Είναι γνωστό οτί το καταρ δεν βολεύει τα γιαμάχα,

:hmmm: :hmmm: :hmmm:

not sure if serious or trolling :shifty:
Άβαταρ μέλους
By tazio
liostemi έγραψε:

Εδώ είμαι Red...
...και δεν είχα πεί αυτό που γράφεις. Αυτό που είχα πεί - αν θυμάμαι καλά γιατί δεν μπόρεσα να το εντοπίσω - ήταν να μην περιμένεις θαύματα με το καλημέρα και ότι οι αλλαγές που έκανε ο Τζιτζι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είχαν σχέση μόνο με τις ρυθμίσεις. Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι τόσο καλή "δουλειά" δεν περίμενα ότι θα γίνει, περίμενα βελτίωση για φέτος, αλλά αυτό που είδα από τον πρώτο κιόλας αγώνα, ξεπερνάει κατά πολύ την κάποια "βελτίωση" αλλά και γενικά τις προσδοκίες μου!.. :yahoo: Ο Τζιτζι έχει κάνει σπουδαία δουλειά...

Αυτός πάντως που έβρισκε "θεματάκια" για να κατηγορήσει τη Ducati, ήταν ο tazio, ο οποίος έγραφε διάφορα, όπως για παράδειγμα:
tazio έγραψε:Όταν ξεκινάς με λάθος βάση και ξεροκεφαλιά τόση ώστε να μη θες να προσαρμοστείς κάπου θα χάσεις το παιχνίδι.
Αν ειναι ικανοποιημένοι αυτοί προσωπικά δε μου πέφτει λόγος, αρκεί να μη με ενοχλούν σα θεατή καταστρέφοντας τον αγώνα των υπολοίπων γυρνώντας ως αργο-κινούμενα εμπόδια.
Να ρισκάρω και ελπίζω να βγω λάθος, ότι το 15 θα τρώει ξύλο και από τα όπεν της Χόντα.

...και διάφορα άλλα στο ίδιο στιλ!..

...Ο αγώνας ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικός, ο ..."γέροντας" έκανε αυτό ακριβώς που είχε κάνει και πέρσι ξεκινώντας πάλι από πίσω, αλλά με άλλους αντίπαλους αυτή τη φορά... βέβαια δεν θα μάθουμε ποτέ τί θα είχε συμβεί αν δεν είχε επιλέξει το σκληρό μπροστά...

...όπως και νά 'χει προβλέπεται μεγάλος ανταγωνισμός για φέτος και αυτό είναι πολύ καλό απ' όλες τις απόψεις!.. :)

Και επιμένω LOL
Ρισκάρισα και το έγραψα.
Να δεις πως το λένε για το ξύρισμα και τον γαμπρό LOL
Άσχετο είδες τις δηλώσεις του Νταλίνια ;
Αντε και το χρόνου χωρίς desmo (αυτό δικό μου όχι του Νταλίνια ) .

Αυτό που περιμένω πάντως τώρα είναι η αντίδραση του Μαρκέθ (και των χονταίων φυσικά) στο Τέξας και τουλάχιστον πέντε να πελεύουν για το βάθρο.

Στάλθηκε από την αφεντομουτσουνάρα μου ...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#95575 Tazio

Ρισκαρες και επεσες όσο πιο έξω γίνεται, ασε τις προβλέψεις και πιάσει τίποτα άλλο :shifty: