- 31 Μαρ 2015, 10:49
red_monster έγραψε:Που ειναι ο liosteni που υποστήριζε οτι ένας άνθρωπος δεν μπορει να αλλάξει τη ΡΟΗ μιας μηχανής ;
Σουβλάκι ο τζιτζι, σουβλάκι η ντουκατι, μου αρεσει ο γιατρός αλλα ειμαι ντουκατακιας ρε γαμωτο
Ο Λορέντζος υποστήριξε οτι η ντουηατι ήταν εκπληκτική στο φρενάρισμα ...
εκεί δεν ειναι φέτος το αδύνατο σημείο της κατα τις δηλώσεις των αναβατών ; 
Εδώ είμαι Red...
...και δεν είχα πεί αυτό που γράφεις. Αυτό που είχα πεί - αν θυμάμαι καλά γιατί δεν μπόρεσα να το εντοπίσω - ήταν να μην περιμένεις θαύματα με το καλημέρα και ότι οι αλλαγές που έκανε ο Τζιτζι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είχαν σχέση μόνο με τις ρυθμίσεις. Πρέπει όμως να ομολογήσω ότι τόσο καλή "δουλειά" δεν περίμενα ότι θα γίνει, περίμενα βελτίωση για φέτος, αλλά αυτό που είδα από τον πρώτο κιόλας αγώνα, ξεπερνάει κατά πολύ την κάποια "βελτίωση" αλλά και γενικά τις προσδοκίες μου!..

Ο Τζιτζι έχει κάνει σπουδαία δουλειά...
Αυτός πάντως που έβρισκε "θεματάκια" για να κατηγορήσει τη Ducati, ήταν ο tazio, ο οποίος έγραφε διάφορα, όπως για παράδειγμα:
tazio έγραψε:Όταν ξεκινάς με λάθος βάση και ξεροκεφαλιά τόση ώστε να μη θες να προσαρμοστείς κάπου θα χάσεις το παιχνίδι.
Αν ειναι ικανοποιημένοι αυτοί προσωπικά δε μου πέφτει λόγος, αρκεί να μη με ενοχλούν σα θεατή καταστρέφοντας τον αγώνα των υπολοίπων γυρνώντας ως αργο-κινούμενα εμπόδια.
Να ρισκάρω και ελπίζω να βγω λάθος, ότι το 15 θα τρώει ξύλο και από τα όπεν της Χόντα.
...και διάφορα άλλα στο ίδιο στιλ!..
...Ο αγώνας ήταν κάτι παραπάνω από συναρπαστικός, ο ..."γέροντας" έκανε αυτό ακριβώς που είχε κάνει και πέρσι ξεκινώντας πάλι από πίσω, αλλά με άλλους αντίπαλους αυτή τη φορά... βέβαια δεν θα μάθουμε ποτέ τί θα είχε συμβεί αν δεν είχε επιλέξει το σκληρό μπροστά...
...όπως και νά 'χει προβλέπεται μεγάλος ανταγωνισμός για φέτος και αυτό είναι πολύ καλό απ' όλες τις απόψεις!..
O καθένας μπορεί ν' αλλάξει τη ζωή του... να την κάνει καλύτερη ή να την κάνει χειρότερη!
...και πάντως το παρόν, δεν είναι το μέλλον της νιότης μου!..