InFiNiTy έγραψε:Ακόμη και δίκιο να έχεις, δε νομίζω να μπω σε αυτή τη διαδικασία από τη στιγμή που είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
Πιστεύεις πως αυτό έχει σημασία?
Το σημαντικό είναι να είναι ευχαριστημένος ο popolaros.
Ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξεις αμάξι γιατί το χρησιμοποιείς λάθος.
Παντως κατα τη δικια μου γνωμη το προβλημα ειναι το XL, σε ενα αμαξι 1 τονο max να βαλεις λαστιχο ExtraLoad? Μπορεις απλα να πας σε καποια διασταση 17αρας που δεν εχει αστρονομικο δεικτη βαρους για το αμαξι σου. Αν θα ειναι Runflat ή οχι ειναι δικο σου θεμα. Κατι που παρατηρησα παντως ειναι οτι σε αυτη τη διασταση, ή XL θα ειναι, ή Runflat...
Σε 215/45/17 παντως υπαρχουν λαστιχα χωρις XL και runflat. Το Goodyear Assymetric 2 ειναι αντιστοιχο με το Dunlop παντως και υπαρχει σε αυτη τη διασταση (αδερφο λαστιχο ειναι βασικα)
Ειχα διορθωσει κ τη συγκλιση του μπροστα αξονα φερνοντας την στα προτεινουμενα τα νουμερα της φορντ, εχασα λιγο σε αισθηση ενα απειροελαχιστο κλικ, αλλα η φθορα ειναι σε απιστευτα χαμηλα επιπεδα τηρουμενων των προηγουμενων στατιστικων.
Τα λαστιχα στα 20.000 χλμ εχουν ακομα ψωμι, στριβουν ικανοποιητικα σε αρκετες διαφορετικες εκφανσεις της ελληνικης ασφαλτου κ παραμενουν υπερ εντυπωσιακα στο βρεγμενο.
Μερικες μερες πριν, χολομωντας.
https://jimmuclarku.blogspot.com/
βλεπω τον δρομο και ανατριχιαζω
ΜΑΓΙΚΟΣ ΜΑΓΙΚΟΣ
Orestis.D έγραψε:Το εχουμε ξανασυζητησει αυτο το θεμα με τις επιλογες διαστασεων των εταιριων που συχνα-πυκνα ερχονται σε αντιθεση με τον χαρακτηρα του αυτοκινητου. Εδω φορανε πολυμορφικα Sport Maxx RT επειδη δεν εχουν τι αλλο να βαλουν, το MX-5 θα χει θεμα?
Παντως κατα τη δικια μου γνωμη το προβλημα ειναι το XL, σε ενα αμαξι 1 τονο max να βαλεις λαστιχο ExtraLoad? Μπορεις απλα να πας σε καποια διασταση 17αρας που δεν εχει αστρονομικο δεικτη βαρους για το αμαξι σου. Αν θα ειναι Runflat ή οχι ειναι δικο σου θεμα. Κατι που παρατηρησα παντως ειναι οτι σε αυτη τη διασταση, ή XL θα ειναι, ή Runflat...
Σε 215/45/17 παντως υπαρχουν λαστιχα χωρις XL και runflat. Το Goodyear Assymetric 2 ειναι αντιστοιχο με το Dunlop παντως και υπαρχει σε αυτη τη διασταση (αδερφο λαστιχο ειναι βασικα)
"Πειραζει" που ειναι XL; Ειναι πιο βαρια τα λαστιχα;
ρωταω γιατι εγω θελω να ειναι XL (215-55-17) ψαχνω για Subaru Outback
Οι εργοστασιακές απορρίφθηκαν γιατί έχουν αδιάφορο σχεδιασμό και γιατί είναι made in...turkey!
Μερικές παρατηρήσεις από τη μέχρι τώρα εμπειρία :
Η αγορά έχει στερέψει από επώνυμες -καλές και ακριβές- μάρκες και υπάρχει απροθυμία -στα μαγαζιά που εγώ πήγα τουλάχιστον- για παραγγελία.
Αν βρεθεί κάτι σε επώνυμο είναι συνήθως παλιό σχέδιο ή αποτυχημένο που δε περπάτησε και τους έμεινε.
Αντίθετα υπάρχει μεγάλη προθυμία να σου πλασάρουν ''τύπου '' oz leggera, ρεπλίκα works, ντιζάιν bbs.
Το επιστέγασμα ότι υπάρχει ρεπλίκα rota που rota σημαίνει αντιγραφή των καλών ιαπωνικών! Αντιγραφή στην αντιγραφή δηλαδή!
Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλοί παραπονιόταν για τρέμουλα και έψαχναν καλούς λαστιχάδες για ζυγοστάθμιση!
Εγώ πάντως παραμένω με τις σιδερένιες μέχρι να βρεθεί κάτι καλό.
bebes έγραψε:"Πειραζει" που ειναι XL; Ειναι πιο βαρια τα λαστιχα;
Τα XL αντεχουν περισσοτερο βαρος πανω τους.
Εχουν πιο γερη κατασκευη, ειναι πιο "σκληρα" και πρεπει να φουσκωνονται με διαφορετικες πιεσεις απο αυτες που λεει ο κατασκευαστης για κανονικα λαστιχα.
Αν δεν εχεις λοιπον να κουβαλας βαρια καροτσα, ή πολλα φορτια, δε χρειαζεσαι τα XL. Χανουν απο αποψη ανεσης κυριως οντας πιο στιβαρα.
MONMAN έγραψε:Τις τελευταίες μέρες είμαι σε αναζήτηση 15'' ζάντας αλουμινίου για το yaris .
Οι εργοστασιακές απορρίφθηκαν γιατί έχουν αδιάφορο σχεδιασμό και γιατί είναι made in...turkey!
Μερικές παρατηρήσεις από τη μέχρι τώρα εμπειρία :
Η αγορά έχει στερέψει από επώνυμες -καλές και ακριβές- μάρκες και υπάρχει απροθυμία -στα μαγαζιά που εγώ πήγα τουλάχιστον- για παραγγελία.
Αν βρεθεί κάτι σε επώνυμο είναι συνήθως παλιό σχέδιο ή αποτυχημένο που δε περπάτησε και τους έμεινε.
Αντίθετα υπάρχει μεγάλη προθυμία να σου πλασάρουν ''τύπου '' oz leggera, ρεπλίκα works, ντιζάιν bbs.
Το επιστέγασμα ότι υπάρχει ρεπλίκα rota που rota σημαίνει αντιγραφή των καλών ιαπωνικών! Αντιγραφή στην αντιγραφή δηλαδή!![]()
Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλοί παραπονιόταν για τρέμουλα και έψαχναν καλούς λαστιχάδες για ζυγοστάθμιση!
Εγώ πάντως παραμένω με τις σιδερένιες μέχρι να βρεθεί κάτι καλό.
Έχει πολυ ωραία σχέδια κ χρώματα η rota πάντως.
< >
Orestis.D έγραψε:bebes έγραψε:"Πειραζει" που ειναι XL; Ειναι πιο βαρια τα λαστιχα;
Τα XL αντεχουν περισσοτερο βαρος πανω τους.
Εχουν πιο γερη κατασκευη, ειναι πιο "σκληρα" και πρεπει να φουσκωνονται με διαφορετικες πιεσεις απο αυτες που λεει ο κατασκευαστης για κανονικα λαστιχα.
Αν δεν εχεις λοιπον να κουβαλας βαρια καροτσα, ή πολλα φορτια, δε χρειαζεσαι τα XL. Χανουν απο αποψη ανεσης κυριως οντας πιο στιβαρα.
Όντως θέλουν διαφορετικες πιεσεις; Για ποσο παραπάνω μιλάμε; Έχει το swift της
απο το εργοστάσιο τέτοια
τα έχει δοκιμάσει κανείς;
στο μονο τεστ που μπορεσα να βρω, στο Testberichte.de χαρακτηρίζεται ως "επαρκες" (Ausreichend),
http://www.testberichte.de/p/barum-test ... richt.html
το τεστ που επικαλειται το χαρακτηριζει ως "συνιστόμενο;" (empfehlenswert)
http://www.pirelli.com/asset/index.php?idelement=2161
Η βαθμολογια του φαινεται να ειναι χαμηλη
Απο την αλλη, σε reviews που βρηκα το λενε για καλο.
Θα ηθελα τη γνωμη καποιου που το εχει ως προς την "καθημερινη" οδηγηση
Έχει φορέσει κάποιος τα Bridge Adrenalin RE002;
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Δεν έχω ξαναβάλει και δεν ξέρω εάν θα ήταν φρόνιμο...
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα