- 29 Μαρ 2015, 12:35
kyr80 έγραψε:PeterPan έγραψε:kyr80 έγραψε:Nikos! έγραψε:Είναι λάθος αυτό που κάνεις, δηλαδή να θεωρείς χαζούς και θύματα κάποιους που αγόρασαν ένα επώνυμο αντικείμενο, όχι μόνο ρολόι.
Δε θα κάτσω να στο εξηγήσω, αν δε καταλαβαίνεις το παραπάνω δεν έχει νόημα. 
Αλλά στο συγκεκριμένο θέμα ο ΜΟΝΟΣ λόγος που βρίσκω, είναι η επίδειξη σε άσχετους.
δεν είναι τόσο η επίδειξη πλούτου απαραίτητα, αλλά κάτι παρόμοιο. πέρα από την αισθητική κ τον μηχανισμό κτλ, είναι η λαιμαργία. Να το θέσω κάπως διαφορετικά... Να κάθεσαι το βράδυ κ να χαλαρώνεις κ να πετάς μια ματιά στο ρολόι κ ασυναίσθητα να λες μέσα σου "δες τί (κατάφερα) να έχω, ένα πατέκ". Και να πίνεις την επόμενη γουλιά...
Είναι μια φαντασίωση... όπως κ πολλά άλλα πράγματα... Είναι ο κάλος που σε πατάει το μάρκετινγκ...
Ωραία το βάζεις σε μια πολύ σωστή βάση. Δηλαδή δες τι κατάφερα να πληρώσω, που δεν αξίζει τα λεφτά του!
Οκ, αυτό με ξεπερνάει. Γιατί εδώ δε μιλάμε για το πατεκ που λες. Δηλαδή΄, για κάτι που από πίσω του κρύβει πόσους ωρολογοποιούς, έναν ιδιαίτερο μηχανισμό, ευγενή μέταλλα κλπ. Και έχεις την ψευδαίσθηση τουλάχιστον, ότι πήρες κάτι διαφορετικό από το μέσο ρολόι.
Εδώ μιλάμε για ένα swatch με άλλο μανδύα.
εντάξει, άλλος ονειρεύεται ένα πατέκ, άλλος ένα tag.
Όταν είχε έρθει η ώρα για μια τέτοια απόφαση, μου είχε καρφωθεί στο μυαλό το submariner της rolex. Όποιο ρολόι κ να έβλεπα έξω, αυτομάτως το συνέκρινα κ έβγαζα το sub "πρωταθλητή"

Το μόνο που μου άρεσε ίσως περισσότερο ήταν το omega seamaster αλλά αυτό το πήρα από τον πατέρα μου κ για μένα είχε συναισθηματική αξία...
Οπότε έπρεπε να βρω ένα άλλο ρολόι.
Τις πρώτες 5 μέρες που το πήρα το έβαζα στο κομοδίνο κ το κοιτούσα κανένα 5λεπτο πριν κοιμηθώ...
Τώρα, το rolex κάθεται στο κομοδίνο...(έχω καμιά 5-6 ρολόγια από σπόντα, όχι τίποτα ιδιαίτερο, 2 sector, 1 Casio ηλιακό με αυτόματο συγχρονισμό ώρας, 1 omega, το rolex κ κάτι ξεχασμένα πλέον timex) έχω ανακαλύψει το sector 230 με λαστιχένιο λουράκι κ είναι το all around ρολόι. Το φορώ στην κλινική, κάνω επιδέσμους, αίματα κτλ. Του πετώ sterillium και μέχρι τώρα αντέχει... ήταν μια value for money αγορά... Το αγόρασα στα ~130€ από άμαζον χωρίς να το έχω δει από κοντά

Και από κοντά φαίνεται γαμάτο...
Απλώς την 10 μέρα που το είχα είδα πως έφυγε η λευκή μπίλια στο τρίγωνο πάνω στη στεφάνη

Αλλά δε γ@μι%τ@ι
Leone di Mare.
When the going gets tough, the tough get going