JasonLouk έγραψε:popolaros έγραψε:οπως ελεγε και λεει ο κυριος θρασυβουλος, οι δρομοι μας ειναι επικίνδυνοι για αυτο γρηγορα να φτασουμε σπιτι μας.
120 km /h με ενα συχρονο αυτοκινητο ειναι τουλαχιστον αργα. μου θυμιζει τον πατερα μου που βλεπει τριψηφιο νουμερο στο κοντερ και πιανει πιο γερα το τιμονι απο την υπερενταση....
Έχεις και αντίστοιχα σύγχρονους δρόμους όμως? Δεν νομίζω.
<
άσχετο....
https://jimmuclarku.blogspot.com/
popolaros έγραψε:εχω Old time classic lambo και φτανω τα 120 με 1η....JasonLouk έγραψε:popolaros έγραψε:οπως ελεγε και λεει ο κυριος θρασυβουλος, οι δρομοι μας ειναι επικίνδυνοι για αυτο γρηγορα να φτασουμε σπιτι μας.
120 km /h με ενα συχρονο αυτοκινητο ειναι τουλαχιστον αργα. μου θυμιζει τον πατερα μου που βλεπει τριψηφιο νουμερο στο κοντερ και πιανει πιο γερα το τιμονι απο την υπερενταση....
Έχεις και αντίστοιχα σύγχρονους δρόμους όμως? Δεν νομίζω.
<
άσχετο....
Ότι νομίζεις.
<
popolaros έγραψε:οπως ελεγε και λεει ο κυριος θρασυβουλος, οι δρομοι μας ειναι επικίνδυνοι για αυτο γρηγορα να φτασουμε σπιτι μας.
Παντως εγω δεν ξερω να τρεχουν σταθερα πανω απο 120 στους δρομους σε ταξιδι.
Jimvar έγραψε:Προφανώς η Αντιρρίου-Ιωαννίνων κι η Πατρών-Κορίνθου είναι για 170. Εν πάση περιπτώσει, το έγραψα για να τονίσω ότι δεν πιέζει ιδιαίτερα οπότε δεν τον ενδιαφέρει το οριακό στρίψιμο ούτε το φρενάρισμα με όσα. Θέλει ένα καλό λάστιχο που θα του βγάλει τα πιο πολλά χιλιόμετρα.Θα έλεγα κανένα από τα προαναφερόμενα δεν είναι κατάλληλα για τέτοια χρήση χιλιομετροφάγου.
sknipper έγραψε:Θα έλεγα κανένα από τα προαναφερόμενα δεν είναι κατάλληλα για τέτοια χρήση χιλιομετροφάγου.
Ποια προτείνεις εσύ;;
Το σκεπτικό μου είναι ότι κάποιος γενικά σκοπεύει να αλλάζει λάστιχα κάθε 2+χρόνια. Από την άλλη αν θέλει και μπορεί να αλλάζει ελαστικά κάθε χρόνο μια χαρά λάστιχα είναι αυτά που είπες.