Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#92540 εχω Old time classic lambo και φτανω τα 120 με 1η....

JasonLouk έγραψε:
popolaros έγραψε:οπως ελεγε και λεει ο κυριος θρασυβουλος, οι δρομοι μας ειναι επικίνδυνοι για αυτο γρηγορα να φτασουμε σπιτι μας.

120 km /h με ενα συχρονο αυτοκινητο ειναι τουλαχιστον αργα. μου θυμιζει τον πατερα μου που βλεπει τριψηφιο νουμερο στο κοντερ και πιανει πιο γερα το τιμονι απο την υπερενταση....

Έχεις και αντίστοιχα σύγχρονους δρόμους όμως? Δεν νομίζω.

<

άσχετο....
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#92551 Το Old time classic θα το πας μια φορα στο τοσο σε καλη ασφαλτο ,διαδρομη,να το χαρεις που στριβει . Αν το κινεις ομως καθημερινα και πηγαινεις Αγρινιο Μεσολογγι πχ που γυαλιζει η ασφαλτος θα πηγαινεις οπως παω εγω με το Ζ που η πρωτη παει 130χλμ. Δυο τσχυτητες πανω και ρολλαροντας. Τα λαστιχα εχουν δευτερο λογο. Το φιατ οταν ειναι απο βροχη μικρης εντασης ,υγρασια δηλ σε αυτη τη διαδρομη σπινιαρει σε προσπερασεις και με τα τρεις μαρκες ελαστικων που αναφερθηκαν στην ποιο πανω κουβεντα. Γυαλι δρομος με σπασιματα ρωγμες και σαμαρακια. Τι λαστιχο να βαλεις?
:(
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
popolaros έγραψε:εχω Old time classic lambo και φτανω τα 120 με 1η....

JasonLouk έγραψε:
popolaros έγραψε:οπως ελεγε και λεει ο κυριος θρασυβουλος, οι δρομοι μας ειναι επικίνδυνοι για αυτο γρηγορα να φτασουμε σπιτι μας.

120 km /h με ενα συχρονο αυτοκινητο ειναι τουλαχιστον αργα. μου θυμιζει τον πατερα μου που βλεπει τριψηφιο νουμερο στο κοντερ και πιανει πιο γερα το τιμονι απο την υπερενταση....

Έχεις και αντίστοιχα σύγχρονους δρόμους όμως? Δεν νομίζω.

<

άσχετο....

Ότι νομίζεις.

<
Άβαταρ μέλους
By italakias

Παντως εγω δεν ξερω να τρεχουν σταθερα πανω απο 120 στους δρομους σε ταξιδι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Jimvar έγραψε:Προφανώς η Αντιρρίου-Ιωαννίνων κι η Πατρών-Κορίνθου είναι για 170. Εν πάση περιπτώσει, το έγραψα για να τονίσω ότι δεν πιέζει ιδιαίτερα οπότε δεν τον ενδιαφέρει το οριακό στρίψιμο ούτε το φρενάρισμα με όσα. Θέλει ένα καλό λάστιχο που θα του βγάλει τα πιο πολλά χιλιόμετρα.
Θα έλεγα κανένα από τα προαναφερόμενα δεν είναι κατάλληλα για τέτοια χρήση χιλιομετροφάγου.
Άβαταρ μέλους
By Jimvar
sknipper έγραψε:Θα έλεγα κανένα από τα προαναφερόμενα δεν είναι κατάλληλα για τέτοια χρήση χιλιομετροφάγου.

Ποια προτείνεις εσύ;;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#94495 Νομίζω η σειρά Michelin Primacy σχεδιάστηκε για τέτοια χρήση. Επίσης κατάλληλα ανθεκτικά μπορεί να θεωρηθούν και τα Bridgestone απλά μοντέλα (300).
Το σκεπτικό μου είναι ότι κάποιος γενικά σκοπεύει να αλλάζει λάστιχα κάθε 2+χρόνια. Από την άλλη αν θέλει και μπορεί να αλλάζει ελαστικά κάθε χρόνο μια χαρά λάστιχα είναι αυτά που είπες.
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#94560 To dunlop το φόρεσα στο κουπέ πριν τα toyo σε διάσταση 205-45/16 και ήταν σχεδόν τα ίδια με λιγότερο όμως θόρυβο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#94633 Γενικά όλα τα dunlop και όλα τα toyo; Μιλάμε για κριτική...

Εικόνα :dizzy: :dizzy: :dizzy: