- 27 Μαρ 2015, 15:42
bill33 έγραψε:giannik1977 έγραψε:Λοιπόν , άκουσα την συμβουλή του φίλου μου του corsair , τελικά παρήγγειλα για την
το s3 neo
Τιμή :169 € ( τιμή στο public :249 €)
Από σκρουτζομάγαζο (στην Κρήτη) , παραγγέλθηκε Τρίτη πρωί , Πέμπτη πρωί πρωί ήταν σπίτι μου , με ΕΛ.ΤΑ courier..
και με 6 άτοκες δόσεις !!! 
Η
ευχαριστημένη;Αυτό είναι που μετράει!!
Είδες τι έπαθε ο g8777 ,ακόμα δεν έχουν φύγει τα σημαδια απο τα καρούμπαλα! 
Πλακα πλακα, το κινητακι με εχει απογοητευσει λιγο. Ειναι δυνατον να θεωρεισαι ο No1 παιχτης στην αγορα και η ναυαρχιδια σου να λαγκαρει out of the box?
Πραγματικα πρωτη φορα το ζω αυτο. Συνηθως το λαγκαρισμα ερχοταν μετα απο καιρο, οταν ειχε φορτωθει με εφαρμογες το κινητο και η μπαταρια εδειχνε σημαδια κοπωσης. Εδω μιλαμε οτι χωρις ουτε μια εφαρμογη εγκατεστημενη απο τον χρηστη παρατηρω αισθητο και ενοχλητικο -στα ματια μου, γιατι η

ουτε που δινει σημασια- λαγκ (dialer, camera κτλ.).
Α, μιας και ειπα camera: Θελω να πιστευω οτι καποια μαλακισμενη ρυθμιση εχω κανει (ή δεν εχω κανει) και βγαινουν τοσο shitty φωτογραφιες. Ειδικα σε χαμηλο φωτισμο---> δραμα. Το βραδυ που θα κοιμηθει θα προσπαθησω να το παρω οσο πιο

γινεται και να το δω.
Ακομα και η οθονη μου φαινεται οτι χωρις ζωηραδα στα χρωματα , ενω και στην οξυτητα θελει δουλεια. Τι να πω, το Optimus G μοιαζει κλασεις ανωτερο.