Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
giannik1977 έγραψε:Λοιπόν , άκουσα την συμβουλή του φίλου μου του corsair , τελικά παρήγγειλα για την :inlove: το s3 neo :lol:
Τιμή :169 € ( τιμή στο public :249 €)
Από σκρουτζομάγαζο (στην Κρήτη) , παραγγέλθηκε Τρίτη πρωί , Πέμπτη πρωί πρωί ήταν σπίτι μου , με ΕΛ.ΤΑ courier..
και με 6 άτοκες δόσεις !!! :iconcool:

Η :inlove: ευχαριστημένη;Αυτό είναι που μετράει!!

Είδες τι έπαθε ο g8777 ,ακόμα δεν έχουν φύγει τα σημαδια απο τα καρούμπαλα! :innocent:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#93793 Βασίλη , σήμερα θα της το δώσω.. :inlove: Επειδή δεν είναι και πολύ της τεχνολογίας , νομίζω μια χαρά θα της κάτσει το εν λόγω..
Έχω προετοιμάσει ρομαντικό δείπνο για το βράδυ (θα μαγειρέψω μαζί με τον γιο μου) και θα της κάνουμε μία μικρή έκπληξη , να ξεχαστεί λίγο και από το θέμα που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο Σάββατο...
Άβαταρ μέλους
By bill33
giannik1977 έγραψε:Βασίλη , σήμερα θα της το δώσω.. :inlove: Επειδή δεν είναι και πολύ της τεχνολογίας , νομίζω μια χαρά θα της κάτσει το εν λόγω..
Έχω προετοιμάσει ρομαντικό δείπνο για το βράδυ (θα μαγειρέψω μαζί με τον γιο μου) και θα της κάνουμε μία μικρή έκπληξη , να ξεχαστεί λίγο και από το θέμα που αντιμετωπίσαμε το προηγούμενο Σάββατο...

:thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By g8777
bill33 έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Λοιπόν , άκουσα την συμβουλή του φίλου μου του corsair , τελικά παρήγγειλα για την :inlove: το s3 neo :lol:
Από σκρουτζομάγαζο (στην Κρήτη) , παραγγέλθηκε Τρίτη πρωί , Πέμπτη πρωί πρωί ήταν σπίτι μου , με ΕΛ.ΤΑ courier..

Είδες τι έπαθε ο g8777 ,ακόμα δεν έχουν φύγει τα σημαδια απο τα καρούμπαλα! :innocent:

:vava: :vava: :vava: :vava: :vava:

Πλακα πλακα, το κινητακι με εχει απογοητευσει λιγο. Ειναι δυνατον να θεωρεισαι ο No1 παιχτης στην αγορα και η ναυαρχιδια σου να λαγκαρει out of the box? :omg:

Πραγματικα πρωτη φορα το ζω αυτο. Συνηθως το λαγκαρισμα ερχοταν μετα απο καιρο, οταν ειχε φορτωθει με εφαρμογες το κινητο και η μπαταρια εδειχνε σημαδια κοπωσης. Εδω μιλαμε οτι χωρις ουτε μια εφαρμογη εγκατεστημενη απο τον χρηστη παρατηρω αισθητο και ενοχλητικο -στα ματια μου, γιατι η :inlove: ουτε που δινει σημασια- λαγκ (dialer, camera κτλ.).
Α, μιας και ειπα camera: Θελω να πιστευω οτι καποια μαλακισμενη ρυθμιση εχω κανει (ή δεν εχω κανει) και βγαινουν τοσο shitty φωτογραφιες. Ειδικα σε χαμηλο φωτισμο---> δραμα. Το βραδυ που θα κοιμηθει θα προσπαθησω να το παρω οσο πιο :ninja: γινεται και να το δω.

Ακομα και η οθονη μου φαινεται οτι χωρις ζωηραδα στα χρωματα , ενω και στην οξυτητα θελει δουλεια. Τι να πω, το Optimus G μοιαζει κλασεις ανωτερο. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:
bill33 έγραψε:

:vava: :vava: :vava: :vava: :vava:

Πλακα πλακα, το κινητακι με εχει απογοητευσει λιγο. Ειναι δυνατον να θεωρεισαι ο No1 παιχτης στην αγορα και η ναυαρχιδια σου να λαγκαρει out of the box? :omg:

Πραγματικα πρωτη φορα το ζω αυτο. Συνηθως το λαγκαρισμα ερχοταν μετα απο καιρο, οταν ειχε φορτωθει με εφαρμογες το κινητο και η μπαταρια εδειχνε σημαδια κοπωσης. Εδω μιλαμε οτι χωρις ουτε μια εφαρμογη εγκατεστημενη απο τον χρηστη παρατηρω αισθητο και ενοχλητικο -στα ματια μου, γιατι η :inlove: ουτε που δινει σημασια- λαγκ (dialer, camera κτλ.).
Α, μιας και ειπα camera: Θελω να πιστευω οτι καποια μαλακισμενη ρυθμιση εχω κανει (ή δεν εχω κανει) και βγαινουν τοσο shitty φωτογραφιες. Ειδικα σε χαμηλο φωτισμο---> δραμα. Το βραδυ που θα κοιμηθει θα προσπαθησω να το παρω οσο πιο :ninja: γινεται και να το δω.

Ακομα και η οθονη μου φαινεται οτι χωρις ζωηραδα στα χρωματα , ενω και στην οξυτητα θελει δουλεια. Τι να πω, το Optimus G μοιαζει κλασεις ανωτερο. :s_dunno

Μην το πειράξεις,θα το χαλάσεις .
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#93978 Ηρθαν τα s6 και s6 edge στο Πλαίσιο!
Τα επεξεργαστηκα λίγο. Το Edge δε με εντυπωσίασε. Βασικά η κουρμπα αυτή της οθόνης τη θεωρω εντελώς άχρηστη και αντιαισθητικη. Αντιθετα το απλό μ αρεσε περισσότερο! Η οθόνη φανταστική οπως και τα εικονίδια! Πολύ ελαφριά και τα δυο και η κατασκευή τους ποιοτικοτατη!
750 το απλο και 850 το Edge. Έχουν καμία αλλη διαφορά μεταξύ τους ως προς τα χαρακτηριστικα ή δινεις +100 για την κυρτη οθονη?

.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#93991 Εικόνα

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Τελικά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.... όταν το πρότεινα εγώ μου είπαν να κοιτάξω άλλα, ότι δεν αξίζει και ότι στα λεφτά του μπλα μπλα μπλα και μου πρότειναν μοντέλο που αφενός δεν κυκλοφορεί κανονικά ακόμα και αφετέρου μάλλον κοστίζει 50+% ευρώ παραπάνω....
Ή με δουλεύετε και κάνετε πλάκα μαζί μου ή απλά είστε αναξιόπιστοι! :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#93996 Nα κάνω μία απόπειρα να δώσω μία ερμηνεία;

Αλλο εσύ άλλο η γυναίκα του φίλου. Αλλες οι απαιτήσεις σας.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:
Τελικά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.... όταν το πρότεινα εγώ μου είπαν να κοιτάξω άλλα, ότι δεν αξίζει και ότι στα λεφτά του μπλα μπλα μπλα και μου πρότειναν μοντέλο που αφενός δεν κυκλοφορεί κανονικά ακόμα και αφετέρου μάλλον κοστίζει 50+% ευρώ παραπάνω....

Λιγο πιο μετα το κραζει γιατι λαγκαρει χωρις να εχει τιποτα φορτωμενο, αρα καλα στα λεγανε....
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#94010 Το κράξιμο το g8777 πάει στο s5 :adminpower: Δε θέλω να φανταστώ τι θα έκανε αν είχε η :inlove: του το S3 :ninja:
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#94019 :lol: :lol: :lol:

Πάντως εντύπωση μου κάνει να είναι το S5 τόσο χάλια. Τουλάχιστον g87777777, να ξέρεις πως είναι όντως αδιάβροχο. Δοκιμάστηκε κάτω από βρύση που έτρεχε με δύναμη και συνέχισε να δουλεύει :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By gianik
sknipper έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Λοιπόν , άκουσα την συμβουλή του φίλου μου του corsair , τελικά παρήγγειλα για την :inlove: το s3 neo

Χαχαχα , ρε συ πλακα κανω για τον κορσαιρ...
Παντως το κινητακι απο μια 1η ματια φυσαει...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#94035 Ειναι οντως αδιαβροχο; Για κατσε να παρω ενα τηλεφωνο, μπας και το σηκωσει ο Μπομπ ο Σφουγγαρακης. :shifty: