Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#90030 Γενικά στη vw αν δε σε δουν ιδιαιτερα ψημενο για αγορα, δεν πολυενδιαφερονται. Την ιδια συμπεριφορά, για το Scirroco ομως, ειχα συναντησει και γω πριν κάμποσα χρονια.
Ποια έκδοση του Κλιου πηρατε?

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Focusman91 έγραψε:Κλιου

Ffs ρε
Άβαταρ μέλους
By Mark
#90035 Είχαμε αγοράσει ένα Golf από την ίδια αντιπροσωπεία πριν 5 χρόνια και δεν υπήρχε σύγκριση στην συμπεριφορά...

Πήρε την έκδοση Expression ecoleader με τον 0.9 tce των 90 ίππων. H συγκεκριμένη έχει τα πάντα εκτός από προβολάκια, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, αυτόματο κλιματισμό και ζάντες(όλα αδιάφορα για τον αγοραστή). Και για να είμαι ειλικρινής, βλέποντας ένα dynamic με το δερμάτινο τιμόνι κατά το ήμισυ και το υπόλοιπο piano black, νομίζω πως το απλό τιμόνι της expression είναι κατά πολύ ωραιότερο. Αλλά γούστα είναι αυτά. Η πλάκα είναι πως η συγκεκριμένη έκδοση κανονικά έχει και προβολάκια ομίχλης, αλλά τα έχουν αφαιρέσει για να γλυτώσουν όσο βάρος γίνεται προκειμένου να βγάλει 99gr CΟ2 (σε συνδυασμό με 15άρες σιδερένιες ζάντες) και έτσι του προσδίδουν το χαρακτηριστικό ecoleader...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
drdino έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Κλιου

Ffs ρε

Κάνουμε και κανα λογοπαιγνιο να περασει δημιουργικα η ωρα στο γραφείο!

Καλοταξιδο να ναι!

.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#90047 Ευχαριστούμε!
Υπομονή λίγες μέρες και θα γράψω εντυπώσεις (ελπίζω να μην καθυστερήσει πολύ και να το παραλάβει πριν φύγω για πάσχα...).
Αν και από ότι κατάλαβα, η μεγαλύτερη καθυστέρηση θα είναι εξαιτίας της απόσυρσης του παλιού.
Άβαταρ μέλους
By SamatistaS
#92437 Πλέον το clio έρχεται με νέα υλικά στο εσωτερικό.
Έχουν καταργηθεί στις εκδόσεις Expression/Dynamic τα glossy γυαλιστερά πλαστικά και έχουν ίδιων αποχρώσεων ματ. Ήδη τα κομμάτια που έρχονται από νέες παραγγελίες έχουν αυτά. Είδα ένα το απόγευμα στα γρήγορα.
Δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ταυτόχρονα λύσανε και τα ζητήματα τριγμών που είχαν εμφανιστεί έως τώρα.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#92446 Πιο ωραίο το glossy θεωρω.

.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#92454 Το sw το βλέπω συχνά τελευταία, το βρίσκω πολύ συμπαθητικό.
Άβαταρ μέλους
By SamatistaS
#92463 Στη πολύ γρήγορη οπτική επαφή που είχα με τα νέα, στο μάτι κι εγώ προτιμώ τα glossy.
Σίγουρα πάντως τα νέα δεν έχουν το αρνητικό των "δαχτυλιών" που ενοχλούσε αρκετούς.
Θα δείξει ο καιρός αν θα έχει θετικό αντίκτυπο η αλλαγή αυτή και σε επίπεδο συναρμογής/μικροτριγμών που είναι το σημαντικότερο καθώς στο αισθητικό λίγο αλλάζει.
Πέρα από τα μαύρα glossy και το ασημί κομμάτι έχει γίνει ματ - διευκρινιστικά.
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#92565 Καμια πλάκα αυτό το ματ πλαστικούλι να ξεφτίζει :lol: ενα πραγμα που δεν ανυσηχεις με τα glossy πλαστικα ας πουμε (φαίνονται και κατα τι που "premium" στο μάτι :innocent: )
Δώσε καμια φώτο στο λαό ρε Samatista
Άβαταρ μέλους
By drdino
#92571 In cycle cost reduction action
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
#92576 Καλά σαφώς. Βγάζει μάτια η όλη κίνηση :lol:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#95926 Παρέλαβε σήμερα το απόγευμα ο φίλος μου το Clio 0,9 που είχε παραγγείλει. Σε πρώτη φάση δείχνει πάρα πολύ ωραίο. Δεν κάναμε βόλτα ακόμα, μάλλον σάββατο θα το δω καλύτερα. Παραλίγο να πέσει και πάνω μας ένας με μηχανάκι την ώρα που στρίβαμε και που προσπερνούσε από δεξιά τους πάντες, και μετά δεν υπήρχε διάθεση. Φούλαρε με 65€, και πήρε 43,5 λίτρα μέχρι να ακουστεί το πρώτο σκάσιμο. Ενώ μου φαινόταν σχετικά άνετο, μετά το σχετικό ξεφούσκωμα καθώς είχε παραπάνω πίεση έγινε μαγικό χαλί, από το λίγο που πρόλαβα να δω.

Ρε παιδιά για πείτε μου κάτι αν γνωρίζει κανείς. Ο πωλητής μας είπε πως πλέον η renault δεν δίνει βιβλίο σέρβις, και οποιαδήποτε στιγμή σε ένα επίσημο συνεργείο αν το ζητήσεις σου τυπώνουν το ιστορικό της συντήρησης. Είναι δυνατόν;
Άβαταρ μέλους
By xenos
Mark έγραψε:Ρε παιδιά για πείτε μου κάτι αν γνωρίζει κανείς. Ο πωλητής μας είπε πως πλέον η renault δεν δίνει βιβλίο σέρβις, και οποιαδήποτε στιγμή σε ένα επίσημο συνεργείο αν το ζητήσεις σου τυπώνουν το ιστορικό της συντήρησης. Είναι δυνατόν;

Και η μάζντα την ίδια πρακτική ακολουθεί.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#96071 Νομίζω πως είναι λίγο χαζό αυτό πάντως. Το βιβλίο του σέρβις προσωπικά το θέλω για μένα κυρίως για να ξέρω τι έχω κάνει, και αν ποτέ πουληθεί το αμάξι να βλέπει ο όποιος ενδιαφερόμενος. Και γενικά είναι πολύ πιο εύκολο νομίζω να ανοίγεις και να βλέπεις πότε το είχες πάει, και σίγουρα πιο χρήσιμο όταν θέλεις να συνεχίσεις τη συντήρηση σε κάποιο ανεξάρτητο συνεργείο μετά το τέλος της εγγύησης. Θα μου πεις, τίποτα δεν σε εμποδίζει να βρεις ένα "after market" βιβλιαράκι που να σημειώνεις τα διαστήματα και τι έκανες. Αλλά για να γλυτώσουν λίγο παραπάνω χαρτί το έκαναν άραγε;

Ένα άλλο που δεν μου έκατσε και τόσο καλά στο αμάξι είναι πως από τη στιγμή που πήγαμε στην έκθεση να το πάρουμε και πήρε μπροστά έγραφε πως η μπαταρία είναι σε χαμηλό επίπεδο και για αυτό το λόγο το stop/start δεν είναι διαθέσιμο. Ο πωλητής του είπε, μη σε ανησυχεί, μέχρι να πας σπίτι σου θα έχει φορτίσει και θα σβήσει. Το είχαμε ανοιχτό για κανένα μισάωρο ωστόσο και δεν έφυγε το μήνυμα. Μάλλον θα πρέπει να το παρακολουθήσει.