Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#91613 φροντισε να εισαι πολυ κοντα της,θελουν πολυ στηριξη μετα απο τετοιες φασεις.
Τα εχουμε περασει και εμεις αυτα.Ολα καλα θα πανε στο τελος. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#91615 Πολύ κρίμα., αλλά μην απογοητεύεστε, συμβαίνουν αυτά.
Αν είναι η πρώτη φορά , η επόμενη περίοδος θα είναι δύσκολη για τη γυναίκα, θα χρειαστεί να τη στηρίξεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:φροντισε να εισαι πολυ κοντα της,θελουν πολυ στηριξη μετα απο τετοιες φασεις.
Τα εχουμε περασει και εμεις αυτα.Ολα καλα θα πανε στο τελος. :s_thumbsup

+1
Κριμα, μην το αφησετε να σας παρει απο κατω...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#91645 Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου ολους σας..
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
#91659 είναι κρίμα, αλλά όπως μας είχε πει και εμάς ο γιατρός, η φύση μερικές φορές έχει άλλη άποψη και αρκετές περιπτώσεις ίσως έπρεπε να συμβεί γιατί κάτι δεν πήγαινε καλά.

μικρή παρηγοριά, ειδικά όταν ξεκινάς με δίδυμη κυοφορία και παίρνεις μηδέν, αλλά όπως είπαν και οι άλλοι dont give up.
σε εμάς κανα χρόνο μετά ήρθε η μικρή "τραμπούκος" μας.

στήριξε την σύντροφο σου, κάντην να ξεχάσει, αλλά μην αφήσεις πολύ χρόνο να περάσει, επέμενε στην διαδικασία

εύχομαι ότι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#92334 Κρίμα βρε giannik, δώσε κουράγιο στη γυναίκα και να είστε αισιόδοξοι.

Ερώτηση αν κάποιος έχει γυναικολογικες γνώσεις.. Με το σεξ μπορεί να έρθει περίοδος στη γυναίκα σωστά; Ειδικά αν είναι η ώρα της μπορεί να επιταχυνθεί λίγο η ιστορία.

Όμως είναι λογικό αυτό να φέρνει περίοδο μια βδομάδα νωρίτερα; :dizzy: και μάλιστα σε άτομο που είναι ρολόι;
Λογικά θέλει γυναικολόγο αυτή η ιστορία, αλλά μου κάνει εντύπωση πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#92359 δεν ξέρω για βδομάδα Κιούση, αλλά 3-4 μέρες πριν έχει συμβεί. Κόψε 2-3 ίντσες και μοίρασε σε όποιον έχει ανάγκη :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#92411 όχι ρε δεν είναι εκεί το θέμα :lol: επίσης δεν θέλω να ξανακόψω τίποτα από κει κάτω :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
QsisVTS έγραψε:όχι ρε δεν είναι εκεί το θέμα :lol: επίσης δεν θέλω να ξανακόψω τίποτα από κει κάτω :lipsealed:

+1 :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#92483 Απο τον χειροτερο μηνα της ζωης μου!!! :s_shout
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Geo f1 έγραψε:Απο τον χειροτερο μηνα της ζωης μου!!! :s_shout

δε πονάνε τα παλικάρια, μόνο κάθε πρωί που έχουν κατουρόκαβλες, εκεί κλαίνε :lol:

τελικά στο θέμα μου διάβασα ένα ενδιαφέρον άρθρο που εξηγούσε περίπου τι γίνεται, δε μιλάμε για περίοδο νωρίτερα στην ουσία, αλλά επιτάχυνση της ροής μέσα ειδικών διαδικασιών... :shifty: είμαι καλυμμένος
Άβαταρ μέλους
By elvet
QsisVTS έγραψε:Κρίμα βρε giannik, δώσε κουράγιο στη γυναίκα και να είστε αισιόδοξοι.

Ερώτηση αν κάποιος έχει γυναικολογικες γνώσεις.. Με το σεξ μπορεί να έρθει περίοδος στη γυναίκα σωστά; Ειδικά αν είναι η ώρα της μπορεί να επιταχυνθεί λίγο η ιστορία.

Όμως είναι λογικό αυτό να φέρνει περίοδο μια βδομάδα νωρίτερα; :dizzy: και μάλιστα σε άτομο που είναι ρολόι;
Λογικά θέλει γυναικολόγο αυτή η ιστορία, αλλά μου κάνει εντύπωση πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο :hmmm:

Μπορεί να μην είναι περίοδος, αλλά αυξημένες εκκρίσεις ή κάτι παρόμοιο. Μπορεί να συνεχίσουν τα υγρά για κάποιες μέρες ή και να εμφανιστεί κανονική περίοδος σε μία εβδομάδα.