Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

1
25%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
1
25%
0
N/A
0
N/A
2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:
Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα έχουμε.

< >

Αν δεν έκανε το λάθος ο Χάμιλτον προσπαθώντας να ξεζουμίσει το χρέπι, θα ήταν στην PP. Δεν πειράζει, θα τους καθαρίσει αύριο πακέτο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα έχουμε.

< >

Αν δεν έκανε το λάθος ο Χάμιλτον προσπαθώντας να ξεζουμίσει το χρέπι, θα ήταν στην PP. Δεν πειράζει, θα τους καθαρίσει αύριο πακέτο.

Με το ίδιο χρεπι βέβαια ο teammate του έφτασε 0,050 από τη pole χωρίς 7 κούπες.

Just saying

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Με το ίδιο χρεπι βέβαια ο teammate του έφτασε 0,050 από τη pole χωρίς 7 κούπες.

Just saying

< >

Στο Sprint που δίνει βαθμούς κιόλας, τον έκανε για πέταμα τον άσφαιρο. Τον τρύπησε από πίσω, δηλαδή τον πέρασε εννοώ. :iconcool:

Άστο Νίκο, τον έχουν πάρει χαμπάρι. Μοναχός σου παλεύεις. Κάποιος καχύποπτος θα υπέθετε ότι έχετε κάποια συγγένεια, αλλά επειδή σε ξέρω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Με το ίδιο χρεπι βέβαια ο teammate του έφτασε 0,050 από τη pole χωρίς 7 κούπες.

Just saying

< >

Στο Sprint που δίνει βαθμούς κιόλας, τον έκανε για πέταμα τον άσφαιρο. Τον τρύπησε από πίσω, δηλαδή τον πέρασε εννοώ. :iconcool:

Άστο Νίκο, τον έχουν πάρει χαμπάρι. Μοναχός σου παλεύεις. Κάποιος καχύποπτος θα υπέθετε ότι έχετε κάποια συγγένεια, αλλά επειδή σε ξέρω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Γουατ;

Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε βάζω στη θέση σου; :lol:

Χαλάρωσε λίγο.

Δε σου φταίει το χρεπι. Ο οδηγός αποφάσισε να βάλει παραπάνω φτερό και τα έκανε σκατα. Ε εντάξει, συμβαίνουν:

Lewis Hamilton: "The car felt good, my team, the engineers did a fantastic job as well as the mechanics between the session. The car felt amazing in Q1 and Q2 and when I finished the laps I was like she's got more in her, the only way to extract that is to add more wing and in doing so I thin kit just tipped it over the edge, then the car was just snappy."

F1 2026 | Singapore

https://x.com/simscircuit/status/210894 ... 6u_I7YUjdQ

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:

Χαλάρωσε λίγο.

< >

Ο ένας είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, με 48 πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά Youth Champions League, Conference League και Βαλκανικό. Ο άλλος είναι ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ. 0 εις τον πηλίκο. Τώρα αν εσύ μου λες να μην πορώνομαι με την Real Μαδρίτης, με την Barcelona, με την Milan, με την Bayern Μονάχου ή με τον Ολυμπιακό και μου εξισώνεις τον Εργοτέλη από το Μόντε Κάρλο, τι να πω. Έχουμε διαφορετική αντίληψη για την έννοια της πώρωσης και που αυτή πρέπει να εκφράζεται. Συγγνώμη αλλά αν πάω στο κρεβάτι με την Μέγκαν Φοξ, θα έχω ενθουσιασμό, λίγο παραπάνω από το να πάω με την συμμαθήτρια την Σούλα από το Δημοτικό μου στη Νίκαια. Μέγκαν Φοξ για πάντα και ας μην έχει προίκα Νίκο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Χαλάρωσε λίγο.

< >

Ο ένας είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, με 48 πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά Youth Champions League, Conference League και Βαλκανικό. Ο άλλος είναι ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ. 0 εις τον πηλίκο. Τώρα αν εσύ μου λες να μην πορώνομαι με την Real Μαδρίτης, με την Barcelona, με την Milan, με την Bayern Μονάχου ή με τον Ολυμπιακό και μου εξισώνεις τον Εργοτέλη από το Μόντε Κάρλο, τι να πω. Έχουμε διαφορετική αντίληψη για την έννοια της πώρωσης και που αυτή πρέπει να εκφράζεται. Συγγνώμη αλλά αν πάω στο κρεβάτι με την Μέγκαν Φοξ, θα έχω ενθουσιασμό, λίγο παραπάνω από το να πάω με την συμμαθήτρια την Σούλα από το Δημοτικό μου στη Νίκαια. Μέγκαν Φοξ για πάντα και ας μην έχει προίκα Νίκο.

Εντάξει τώρα αρχίσαμε να μιλάμε Τσουκαλιατικα. :lol:

Γράφω πολύ κοντά στη πολ, ελπίζω να έχουμε καλό ρυθμό…μου λες ότι φταίει το χρεπι ενώ ο Χαμιλτον βασικά υπέρβαλε στο σεταπ και χάλασε την ισορροπία και ο άλλος χωρίς εμπιστοσύνη στα φρένα δάγκωσε τη ταυτότητα και έφτασε 0,050. Δεν είναι κακό να παραδεχτείς το σωστό.

Στο λέω από τώρα πάντως. Μην ελπίζεις πολλά στον αγώνα. Οι redbull έχουν πολύ ταχύτητα. Αν σε ενδιαφέρει :lol:

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#908071 Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας;

Και βγαίνει μετά ο Αλόνσο να δηλώσει ότι είναι 7 δέκατα πιο γρήγορος από τον τιμειτ του. Ε και; Κι από μένα πιο γρήγορος θα ήταν, λέει κάτι αυτό;