"
"
Nikos! έγραψε:
Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα έχουμε.
< >
Giuseppe Busso έγραψε:Nikos! έγραψε:
Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα έχουμε.
< >
Αν δεν έκανε το λάθος ο Χάμιλτον προσπαθώντας να ξεζουμίσει το χρέπι, θα ήταν στην PP. Δεν πειράζει, θα τους καθαρίσει αύριο πακέτο.
Nikos! έγραψε:Με το ίδιο χρεπι βέβαια ο teammate του έφτασε 0,050 από τη pole χωρίς 7 κούπες.
Just saying
< >
Giuseppe Busso έγραψε:Nikos! έγραψε:Με το ίδιο χρεπι βέβαια ο teammate του έφτασε 0,050 από τη pole χωρίς 7 κούπες.
Just saying
< >
Στο Sprint που δίνει βαθμούς κιόλας, τον έκανε για πέταμα τον άσφαιρο. Τον τρύπησε από πίσω, δηλαδή τον πέρασε εννοώ.![]()
Άστο Νίκο, τον έχουν πάρει χαμπάρι. Μοναχός σου παλεύεις. Κάποιος καχύποπτος θα υπέθετε ότι έχετε κάποια συγγένεια, αλλά επειδή σε ξέρω, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Nikos! έγραψε:
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε βάζω στη θέση σου;![]()
Χαλάρωσε λίγο.
< >
Giuseppe Busso έγραψε:Nikos! έγραψε:
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε βάζω στη θέση σου;![]()
Χαλάρωσε λίγο.
< >
Ο ένας είναι ο Ολυμπιακός Πειραιώς, με 48 πρωταθλήματα, Ευρωπαϊκά Youth Champions League, Conference League και Βαλκανικό. Ο άλλος είναι ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ. 0 εις τον πηλίκο. Τώρα αν εσύ μου λες να μην πορώνομαι με την Real Μαδρίτης, με την Barcelona, με την Milan, με την Bayern Μονάχου ή με τον Ολυμπιακό και μου εξισώνεις τον Εργοτέλη από το Μόντε Κάρλο, τι να πω. Έχουμε διαφορετική αντίληψη για την έννοια της πώρωσης και που αυτή πρέπει να εκφράζεται. Συγγνώμη αλλά αν πάω στο κρεβάτι με την Μέγκαν Φοξ, θα έχω ενθουσιασμό, λίγο παραπάνω από το να πάω με την συμμαθήτρια την Σούλα από το Δημοτικό μου στη Νίκαια. Μέγκαν Φοξ για πάντα και ας μην έχει προίκα Νίκο.
Μια χαρα τα διαβαζω. Βρες μου τωρα το team radio π[…]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]