Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
GTS έγραψε:Nαι αλλα ειναι αμαξαρα, πετας και εναν κομπρεσσορα και γινεται και πυραυλος.

BMW 17 ετών (με φαντάζομαι έναν Χ αριθμό χλμ που δεν θα είναι λίγες δεκάδες) + after market κομπρέσσορας;; :inlove: :inlove:

Θα πάει πολύ καλά αυτό! :inlove: :metalo: :lol: :lol: :lol:

Zorz έγραψε:
fokion έγραψε:σε βενζινη και βλαβες παει στο διαολο...
το χρησιμοποιείς το χαιρεσαι κλπ κλπ

To "χρησιμοποιείς και χαίρεσαι" πάει βέβαια στις βενζίνες και τη τακτική συντήρηση/αναλώσιμα. Όχι στις βλάβες, εκτός κι αν είσαι εκ πεποιθήσεως Αλφίστι ή άλλου είδους BDSM (BMWάκιας)...

:ninja: :ninja:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bebes
#887902 Από τις 10 Απριλίου 2025 και μετά, στους ιδιοκτήτες οχημάτων που έχουν δηλώσει τα οχήματά τους σε ακινησία δίνεται η δυνατότητα να τα επαναφέρουν προσωρινά σε κυκλοφορία για όσους μήνες επιθυμούν, πληρώνοντας μόνο το αντίστοιχο ποσό των τελών κυκλοφορίας.

Η πληρωμή γίνεται «με το μήνα» και επιτρέπεται μόνο μία φορά ανά έτος.

Η δυνατότητα θα δίδεται πλέον σε μόνιμη βάση, από 1η Απριλίου κάθε έτους, και όχι με απόφαση που θα βγαίνει κάθε χρόνο. Ειδικά για το 2025, η δυνατότητα ενεργοποιείται από τις 10 Απριλίου.

https://www.protothema.gr/economy/artic ... -akinisia/
Άβαταρ μέλους
By elvet
glf έγραψε:Φέτος είμαι -260€. 106 vs Zoe

265 :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By bill33
#898120 300€ το πούντο και 88€ το άστρα.
Ελεγα να δώσω πινακίδες στο πούντο αλλά η σύζυγος κυκλοφορεί με αυτό τώρα για να μην φορτώνει χλμ στο άστρα,λέει.
Άβαταρ μέλους
By glf
#898122 Η γυναίκα μου λέει να βάλουμε αγγελία το Focus (lpg) γιατί θέλει κι αυτή EV ...
Άβαταρ μέλους
By dimik
glf έγραψε:Η γυναίκα μου λέει να βάλουμε αγγελία το Focus (lpg) γιατί θέλει κι αυτή EV ...
Δεν είναι η μόνη

Ανταλλαγή Stonic με EV2...

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#898145 Απόλυτα φυσιολογική πορεία. Άπαξ και δοκιμάσεις, δε γυρνάς πίσω :inlove:

Και φέτος 55€ για το smart. Γλυκοκοιτάζω τα EQ ForTwo, αλλά το χρησιμοποιώ τόσο λίγο, που λυπάμαι να δώσω αυτό που έχω (το οποίο btw συμπλήρωσε το καλοκαίρι τα 20 χρόνια απροβλημάτιστης ζωής).
Άβαταρ μέλους
By bill33
#907607 Πιθανόν χαζή ερώτηση αλλά θα την κάνω:Στα αμάξια με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας πρέπει να κάνεις κάποια ενέργεια;Πχ να εκτυπώσεις κάτι ή δεν ασχολείσαι καθόλου;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#907608 Πάντα τυπώνω το ενημερωτικό περί μηδενικών... να έχω να δείξω κάτι σε πιθανό έλεγχο. Λογικά το βρίσκουν κι online, αλλά κακό δεν κάνει.