Έφυγα με 90% από το σπίτι (ναι, εχώ είχα ταξίδι την άλλη μέρα, ούτε που ασχολήθηκα να το βάλω το βράδυ να πάει στο 100%, εκεί φτάσαμε) και πήγα στο Lidl στα.. Σέρβια που είναι επάνω στο δρόμο για Λάρισα για όποιον ξέρει. Και πήρα χυμούς και κάτι ψιλά για το δρόμο. Και έφυγα φυσικά σχεδόν φουλαρισμένος.
Στην Καρδίτσα το μεσημέρι πριν ξεκινήσω για πίσω πήγα σε εκείνο το Lidl για τα.. ψώνια μου. Και γύρισα από Τρίκαλα - Καλαμπάκα, ανέβηκα και Μετέωρα γιατί.. έτσι
και γύρισα πίσω.Θέλω να πω ότι έκανα όλο αυτό το γύρο με τζάμπα ρεύμα και στο σπίτι είπαμε γεμίζει μόνο στο μειωμένο τιμολόγιο στα 15 λεπτά σύνολο με τις ΥΚΩ μέσα.
Ακόμα και μετά από δύο χρόνια και φυσικά με αυτές τις τιμές στα καύσιμα, συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση το ότι μπορείς να τη βγάζεις έτσι.
Και φυσικά κοιτάμε και διάφορες εκπτώσεις από τις εταιρίες όταν είναι τριήμερα κτλ.
Σε άλλα νέα, είμαι στο 50-50 να πάρω ένα Zoe με.. βλάβη που είδα στο car και να το κάνω project car για επισκευή μόνος μου και αργότερα κρατάω τη μπαταρία του για powerwall και του βάζω και μεγαλύτερη.