Έκανα και χρήση για πρώτη φορά των διαφόρων προϊόντων για καθάρισμα σπίτι:

Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

drdino έγραψε:Έκανα και χρήση για πρώτη φορά των διαφόρων προϊόντων για καθάρισμα σπίτι:
Geralt έγραψε:Καλησπερα σε ολους
εχω εδω και καιρο σαν παροχη απο την δουλεια μου το Χ1 sDrive 20i.
Ολα καλα, ολα ωραια μεχρι που καπου κοπανησα και εχασα το γαμωτασι τους ενος τροχου. Kudos στην BMW για το overenginnering να βαζει εξτρα πλαστικα τασια σε ζαντα αλουμινιου![]()
Μιλαω για αυτα εδω τα παπαρακια https://www.car.gr/parts/view/49595440-2-tasia-18-gia-bmw-x1
που το ΑΙ με ενημερωνει οτι η BMW τα αποκαλει επίσημα «Αεροδυναμικά ένθετα» (στα αγγλικά BMW Aero Inserts ή Aerodynamic wheel inserts και σκοπος τους να μειώνουν τις στροβιλισμούς του αέρα γύρω από τους τροχούς, βελτιώνοντας τον αεροδυναμικό συντελεστή του αυτοκινήτου - πιπες δλδ
Το θεμα ειναι τι κανω σε αυτη την περιπτωση?
Το αφηνω ως εχει μεχρι το ελεγχο της εταιριας ληζινγκ που θα επιστρεψω το αυτοκινητο σε 2 χρονια?
Το αναφερω στο επομενο σερβις που πιστευω θα μου πιασει το πωπουδακι η αντιπροσωπεια?
Παιρνω ενα μεταχειρισμενο και βαζω?
BARHonda έγραψε:Μιας και συζητούσα με κάτι φίλους για ελαστικά...
Η BMW της μάνας μου, 318 (δίλιτρο μοτέρ) του 2004, φοράει 225/50/16 πίσω και 205/55/16 εμπρός. Υπάρχει περίπτωση να φορούσε 205/55 μπρος πίσω και κάποια στιγμή (εννοείται όχι η μάνα μου διότι δεν ξέρει από αυτά και σίγουρα όχι εγώ) κάποιος στην οικογένεια να πρότεινε αυτό τον συνδυασμό? Διότι ChatGPT που ρώτησα, λέει είναι απίθανο να ήρθε έτσι από το εργοστάσιο. Είναι χρόνια εν τω μεταξύ με αυτό το σεταπ
BARHonda έγραψε:Μιας και συζητούσα με κάτι φίλους για ελαστικά...
Η BMW της μάνας μου, 318 (δίλιτρο μοτέρ) του 2004, φοράει 225/50/16 πίσω και 205/55/16 εμπρός. Υπάρχει περίπτωση να φορούσε 205/55 μπρος πίσω και κάποια στιγμή (εννοείται όχι η μάνα μου διότι δεν ξέρει από αυτά και σίγουρα όχι εγώ) κάποιος στην οικογένεια να πρότεινε αυτό τον συνδυασμό? Διότι ChatGPT που ρώτησα, λέει είναι απίθανο να ήρθε έτσι από το εργοστάσιο. Είναι χρόνια εν τω μεταξύ με αυτό το σεταπ
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]