Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#903608 Έχω εκφράσει νομίζω την απέχθειά μου για το piano black οπότε άλλαξε σε ψάρμπον:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Έκανα και χρήση για πρώτη φορά των διαφόρων προϊόντων για καθάρισμα σπίτι:
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#903615 Λατρεμενο υλικο το καρμπον και σε χαρακτηριστικα και σε εμφανιση :s_smile
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#903630 Θα διαφωνήσω. Ενώ είναι καταπληκτικό υλικό για εκεί που χρειάζεται, πχ να φτιάξεις μια πανάλαφρη κατασκευή, στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου, μπορεί να είναι και πρόβλημα σε μια ενδεχόμενη πρόσκρουση αν σπάσει.
Εκεί που θα σπάσει, κόβει σαν ξυράφι.
Για μένα κορυφαίο υλικό είναι το ξύλο και μετά το αλουμίνιο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#903636 Όλα αν σπάσουν κάβουν σαν ξυράφια ανάλογα πως θα σπάσουν και πόσο σκληρά είναι, και το ξύλο κόβει. `Ίσως το καρμπόν να είναι ποιο εύθραυστο από κάποια αλλά δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#903645 Το αλουμίνιο δεν σπάει σίγουρα. Το ξύλο επίσης δεν συγκρίνεται με το σπάσιμο του carbon.
Γενικώς, εμένα σαν υλικό το carbon μου φαίνεται άκυρο σε ένα νορμάλ αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
drdino έγραψε:Έκανα και χρήση για πρώτη φορά των διαφόρων προϊόντων για καθάρισμα σπίτι:
Εικόνα

Αυτό το jpg το μυρίζομαι. :ninja:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
#903711 Αυτό θα πει mancave :inlove:

Άβαταρ μέλους
By Geralt
#905927 Καλησπερα σε ολους

εχω εδω και καιρο σαν παροχη απο την δουλεια μου το Χ1 sDrive 20i.
Ολα καλα, ολα ωραια μεχρι που καπου κοπανησα και εχασα το γαμωτασι τους ενος τροχου. Kudos στην BMW για το overenginnering να βαζει εξτρα πλαστικα τασια σε ζαντα αλουμινιου :(

Μιλαω για αυτα εδω τα παπαρακια https://www.car.gr/parts/view/49595440-2-tasia-18-gia-bmw-x1
που το ΑΙ με ενημερωνει οτι η BMW τα αποκαλει επίσημα «Αεροδυναμικά ένθετα» (στα αγγλικά BMW Aero Inserts ή Aerodynamic wheel inserts και σκοπος τους να μειώνουν τις στροβιλισμούς του αέρα γύρω από τους τροχούς, βελτιώνοντας τον αεροδυναμικό συντελεστή του αυτοκινήτου - πιπες δλδ

Το θεμα ειναι τι κανω σε αυτη την περιπτωση?
Το αφηνω ως εχει μεχρι το ελεγχο της εταιριας ληζινγκ που θα επιστρεψω το αυτοκινητο σε 2 χρονια?
Το αναφερω στο επομενο σερβις που πιστευω θα μου πιασει το πωπουδακι η αντιπροσωπεια?
Παιρνω ενα μεταχειρισμενο και βαζω?
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geralt έγραψε:Καλησπερα σε ολους

εχω εδω και καιρο σαν παροχη απο την δουλεια μου το Χ1 sDrive 20i.
Ολα καλα, ολα ωραια μεχρι που καπου κοπανησα και εχασα το γαμωτασι τους ενος τροχου. Kudos στην BMW για το overenginnering να βαζει εξτρα πλαστικα τασια σε ζαντα αλουμινιου :(

Μιλαω για αυτα εδω τα παπαρακια https://www.car.gr/parts/view/49595440-2-tasia-18-gia-bmw-x1
που το ΑΙ με ενημερωνει οτι η BMW τα αποκαλει επίσημα «Αεροδυναμικά ένθετα» (στα αγγλικά BMW Aero Inserts ή Aerodynamic wheel inserts και σκοπος τους να μειώνουν τις στροβιλισμούς του αέρα γύρω από τους τροχούς, βελτιώνοντας τον αεροδυναμικό συντελεστή του αυτοκινήτου - πιπες δλδ

Το θεμα ειναι τι κανω σε αυτη την περιπτωση?
Το αφηνω ως εχει μεχρι το ελεγχο της εταιριας ληζινγκ που θα επιστρεψω το αυτοκινητο σε 2 χρονια?
Το αναφερω στο επομενο σερβις που πιστευω θα μου πιασει το πωπουδακι η αντιπροσωπεια?
Παιρνω ενα μεταχειρισμενο και βαζω?

πάρε το ενα €55
Άβαταρ μέλους
By Chris
#905933 Πάρε και τα 2 μην χάσεις κι αλλο
Άβαταρ μέλους
By Marios
#906094 Τα διαζώματα στην Κηφισίας είναι γεμάτα από τέτοια :ninja:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#906151 Μιας και συζητούσα με κάτι φίλους για ελαστικά...

Η BMW της μάνας μου, 318 (δίλιτρο μοτέρ) του 2004, φοράει 225/50/16 πίσω και 205/55/16 εμπρός. Υπάρχει περίπτωση να φορούσε 205/55 μπρος πίσω και κάποια στιγμή (εννοείται όχι η μάνα μου διότι δεν ξέρει από αυτά και σίγουρα όχι εγώ) κάποιος στην οικογένεια να πρότεινε αυτό τον συνδυασμό? Διότι ChatGPT που ρώτησα, λέει είναι απίθανο να ήρθε έτσι από το εργοστάσιο. Είναι χρόνια εν τω μεταξύ με αυτό το σεταπ
Άβαταρ μέλους
By drdino
#906155 Σε 16αρες δεν βλέπω να είχε ποτέ staggered συνδυασμό, είτε 205/55 είτε 225/50 είχε.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
BARHonda έγραψε:Μιας και συζητούσα με κάτι φίλους για ελαστικά...

Η BMW της μάνας μου, 318 (δίλιτρο μοτέρ) του 2004, φοράει 225/50/16 πίσω και 205/55/16 εμπρός. Υπάρχει περίπτωση να φορούσε 205/55 μπρος πίσω και κάποια στιγμή (εννοείται όχι η μάνα μου διότι δεν ξέρει από αυτά και σίγουρα όχι εγώ) κάποιος στην οικογένεια να πρότεινε αυτό τον συνδυασμό? Διότι ChatGPT που ρώτησα, λέει είναι απίθανο να ήρθε έτσι από το εργοστάσιο. Είναι χρόνια εν τω μεταξύ με αυτό το σεταπ

Μήπως φορουσε και τα δύο αναλογα με τη ζαντα και το επιπεδο εξοπλισμού?
Το ταμπελακι τι λεει?
Άβαταρ μέλους
By GTS
BARHonda έγραψε:Μιας και συζητούσα με κάτι φίλους για ελαστικά...

Oι ζάντες πίσω πρέπει να είναι ποιο πλατιές αν έχουν μικτά λάστιχα. Αν είναι ίδιες με μπροστά τότε κάποιος πήρε δίκη του πρωτοβουλία.