- 28 Ιουν 2026, 07:51
Nikos! έγραψε:Χάνεις την ουσία με όλο αυτό το post war
Πιστεψε με, δεν εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεσεις. Για αυτο αλλωστε ποσταρω καθε λιγους μηνες στα τοπικα της Φ1, γιατι βαριεμαι αφορητα αυτο που γινεται τις περισσοτερες φορες που ποσταρω. Και χθες δεν ειχα καμια διαθεση να ποσταρω κατι που θα μπορουσε να προκαλεσει και αρχικα ανεφερα απλα την οδηγικη επιδοση του Ρασελ που μου εκανε κλικ. Αλλα οταν βλεπω μετα οτι ολο το παντοκ συμφωνει πως ολα ποπα και εσυ μας μιλας για πασιφανη κλεψια που μαλιστα εγινε απο τον Φρεντυ Κρουγκερ των πιστωνε, αδυνατω να μην απαντησω. Νταξ δε φταινε μονο οι αλλοι, εχω κι εγω κουσουρι σαν ανθρωπος. Οταν βλεπω αστειοτητες και κωλοτουμπες δε μπορω με τιποτα να κρατησω το γμνο το στομα μου κλειστο.
Nikos! έγραψε:Κανονισμοί λένε 5% στο φλαγκ σέκτορ (δηλαδή εκεί που έχει βγει κίτρινη). Ο Ράσελ ήταν κατά 0,027 πιο αργός σε ΟΛΟ το σέκτορ. Πάλι δε βγαίνουν τα μαθηματικά.
Αρχικα να ξεκαθαρισουμε οτι αυτο το +0.027" σε ολο το σεκτορ μπορει να μεταφραστει σε 0.157" αφημα του γκαζιου (χοντρικα) στο μινι σεκτορ, εφοσον σε ολο το σεκτορ συνολικα ο χρονος του ηταν κατω απο τον προηγουμενο καλυτερο του γυρο. Δηλαδη οσο κατω ηταν ο χρονος του σε αυτο το σεκτορ προστιθεται στο 0.027" και φτανουμε στο "1.5 δεκατο αφημα το γκαζι στο μινι σεκτορ".
Με λιγα λογια υπαρχουν 2 διαφορετικα ενδεχομενα:
1) Να εχεις δικιο εσυ οποτε το 5% ολοκληρου του 3ου σεκτορ να ειναι 2"
2) Να εχω δικιο εγω (που η γνωμη μου βασιστηκε στον ιδιο το Βασερ που μιλησε για μικρο σεκτορς) και για αυτο το +5% να ειναι αρκετο να αφησει καποιος το γκαζι για 1.5 δεκατο πχ (τοσο διαβασα οτι ηταν το αφημα του Ρασελ) στο μινι σεκτορ της σημαιας.
Δηλαδη μιλαμε για 1.8" διαφορα απο περιπτωση σε περιπτωση, χρονος τεραστιος που δε χρειαζεται καν αναλυση των ντατα για να δουμε εμεις και οι ομαδες το τι ισχυει. Το να μας λες οτι ο Βασερ δε μπηκε στον κοπο να δει αν ισχυει το σεναριο 1 ή το σεναριο 2 (1.8" διαφορα αναμεσα στα 2 σεναρια) το οποιο ειναι σαφες χωρις να κουραστει κανενας (ακομα και απο τον καναπε), σημαινει οτι τον εχεις στο μυαλο σου για πιο βλακα απο οτι τον εχει και ο Μπαγιερν
Nikos! έγραψε:και υποτίθεται έκανες και καρτ.
Αρχικα να τονισω οτι εδω μεσα δε μιλαω σαν καρτιστας, ουτε στηριζω τα επιχειρηματα μου πανω στο ποσο χερας θεωρω οτι ειμαι. Σε αντιθεση μαλιστα με αλλους που "κοβει το ματι τους" και ποσταρουνε διαφορες (κατα την αποψη μου) αστειοτητες, εγω αναφερομαι παντα στο χρονομετρο, το οποιο λεει περισσοτερες αληθειες απο ολους μας
Χεβινγκ σεηντ δατ, τιστομπουτσο σημαινει αυτο το "και υποτίθεται έκανες και καρτ". Το ερωτημα ειναι ρητορικο, δεν περιμενω απαντηση. Οσο και να στιψεις το μυαλο σου να κανεις μια εξυπνη μεταφραση και να μετατρεψεις αυτο το τουβλο σε αποψη, απλα θα εκτεθεις ακομα περισσοτερο. Και εχεις ηδη εκτεθει αρκετα ρε μπρο, κριμα ειναι
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Αν περιμενεις να πεις την τελευταια λεξη σε μια μεταξυ μας αντιπαραθεση στην οποια πετας τουβλα αντι για αποψη, θα περιμενεις για παντα. Οποτε διαβασε το συγκεκριμενο ποστακι και μουβ ον, γιατι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να αφησω ενα τουβλο αναπαντητο