Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
1
20%
1
20%
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905484 Ενα τελευταιο απο μενα (για σημερα :shifty: ) για να κοιμηθω ησυχος το βραδυ... Οσα ειπα στηριζονται στο οτι ισχυει αυτο που ειπε ο Τοτος οτι "He lifted at the right time, the necessary amount". Με δεδομενο οτι καμια ομαδα δεν το αμφισβητησε (μονο απο οπαδους στο νετ διαβασα γκρινια), προσωπικα πιστευω οτι τηρηθηκε ο κανονισμος. Αν αποδειχτει οτι ο Ρασελ δεν εκοψε οσο θα επρεπε να κοψει, προφανως ειναι ασχημο για τους αντιπαλους οδηγους και για ολοκληρο το θεσμο :s_dunno

Τελος για το Ρασελ κρατηστε απο μενα το πρωτο μου ποστακι μετα το κουαλι. Που εντυπωσιαστηκα απο εναν οδηγο που εχει φαει απιστευτο ξυλο τελευταια, που εφαγε και τωρα στην Αυστρια πολυ ξυλο, που τρομαξε να περασει απο το Q2 και τελικα καταφερε να σταθει ορθιος και να γραψει ενα γυρο που προσωπικα δεν πιστευα οτι ειναι ικανος να γραψει σημερα. Αν μη τι αλλο, εδειξε χαρακτηρα :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
George_Prix έγραψε:
Nikos! έγραψε:
mikeerfol έγραψε:
Nikos! έγραψε:Δεν είναι mini sectors είναι segments και δεν υπάρχει χρόνος νομίζω υπάρχει μόνο χρωματισμός

Και πώς ακριβώς προκύπτει ο χρωματισμός; :roll: :lol:

Τζι ξύπνα επιτέλους γτχσ :(

Δε ξέρω. Βρες μου το χρόνο του 7ου segment να δω κάτι.

< >

Σιγα μη σου ειχανε εσενα χρονους απο τα 20 μινι σεκτορς του γυρου. Αυτα μπορει να τα δει ο Βασερ, αλλα χτενιζε το μαλλι μετα τις κατατακτηριες και δεν προλαβε τα τα τσεκαρει. Απλα εμπιστευεται τη ΦΙΑ γιατι ειναι απλας και ανωτερος ανθρωπος :s_wacko

:lol: :lol: :lol:

Ντάξει είπαμε είναι ανίκανος ο Βασέρ αλλά όχι και τόσο.
Κατα 99% όχι μόνο τα τσεκάρανε τα δεδομένα του γύρου του Ράσελ, αλλά τα διπλο-τριπλοτσεκάρανε. Οι μηχανικοί προφανώς, όχι ο ίδιος ο Βασέρ, που δεν ξέρει ανάγνωση και γραφή*. Εν τέλει ήταν όλα νόμιμα και βγήκε είπε μια παπαριά ("εμπιστεύομαι τη FIA") που δεν έπεισε κανέναν.
Αφήνω ένα 1% όντως να μην τα τσεκάρανε γιατί το μυαλό στο κεφάλι του Βασέρ είναι μικρότερο και από το τούρμπο στην πλάτη των μονοθεσίων του. :shifty:

* Μη μου ποστάρετε τα πτυχία του Βασέρ. Περιμένω "κάτι πιο εκλεκτό". Έστω και ad hominem. :roll:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:Ενα τελευταιο απο μενα (για σημερα :shifty: ) για να κοιμηθω ησυχος το βραδυ... Οσα ειπα στηριζονται στο οτι ισχυει αυτο που ειπε ο Τοτος οτι "He lifted at the right time, the necessary amount". Με δεδομενο οτι καμια ομαδα δεν το αμφισβητησε (μονο απο οπαδους στο νετ διαβασα γκρινια), προσωπικα πιστευω οτι τηρηθηκε ο κανονισμος. Αν αποδειχτει οτι ο Ρασελ δεν εκοψε οσο θα επρεπε να κοψει, προφανως ειναι ασχημο για τους αντιπαλους οδηγους και για ολοκληρο το θεσμο :s_dunno

Τελος για το Ρασελ κρατηστε απο μενα το πρωτο μου ποστακι μετα το κουαλι. Που εντυπωσιαστηκα απο εναν οδηγο που εχει φαει απιστευτο ξυλο τελευταια, που εφαγε και τωρα στην Αυστρια πολυ ξυλο, που τρομαξε να περασει απο το Q2 και τελικα καταφερε να σταθει ορθιος και να γραψει ενα γυρο που προσωπικα δεν πιστευα οτι ειναι ικανος να γραψει σημερα. Αν μη τι αλλο, εδειξε χαρακτηρα :s_yes

Χάνεις την ουσία με όλο αυτό το post war και υποτίθεται έκανες και καρτ. Έκανε αυτό που έπρεπε για να πει η FIA οκ έκοψε 100μ πριν.

Αυτό που σου γράφω είναι ότι επίσημα βλέπουμε 3 σέκτορς. Κανονισμοί λένε 5% στο φλαγκ σέκτορ (δηλαδή εκεί που έχει βγει κίτρινη). Ο Ράσελ ήταν κατά 0,027 πιο αργός σε ΟΛΟ το σέκτορ. Πάλι δε βγαίνουν τα μαθηματικά.

Αυτό που λέει.ο Τότος είναι ότι φρέναρε 100μ πριν από το προηγούμενο πέρασμα.

Αυτό που λέω είναι ότι ναι ρε μάστορα, φρέναρες 100μ πριν, αλλά πέρασες τελικά με 8κμ/ω πιο αργά από το προηγούμενο γύρο πριν τη στροφή και 2κμ/ω πιο αργά δίπλα από το μονοθέσιο που είναι στο τοίχο. Που είναι η ευαισθησία σου στην ασφάλεια και γιατί όλοι οι άλλοι έκοψαν και ρωτούσαν για τον Μαξ εκτός από σένα?

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#905487 ΧΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

:s_rofl

Χαλάλι σου Μικερφουλη που με απασχολησες από σοβαρά εζητηματα. :inlove:
Μλκ Μπαγερ για να καταλάβεις που έχεις μπλέξει.

Το 93 ο ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ο Δημήτριος Μελισσανίδης όταν κατάλαβε τί τσαπου θα έτρωγε, κατέβασε τον γενικό και πήγανε στας Ροδους να παίξουνε.

Ο Βασερακος σήμερα το μόνο που τον ένοιαξε ήταν η ειδοποίηση στο viber ότι ήρθε το πακέτο με τα Ασικς στο Box Now.

Ακούς Βαζελα Μπάγερν; Ακούω να λες.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:
Nikos! έγραψε:
mikeerfol έγραψε:
Nikos! έγραψε:Δεν είναι mini sectors είναι segments και δεν υπάρχει χρόνος νομίζω υπάρχει μόνο χρωματισμός

Και πώς ακριβώς προκύπτει ο χρωματισμός; :roll: :lol:

Τζι ξύπνα επιτέλους γτχσ :(

Δε ξέρω. Βρες μου το χρόνο του 7ου segment να δω κάτι.

< >

Σιγα μη σου ειχανε εσενα χρονους απο τα 20 μινι σεκτορς του γυρου. Αυτα μπορει να τα δει ο Βασερ, αλλα χτενιζε το μαλλι μετα τις κατατακτηριες και δεν προλαβε τα τα τσεκαρει. Απλα εμπιστευεται τη ΦΙΑ γιατι ειναι απλας και ανωτερος ανθρωπος :s_wacko

Εν τω μεταξύ ο Βασέρ λέει ότι δεν πρόσβαση στα δεδομένα (γιατί προφανώς κανείς δεν έχει):

Theodore Kravitz: Fred, do you understand what's going on?

Frederic Vasseur: Just no further action that race control decided that they slow down enough. We don't have access to the data of the mini sector.

Kravitz: So, at the moment, but then it said a lap time has been deleted for George for double yellow.

Vasseur: Deleted if it's double yellow, it was not double yellow.

Kravitz: Okay, so you think at the moment that still stands that no further action and you need to, you need, and does that satisfy you that he seemed to have made, done a lift, lost a tenth of a second, and yet still got pole position?

Vasseur: To have a clear opinion on this, you need to have the data, and we don’t have access to the data.

https://x.com/junaidsamodien_/status/20 ... 6aBZiXqCag

Χόρνερ πάντως θα έχιε πάει στη ΦΙΑ να φέρει τα ντάτα…μέσα στο κομπιούτερ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#905490 Για μένα το μόνο συμπέρασμα από την (εκ του αποτελέσματος) νόμιμη ενέργεια του Ράσελ είναι ότι ο άνθρωπος έχει χάσει κάθε νόημα να είναι πρόεδρος των οδηγών. Ναι ήταν νόημα αλλά όπως ΚΑΘΕ Άγγλος ξέρει να κουνάει το δάχτυλο και να λέει βαρύγδουπες |λογοκρισία| για τον κάθε Μαξ που του έχει κάνει το σβέρκο ουράνιο τόξο από τις φάπες, αλλά όταν παίζεται ο δικός του τίτλος ξέρει να πηγαίνει by the book.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Nikos! έγραψε:Χάνεις την ουσία με όλο αυτό το post war

Πιστεψε με, δεν εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεσεις. Για αυτο αλλωστε ποσταρω καθε λιγους μηνες στα τοπικα της Φ1, γιατι βαριεμαι αφορητα αυτο που γινεται τις περισσοτερες φορες που ποσταρω. Και χθες δεν ειχα καμια διαθεση να ποσταρω κατι που θα μπορουσε να προκαλεσει και αρχικα ανεφερα απλα την οδηγικη επιδοση του Ρασελ που μου εκανε κλικ. Αλλα οταν βλεπω μετα οτι ολο το παντοκ συμφωνει πως ολα ποπα και εσυ μας μιλας για πασιφανη κλεψια που μαλιστα εγινε απο τον Φρεντυ Κρουγκερ των πιστωνε, αδυνατω να μην απαντησω. Νταξ δε φταινε μονο οι αλλοι, εχω κι εγω κουσουρι σαν ανθρωπος. Οταν βλεπω αστειοτητες και κωλοτουμπες δε μπορω με τιποτα να κρατησω το γμνο το στομα μου κλειστο. :lipsealed:

Nikos! έγραψε:Κανονισμοί λένε 5% στο φλαγκ σέκτορ (δηλαδή εκεί που έχει βγει κίτρινη). Ο Ράσελ ήταν κατά 0,027 πιο αργός σε ΟΛΟ το σέκτορ. Πάλι δε βγαίνουν τα μαθηματικά.

Αρχικα να ξεκαθαρισουμε οτι αυτο το +0.027" σε ολο το σεκτορ μπορει να μεταφραστει σε 0.157" αφημα του γκαζιου (χοντρικα) στο μινι σεκτορ, εφοσον σε ολο το σεκτορ συνολικα ο χρονος του ηταν κατω απο τον προηγουμενο καλυτερο του γυρο. Δηλαδη οσο κατω ηταν ο χρονος του σε αυτο το σεκτορ προστιθεται στο 0.027" και φτανουμε στο "1.5 δεκατο αφημα το γκαζι στο μινι σεκτορ".

Με λιγα λογια υπαρχουν 2 διαφορετικα ενδεχομενα:
1) Να εχεις δικιο εσυ οποτε το 5% ολοκληρου του 3ου σεκτορ να ειναι 2"
2) Να εχω δικιο εγω (που η γνωμη μου βασιστηκε στον ιδιο το Βασερ που μιλησε για μικρο σεκτορς) και για αυτο το +5% να ειναι αρκετο να αφησει καποιος το γκαζι για 1.5 δεκατο πχ (τοσο διαβασα οτι ηταν το αφημα του Ρασελ) στο μινι σεκτορ της σημαιας.

Δηλαδη μιλαμε για 1.8" διαφορα απο περιπτωση σε περιπτωση, χρονος τεραστιος που δε χρειαζεται καν αναλυση των ντατα για να δουμε εμεις και οι ομαδες το τι ισχυει. Το να μας λες οτι ο Βασερ δε μπηκε στον κοπο να δει αν ισχυει το σεναριο 1 ή το σεναριο 2 (1.8" διαφορα αναμεσα στα 2 σεναρια) το οποιο ειναι σαφες χωρις να κουραστει κανενας (ακομα και απο τον καναπε), σημαινει οτι τον εχεις στο μυαλο σου για πιο βλακα απο οτι τον εχει και ο Μπαγιερν :omg:

Nikos! έγραψε:και υποτίθεται έκανες και καρτ.

Αρχικα να τονισω οτι εδω μεσα δε μιλαω σαν καρτιστας, ουτε στηριζω τα επιχειρηματα μου πανω στο ποσο χερας θεωρω οτι ειμαι. Σε αντιθεση μαλιστα με αλλους που "κοβει το ματι τους" και ποσταρουνε διαφορες (κατα την αποψη μου) αστειοτητες, εγω αναφερομαι παντα στο χρονομετρο, το οποιο λεει περισσοτερες αληθειες απο ολους μας :rtfm:

Χεβινγκ σεηντ δατ, τιστομπουτσο σημαινει αυτο το "και υποτίθεται έκανες και καρτ". Το ερωτημα ειναι ρητορικο, δεν περιμενω απαντηση. Οσο και να στιψεις το μυαλο σου να κανεις μια εξυπνη μεταφραση και να μετατρεψεις αυτο το τουβλο σε αποψη, απλα θα εκτεθεις ακομα περισσοτερο. Και εχεις ηδη εκτεθει αρκετα ρε μπρο, κριμα ειναι :s_cry

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
Αν περιμενεις να πεις την τελευταια λεξη σε μια μεταξυ μας αντιπαραθεση στην οποια πετας τουβλα αντι για αποψη, θα περιμενεις για παντα. Οποτε διαβασε το συγκεκριμενο ποστακι και μουβ ον, γιατι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να αφησω ενα τουβλο αναπαντητο :s_devil
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Corto Maltese έγραψε:Για μένα το μόνο συμπέρασμα από την (εκ του αποτελέσματος) νόμιμη ενέργεια του Ράσελ είναι ότι ο άνθρωπος έχει χάσει κάθε νόημα να είναι πρόεδρος των οδηγών. Ναι ήταν νόημα αλλά όπως ΚΑΘΕ Άγγλος ξέρει να κουνάει το δάχτυλο και να λέει βαρύγδουπες |λογοκρισία| για τον κάθε Μαξ που του έχει κάνει το σβέρκο ουράνιο τόξο από τις φάπες, αλλά όταν παίζεται ο δικός του τίτλος ξέρει να πηγαίνει by the book.

Ρε κουφαλα εριξες στο τραπεζι το χαρτι με τα Αγγλακια, που ξερεις οτι θα με βρεις παντα συμμαχο σου στο κραξιμο της συγκεκριμενης ρατσας (σικ) :lol:

Οτι ο Γιωργης ειναι ενα αντιπαθες και υπεροπτικο Αγγλακι (οπως ολα δαυτα) δεν το συζηταμε καν, ΙΣΧΥΕΙ. Αλλα στην προκειμενη ρε φιλε δε με απασχολει καν το θεμα. Εγω κολλησα απλα στο αν τηρηθηκε ο κανονισμος ή οχι. Στο Αμπου Νταμπι για παραδειγμα παραδεχτηκα οτι ξεσκισαν τον κανονισμο, ακομα και αν αυτο δε συνεφερε τον οδηγο μου. Εδω με βαση τα οσα διαβασα στο νετ, με βαση την αντιδραση των ομαδων (που δε διαμαρτυρηθηκε καμια) και με βαση τη λογικη (οτι ειναι τεραστια η διαφορα του 1.8" απο σεναριο σε σεναριο ωστε να χρειαζεται μελετη των ντατα για να εξακριβωθει) κατεληξα στο οτι εχθες τηρηθηκε ο κανονισμος :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mikeerfol έγραψε:Τα mini sectors που έχει το live timing τι είναι, ηθοποιοί; :hmmm:

Θεουλης :lol: :lol: :lol: Παραλιγο να μου ξεφυγει το συγκεκριμενο διαμαντακι :lol: :lol: :lol:

Για την ακριβεια τα μινι σεκτορς ειναι οι κομπαρσοι του εργου οποτε αγνοουμε εντελως την υπαρξη τους. Οι πρωτοκλασατοι ηθοποιοι ειναι τα σεκτορς και μονο αυτα μετρανε :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:
Corto Maltese έγραψε:Για μένα το μόνο συμπέρασμα από την (εκ του αποτελέσματος) νόμιμη ενέργεια του Ράσελ είναι ότι ο άνθρωπος έχει χάσει κάθε νόημα να είναι πρόεδρος των οδηγών. Ναι ήταν νόημα αλλά όπως ΚΑΘΕ Άγγλος ξέρει να κουνάει το δάχτυλο και να λέει βαρύγδουπες |λογοκρισία| για τον κάθε Μαξ που του έχει κάνει το σβέρκο ουράνιο τόξο από τις φάπες, αλλά όταν παίζεται ο δικός του τίτλος ξέρει να πηγαίνει by the book.

Ρε κουφαλα εριξες στο τραπεζι το χαρτι με τα Αγγλακια, που ξερεις οτι θα με βρεις παντα συμμαχο σου στο κραξιμο της συγκεκριμενης ρατσας (σικ) :lol:

Οτι ο Γιωργης ειναι ενα αντιπαθες και υπεροπτικο Αγγλακι (οπως ολα δαυτα) δεν το συζηταμε καν, ΙΣΧΥΕΙ. Αλλα στην προκειμενη ρε φιλε δε με απασχολει καν το θεμα. Εγω κολλησα απλα στο αν τηρηθηκε ο κανονισμος ή οχι. Στο Αμπου Νταμπι για παραδειγμα παραδεχτηκα οτι ξεσκισαν τον κανονισμο, ακομα και αν αυτο δε συνεφερε τον οδηγο μου. Εδω με βαση τα οσα διαβασα στο νετ, με βαση την αντιδραση των ομαδων (που δε διαμαρτυρηθηκε καμια) και με βαση τη λογικη (οτι ειναι τεραστια η διαφορα του 1.8" απο σεναριο σε σεναριο ωστε να χρειαζεται μελετη των ντατα για να εξακριβωθει) κατεληξα στο οτι εχθες τηρηθηκε ο κανονισμος :s_dunno

Επαναλαμβάνω. Χάνεις την ουσία. Είπαμε ότι ο κανονισμός τηρήθηκε. Ήταν by the book και έκανε όσο λιφτ χρειαζόταν. Το είπε η ΦΙΑ, τέλος. Διαφωνώ κάθετα για τη μονή κίτρινη, αλλά προχωράμε. Πάλι «τυχερή» η Μερκ. Πάμε παρακάτω.

Όταν όμως όλοι οι άλλοι οδηγοί κόβουν, ρωτάνε αν είναι καλά κι εσύ παίρνεις το βιβλίο στο χέρι αντί να αφήσεις το πόδι από το γκάζι όταν ο συναθλητής σου είναι στο τοίχο και ταυτόχρονα είσαι πρόεδρος υποτίθεται για την ασφάλεια των οδηγών και ευαγγελίζεσαι αυτή και για να μη σου πάρει ΠΑΛΙ τη πολ ο τιμέιτ σου, περνάς από το σημείο με 233, 2κμ κάτω από πριν είσαι απλά ΠΑΠΑΡΑΣ.

Change my mind.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#905498 Ενδιαφέρον thread

https://x.com/jharedln130/status/207096 ... 6aBZiXqCag

Με σωστό συμπέρασμα:

One day a small lift gives you the pole, another day it lands you a penalty

The ideal would be for the flags to be used in a clearer and more consistent way so there's not so much controversy, and for everything to be penalized equally

But the ideal doesn't exist, right?

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
George_Prix έγραψε:
Με λιγα λογια υπαρχουν 2 διαφορετικα ενδεχομενα:
1) Να εχεις δικιο εσυ οποτε το 5% ολοκληρου του 3ου σεκτορ να ειναι 2"
2) Να εχω δικιο εγω (που η γνωμη μου βασιστηκε στον ιδιο το Βασερ που μιλησε για μικρο σεκτορς) και για αυτο το +5% να ειναι αρκετο να αφησει καποιος το γκαζι για 1.5 δεκατο πχ (τοσο διαβασα οτι ηταν το αφημα του Ρασελ) στο μινι σεκτορ της σημαιας.

Μη το κουράζεις. Πέρασε από το ίδιο σημείο για 2κμ/ω κάτω. Για ποια μείωση ταχύτητας μιλάμε? Αν δες το ghost lap με Lec όχι μόνο δε κόβει αλλά κερδίζει κιόλας ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ. Αστεία πράγματα:

https://x.com/f1/status/207097495249347 ... 6aBZiXqCag

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#905504 Πιο φανατικό Φερραρικό από εμένα δεν θα βρείτε, αλλά νομίζω ότι χάνετε την ουσία. Οι Μερκ θα ήταν 1-2 αν δεν είχε τρακάρει ο Μαξ (ο Κίμι ήταν 1 δέκατο πίσω από τον Ράσελ μέχρι να παρατήσει τον γύρο του). Οπότε να λέμε κι ευχαριστώ για το τρακάρισμα του Μαξ. Από εκεί και πέρα, ο Ράσελ καλώς έπραξε από τη στιγμή που αυτό λέει ο Κανονισμός. Το θέμα είναι αν θα έχουμε ελπίδα να ακολουθήσουμε αύριο...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Ιωαννης Μελισσανιδης έγραψε:Είπαμε ότι ο κανονισμός τηρήθηκε. Ήταν by the book και έκανε όσο λιφτ χρειαζόταν.

Για την ακριβεια δεν το ειπαμε, τωρα το λεμε. Μεχρι χθες το βραδυ μας ελεγες οτι εκοψε 2 δεκατα ενω θα επρεπε να εχει κοψει 2 δευτερολεπτα για να τηρηθει το +5% σε ολο το σεκτορ και ποιος τους γαμει τους κομπαρσους τα μινι σεκτορς :s_tongue

Nikos! έγραψε:Όταν όμως όλοι οι άλλοι οδηγοί κόβουν, ρωτάνε αν είναι καλά κι εσύ παίρνεις το βιβλίο στο χέρι αντί να αφήσεις το πόδι από το γκάζι όταν ο συναθλητής σου είναι στο τοίχο και ταυτόχρονα είσαι πρόεδρος υποτίθεται για την ασφάλεια των οδηγών και ευαγγελίζεσαι αυτή και για να μη σου πάρει ΠΑΛΙ τη πολ ο τιμέιτ σου, περνάς από το σημείο με 233, 2κμ κάτω από πριν είσαι απλά ΠΑΠΑΡΑΣ.

Οταν ο Λεκλερκ ωθουσε το Λουη εκτος πιστας στη Μοντσα καθως πηγαιναν 300αρισμενοι διπλα-διπλα προς το δευτερο εσακι της πιστας, σκεφτηκες δολοφονος, παπαρας και διαφορα αλλα παρομοια κοσμητικα επιθετα? Μπααααα τοτε σκεφτηκες "τι κανει ο αρχιδατος ο οδηγος μας" και βαρουσες παλαμακια. Και δεν κατηγορω το Λεκλερκ, ο δικος μου ο Μαξ εχει κανει τα χειροτερα καφριλικια απο ολους εκει μεσα. Αυτο που κατηγορω ειναι η επιλεκτικη ευαισθησια και τα κροκοδειλια δακρυα :thumbsdown:

Αλλα εκτος απο τις δικες μας τις αποψεις, ας δουμε τι ειπε και ο Φρεντυ Κρουγκερ χιμσελφ:

https://www.tiktok.com/@f1/video/7656161360534965526

Ειλικρινα εμενα με καλυψε. Το πρωτο που εκανα εχθες οταν αρχισες να λες τα αισχη για το Ρασσελ ηταν να δω το ονμποαρντ του. Μα τη μπαναγια σκεφτηκα το ιδιο που ειπε ο Γιωργης, οτι το μονοθεσιο του Μαξ ηταν τοσο πολυ μακρια απο την πιστα που το ματι του δεν εντοπισε καν εναν πιθανο κινδυνο.

Και κατι τελευταιο σαν καυλογκαζος προς συνκαυλογκαζο ωρε Νικο. Στο δρομο αμφοτεροι εχουμε γραψει απειρες φορες στα @@ μας την ταμπελα με ενα νουμερακι που σου λεει με τι ταχυτητα "πρεπει" (λολ) να πας. Γιατι βλεπουμε 2 λωριδες αδειο δρομο μπροστα μας και τιποτα δε μας φοβιζει ωστε να αφησουμε το ποδι απο το γκαζι και να παμε με το οριο. Παρομοιως ο Ρασελ στη συγκεκριμενη ειδε αδειο δρομο οποτε ασφαλες περιβαλλον, αφησε λιγο το γκαζι για να μην τον τσιμπησει ο κανονισμος και συνεχισε. Και μιλαμε για οδηγο που ηξερε οτι ειναι μισο δευτερολεπτο κατω απο το ΔΕΛΤΑ εκεινη την ωρα (για 0.5" κατω μιλησε ο ιδιος μολις βγηκε απο το μονοθεσιο) και του εμενε μια στροφη για να ολοκληρωσει το γυρο.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#905509 Παλι καλα που ειμαστε στο 2-3 και «αδικημενοι», απο το να ημασταν 1-2 λογω ατυχηματος και κυριως στο 1-2 με Leclerc μπροστα… Θα ειχαμε ηδη γραψει ολες τις πιθανες βλακειες για το τι πρεπει να κανει η Ferrari στην εκκινηση για να παρει το πρωταθλημα :s_crazy

Καλυτερα να ασχολουμαστε με τις βλακειες της FIA για αλλον εναν αγωνα.