Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905217 Πιστευω οτι αυτο το τοπικο ειναι το καταληλο για να ποσταρω το συγκεκριμενο... Ερχεται ο ψυχανωμαλος με το αμαξι και αρχικα σταματαει μπροστα σε ενα σκυλακι που ειναι στο δρομο. Μετα απο λιγα δευτερολεπτα σκεφτεται "δε γαμεις, καλη φαση να το πατησω να γουσταρω λιγο". Βαζει πρωτη το παταει με τις μπροστινες και μετα με τις πισω ροδες και το ζωντανο προφανως ξεψυχαει.

Οποιος δεν ειναι περιεργος βλακας σαν εμενα να ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ το σποιλερ και να ΜΗ ΔΕΙ αυτο το αναγουλιαστικο βιντεακι:

Ακομα και να πληρωσει τα 30k-50k που ειναι η ποινη, προσωπικα δε θα ειμαι ευχαριστημενος. Φυλακη και γαμησι με διχως σαλιο ειναι η μονη ποινη που θα μπορουσε να μη ηρεμησει καπως :s_yes
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#905219 Δυστυχώς το είδα αλλού. Εννοείται φυλάκιση για το τέρας που πάτησε το αθώο πλάσμα!!! :rant: :rant: :rant:

Αν ήμουν παρών ίσως φυλάκιση και για μένα για όσα θα του έκανα...
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#905227 Θέλω να πιστεύω ότι ξεκίνησε για να το αναγκάσει να κάνει στην άκρη και όταν το έχασε από το οπτικό πεδίο, επειδή ήταν μικρό, νόμιζε ότι είχε όντως κάνει στην άκρη και συνέχισε.
Αφού κατάλαβε τη |λογοκρισία|, την έκανε με γρήγορα...

Ακόμα και αυτή η εκδοχή είναι εξαιρετικά κακή, γιατί και πάλι το επίπεδο αδιαφορίας είναι τεράστιο.

Αλλά αδυνατώ να πιστέψω εύκολα ότι είναι απόλυτα εσκεμμένη ψυχρή εκτέλεση.
Γιατί αν είναι δεν το χωράει ο νους... :help:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905229 ΑΝ δεν κανω λαθος, βλεπω μια μικρη τιμονια προς τα αριστερα (προς το σκυλακι). Αν προσπαθουσε να το αποφυγει η τιμονια θα επρεπε να ειναι προς τα δεξια. Τι να πω, μακαρι να κανω λαθος.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#905233 Στο πρώτο πάτημα αποκλείεται να μην άκουσε το σκυλί να φωνάζει ή το αμάξι να ανεβοκατεβαίνει...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#905273 Δεν είδα το βίντεο, θέλω να πιστεύω ότι νόμιζε ότι μάλλον το απέφυγε και ότι είναι αδιανόητη μια τέτοια σκέψη κι ενέργεια

Είδα το βίντεο, ήταν 10000% σκόπιμη εκτέλεση. ΔΕΝ προσπάθησε ΚΑΝ να το αποφύγει. Ακόμα και αν πίστευε ότι θα έφευγε πλησιάζοντας το, μιας κι έτσι γίνεται συνήθως με τα αδέσποτα, είχε περιθώριο να σταματήσει αλλά δεν το έκανε.

Εύχομαι λοιπόν τα χειρότερα στην "κυρία" αν όντως το έκανε σκόπιμα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#905278 Από το βίντεο που βλέπουμε , δε νομίζω οτι είχε σκοπό να το πατήσει. Αν ήταν να το κάνει θα έπαιρνε φόρα , θα γκάζωνε από πριν , όχι μετά που κατάλαβε τι έγινε.
Μάλλον ήθελε να του δώσει μια σκουντιά , ένα κοπάνημα με τον προφυλακτήρα. Νο το τρομάξει να μη στήνεται μπροστά σε αυτοκίνητα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#905281 Ο κόσμος έχει εκτροχιαστεί. Αν εξαιρέσουμε τους πολέμους (που εκεί είναι η μεγάλη τραγωδία, αλλά πες ότι υπάρχουν γεωπολιτική λόγοι), τα καθημερινά εγκήματα έχουν ξεφύγει. Τις προάλλες ο αστυνομικός σκότωσε την αστυνομικό γυναίκα του, προχθές ο νοικάρης σκότωσε την σπιτονοικοκυρά του στην Κρήτη (αυτό θυμίζει λίγο Έγκλημα και Τιμωρία) και αυτό με το σκυλάκι τώρα... Δεν πάμε καθόλου καλά!!! :omg:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Dimitris_P έγραψε:Δεν είδα το βίντεο, θέλω να πιστεύω ότι νόμιζε ότι μάλλον το απέφυγε και ότι είναι αδιανόητη μια τέτοια σκέψη κι ενέργεια

Είδα το βίντεο, ήταν 10000% σκόπιμη εκτέλεση. (...)

A Dog’s Life
Why are so many people so cruel to their dogs? My search to understand a hidden scourge.

Nicholas Dodman, a veterinary behaviorist who co-founded the Center for Canine Behavior Studies at Tufts University, doesn’t buy the Darwinian argument, or all the ancillary explanations, which he sees as excuses for the inexcusable. This sort of cruelty, he says, is, at its dark core, a heartless character flaw: Some people suck.

(αξίζει να το διαβάσετε όλο, έχω ξαναποστάρει άρθρο του ίδιου δημοσιογράφου)
Άβαταρ μέλους
By markvag
Yugo_para_siempre έγραψε:
Αλλά αδυνατώ να πιστέψω εύκολα ότι είναι απόλυτα εσκεμμένη ψυχρή εκτέλεση.
Γιατί αν είναι δεν το χωράει ο νους... :help:

Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα υπάρχουν πάρα πολλοί τέτοιοι μ@λ@κες.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#906485 Έτοιμοι για πόλεμο... μέχρι και M16 είχε το μενού.

Άβαταρ μέλους
By markvag
#906486 Πέφτω από τα σύννεφα! Κανείς δεν θα περίμενε κάτι τέτοιο στην Κρήτη!

:shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Serf έγραψε:Έτοιμοι για πόλεμο... μέχρι και M16 είχε το μενού.

Ως πότε θα ανεχόμαστε την παραβατικότητα από διάφορες 'ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες' για να μην μας πουν ρατσιστές;

:shifty: