Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#903999 Ποιος τιτλος, εδω εχουμε αλλα σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε:

Μου ρίχνεις ευθύνες λες κι έφταιξα εγώ
που χάσαμε χρόνια αγάπης.

Σου ρίχνω ευθύνες, τι άλλο να πω;
Περίμενα τόσο για νά ‘ρθεις.

Ο πόνος τις νύχτες γινόταν βαρύς,
έτσι περνούσαν οι μήνες.

Μονάχος,μονάχη,
γι’ αυτό μη μου ρίχνεις ευθύνες.

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος
κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά.
Καρδιά μου, όλα επιτρέπονται τη νύχτα
και οι ευθύνες είναι λόγια περιττά.

https://www.sport24.gr/auto24/motorspor ... ni-ximeia/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#904937 Θυμάστε που στο Μονακό ο Λουης είχε πέσει στα γόνατα να τσεκάρει το diffuser της μερκ;

Ορίστε

Ferrari planned the introduction of a similar solution to the W17's serrated diffuser trailing edge earlier this year, but the proposal was ultimately rejected by the FIA. It later being deemed legal on the Mercedes.

A formal request of clarification was sent to the FIA's office regarding the matter between Montreal and Monaco.

https://x.com/brakeboosted/status/20650 ... 6u_I7YUjdQ

In Monaco, Lewis had meticulously inspected Mercedes' diffuser, and this week Ferrari got Mercedes' diffuser solution banned.

Dad's pressing all the buttons

https://x.com/ferrarinewstr/status/2065 ... 6u_I7YUjdQ

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#904940 Προσωπικά θα προτιμούσα κατά πολύ να καταργούσαν όλα αυτά τα περίεργα σχήματα. Και οι αεροτομές να είναι 1+1 κινητή εμπρός χ2 για κάθε πλευρά, 1+1 κινητή πίσω. Το πάχος του υλικού είναι συγκεκριμένο και το ίδιο σε όλο το τμήμα και έχει μόνο μία καμπύλη από εμπρός προς τα πίσω (όχι να στρίβει από μέσα προς τα έξω). Προεξοχούλες και δοντάκια και φτεράκια και και... Εντάξει, ξέρω ότι δεν γίνεται, κορυφή της τεχνολογίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμούς. έρευνα, πρόοδος για μεταφορά σε καθημερινά οχήματα κλπ αλλά μια κάποια απλοποίηση θα έκανε και οικονομία.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
sknipper έγραψε:Προσωπικά θα προτιμούσα κατά πολύ να καταργούσαν όλα αυτά τα περίεργα σχήματα. Και οι αεροτομές να είναι 1+1 κινητή εμπρός χ2 για κάθε πλευρά, 1+1 κινητή πίσω. Το πάχος του υλικού είναι συγκεκριμένο και το ίδιο σε όλο το τμήμα και έχει μόνο μία καμπύλη από εμπρός προς τα πίσω (όχι να στρίβει από μέσα προς τα έξω). Προεξοχούλες και δοντάκια και φτεράκια και και... Εντάξει, ξέρω ότι δεν γίνεται, κορυφή της τεχνολογίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμούς. έρευνα, πρόοδος για μεταφορά σε καθημερινά οχήματα κλπ αλλά μια κάποια απλοποίηση θα έκανε και οικονομία.

+1 :s_howdy
Θα ήταν και πιο όμορφα στο μάτι, σαν τις παλιές καλές/κλασικές εποχές :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#905043 Έχουμε καταντήσει σαν τους βάζελους που βλέπουμε τους οιωνούς στο Σούνιο και ράβουμε το 8ο... :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

ΥΓ: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905110 Με μεγαλη μου χαρα ειδα το Λουη να κερδιζει το Λεκλερ (που ειναι το σημαντικο για μενα που μου αρεσει να βγαινω αληθινος) κι επισης τον αγωνα (που ειναι το σημαντικο για το θεσμο και το θεαμα).

Ειναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ να αρχισω τα σασταλεγαεγω για τη νικη του Λουη εναντι στο Λεκλερ, αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι συνολικα ο Λουης ειναι καλυτερος οδηγος και οτι ο Μονεγασκος ειναι ενας απο τους 8 στους 10 οδηγους που μπορει να κερδισει. Αν και σε ταχυτητα ειναι απιστευτος ο Τσαρλς, εδω και πολλα χρονια μου βγαζει διαρκως το ιδιο φιλινγκ. Οτι τρεχει-τρεχει-τρεχει και τελικα καπου σκονταφτει και μενει λιγο πισω. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By sknipper
George_Prix έγραψε:Με μεγαλη μου χαρα ειδα το Λουη να κερδιζει το Λεκλερ (που ειναι το σημαντικο για μενα που μου αρεσει να βγαινω αληθινος) κι επισης τον αγωνα (που ειναι το σημαντικο για το θεσμο και το θεαμα).

Ειναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ να αρχισω τα σασταλεγαεγω για τη νικη του Λουη εναντι στο Λεκλερ, αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι συνολικα ο Λουης ειναι καλυτερος οδηγος και οτι ο Μονεγασκος ειναι ενας απο τους 8 στους 10 οδηγους που μπορει να κερδισει. Αν και σε ταχυτητα ειναι απιστευτος ο Τσαρλς, εδω και πολλα χρονια μου βγαζει διαρκως το ιδιο φιλινγκ. Οτι τρεχει-τρεχει-τρεχει και τελικα καπου σκονταφτει και μενει λιγο πισω. :s_dunno
Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα, αυτές είναι και οι δικές μου σκέψεις και εντυπώσεις. Καλός ο Λεκλέρκ αλλά με περιορισμούς (όπως και ο Ράσελ και Σάινθ για μένα).
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:In Monaco, Lewis had meticulously inspected Mercedes' diffuser

Ένας αμόρφωτος οδηγός δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά ενός διαχύτη από μια ψησταριά. Κάποιοι ελάχιστοι μόνον, όπως ο Ροζμπεργκ που είχε τερματίσει το engineering test της Williams, καθώς πήγαινε για μηχανολόγος.
Άβαταρ μέλους
By Chris
REALZEUS έγραψε:
Nikos! έγραψε:In Monaco, Lewis had meticulously inspected Mercedes' diffuser

Ένας αμόρφωτος οδηγός δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά ενός διαχύτη από μια ψησταριά.

Cool story bro