sknipper έγραψε:Προσωπικά θα προτιμούσα κατά πολύ να καταργούσαν όλα αυτά τα περίεργα σχήματα. Και οι αεροτομές να είναι 1+1 κινητή εμπρός χ2 για κάθε πλευρά, 1+1 κινητή πίσω. Το πάχος του υλικού είναι συγκεκριμένο και το ίδιο σε όλο το τμήμα και έχει μόνο μία καμπύλη από εμπρός προς τα πίσω (όχι να στρίβει από μέσα προς τα έξω). Προεξοχούλες και δοντάκια και φτεράκια και και... Εντάξει, ξέρω ότι δεν γίνεται, κορυφή της τεχνολογίας και του μηχανοκίνητου αθλητισμούς. έρευνα, πρόοδος για μεταφορά σε καθημερινά οχήματα κλπ αλλά μια κάποια απλοποίηση θα έκανε και οικονομία.
George_Prix έγραψε:Με μεγαλη μου χαρα ειδα το Λουη να κερδιζει το Λεκλερ (που ειναι το σημαντικο για μενα που μου αρεσει να βγαινω αληθινος) κι επισης τον αγωνα (που ειναι το σημαντικο για το θεσμο και το θεαμα).Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα, αυτές είναι και οι δικές μου σκέψεις και εντυπώσεις. Καλός ο Λεκλέρκ αλλά με περιορισμούς (όπως και ο Ράσελ και Σάινθ για μένα).
Ειναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ να αρχισω τα σασταλεγαεγω για τη νικη του Λουη εναντι στο Λεκλερ, αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι συνολικα ο Λουης ειναι καλυτερος οδηγος και οτι ο Μονεγασκος ειναι ενας απο τους 8 στους 10 οδηγους που μπορει να κερδισει. Αν και σε ταχυτητα ειναι απιστευτος ο Τσαρλς, εδω και πολλα χρονια μου βγαζει διαρκως το ιδιο φιλινγκ. Οτι τρεχει-τρεχει-τρεχει και τελικα καπου σκονταφτει και μενει λιγο πισω.
Nikos! έγραψε:In Monaco, Lewis had meticulously inspected Mercedes' diffuser
REALZEUS έγραψε:Nikos! έγραψε:In Monaco, Lewis had meticulously inspected Mercedes' diffuser
Ένας αμόρφωτος οδηγός δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά ενός διαχύτη από μια ψησταριά.
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]