Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
50%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
pik. έγραψε:Ο καθένας γράφει οτιδήποτε θέλει Νικ

Λυπαμαι που το λεω, αλλα εσυ εισαι απο τους τυπους που δε θα επρεπε να γραφεις σε κανενα φορουμ. Η τοξικοτητα και οι περιορισμενες γνωσεις σου, ειναι αυτο που σιχαινομαι οσο τιποτα αλλο στο νετ. Εδω και πολλα χρονια το μονο που κανεις ειναι να κραζεις τους αντιπαλους (οδηγους, ομαδες, συμφορουμητες, δημοσιογραφους) με ενα αισχρο στυλακι που προκαλει μονο θλιψη :s_sad
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
ripper έγραψε:Μάλιστα, ξεχάσαμε πέρυσι που έκραζε ο μισός πλανήτης, ότι είναι πολύ μικρός και τι τον βάλανε στη Μερκεντέ, και όλο λάθη κάνει κοκ. Και φυσικά ότι δεν ήταν πουθενά κοντά στον Russell.
Anyway, πάμε με το ρεύμα μέχρι να ξαναγυρίσει ο τροχός. Εφέτο ο μικρός κάνει παπάδες. Άχρηστος ο φονέας.
Και φυσικά τον Piastri τον καταστρέφει η McLaren, για να μην ξεχνιόμαστε :s_drinks

Κοίτα να δεις! Στα 19 έχεις εξέλιξη σε σχέση με τα 18. Ποιος να το περίμενε;
Άβαταρ μέλους
By ripper
#905117 Καλά ο George Prix ως συνήθως διαβάζει με τα πόδια.
Δεν πάω εγώ να βγάλω άχρηστο τον Russell αγαπητέ, για την ακρίβεια δεν βγάζω άχρηστο κανέναν από αυτούς τους κορυφαίους αθλητές.
Η άποψή σου του ότι ο Α είναι καλύτερος από τον Β ότι και να γίνει, με κάθε μονοθέσιο και κάθε χρονιά δυστυχώς διαφωνεί με την πραγματικότητα.
Όλοι οι αθλητές έχουν περιόδους φορμαρισματος και ντεφοραρισματος, πόσο μάλλον στην F1 όταν υπάρχει και άλλος παράγοντας (το αυτοκίνητο).

Κορτο προσπαθώ να καταλάβω την προέλευση της ξινίλας σου. Εσύ περίμενες ο Antonelli να διαλύσει τον Russell φέτος; Μπράβο σου, εγώ δεν το έβλεπα στην κρυστάλλινη σφαίρα μου. Με τόση διορατικότητα απορώ γιατί δεν είσαι εκατομμύριούχος.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#905118 Εννοείται πως ΔΕΝ το περίμενα. Όχι από φέτος. Αλλά εξίσταμαι όταν διαβάζω τα ρούκι προβλήματα ενός οποιουδήποτε να χαρακτηρίζονται ως μετριότητα, ειδικά που πέρσι στο τέλος έπαιζαν τουλάχιστον στα ίσια. Και δε θα γυρίσει ο τροχός, λυπάμαι. Θα έχει τα πάνω του, θα έχει τα κάτω του, ακόμα ο Ράσελ είναι ταχύτερος και του Κίμι που έκατσαν όλα βολικά ως τώρα, προβλέπω θα τερματίσουν πολύ κοντά. Αλλά αυτή τη στιγμή ο Ράσελ έχει φάει ένα ταπεινωτικό προσπέρασμα από αυτά που θέλει τεράστιο χαρακτήρα για να ξεπεράσει.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Καλά ο George Prix ως συνήθως διαβάζει με τα πόδια.

Καλυτερα να διαβαζω με τα ποδια, παρα να σκεφτομαι με τον κωλο σαν εσενα :s_tongue

Τωρα που σου επεστρεψα τη φιλοφρονηση, ας κανουμε μια αναλυση στο ποστακι σου, το οποιο προηλθε μετα απο προσεκτικη αναγνωση (ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ) του δικου μου ποστ!

ripper έγραψε:Δεν πάω εγώ να βγάλω άχρηστο τον Russell αγαπητέ, για την ακρίβεια δεν βγάζω άχρηστο κανέναν από αυτούς τους κορυφαίους αθλητές.

Με γελαν τα ματια μου ωρε ριππερ? Απαντας σε κατι που δεν ειπα εγω και μου το χρεωνεις σα να το ειπα? Ρε μπας και τα ματια σου βλεπουν χειροτερα απο οτι βλεπουν τα ποδια μου? :hmmm:

ripper έγραψε:Η άποψή σου του ότι ο Α είναι καλύτερος από τον Β ότι και να γίνει, με κάθε μονοθέσιο και κάθε χρονιά δυστυχώς διαφωνεί με την πραγματικότητα.

Με την παροδο των χρονων θεωρω οτι βελτιωθηκα σαν ανθρωπος και σε θεατης. Πλεον δεν ειμαι οσο απολυτος οσο ημουν παλια και δινω καμποσο χρονο μεχρι να θεοποιησω καποιον οδηγο ή μεχρι να κραξω καποιον αλλον. Για παραδειγμα στην κοντρα Λουης-Ρασσελ περιμενα καρτερικα 3 χρονια ωστε να βγουνε οσο πιο ασφαλη συμπερασματα γινεται. Και παροτι ο Λουης εχασε με 19-5 (ή κατι τετοιο) την 3η και τελευταια χρονια, παλι δεν ειπα "τσοντα του εκανε, ειναι πολυ καλυτερος οδηγος". Συνυπολογισα διαφορες παραμετρους στο μυαλο μου (οπως το ρυθμο αγωνα και το ΣΟΚ που υπεστη ο Λουης που ζιριστηκε τοσο πολυ μετα απο χρονια απολυτης κυριαρχιας) και ειπα το πιο λογικο "ο Ρασσελ κερδισε οριακα στα σημεια το Λουη και τους εχω καταταξει πανω/κατω στα ιδια κυβικα στο μυαλο μου".

ripper έγραψε:Όλοι οι αθλητές έχουν περιόδους φορμαρισματος και ντεφοραρισματος, πόσο μάλλον στην F1 όταν υπάρχει και άλλος παράγοντας (το αυτοκίνητο).

Ποιοι κορυφαιοι αθλητες ειναι αισθητα ντεφορμε για μεγαλα διαστηματα?
Εγω δε θυμαμαι ποτε το Μεσσι να σερνεται. Οσο τον θυμαμαι ηταν (και ειναι) ο κορυφαιος ολης της ομαδας του. Σιγουρα αναλογα με την ομαδα και τους συμπαικτες εχει ΜΙΚΡΑ σκαμπανεβασματα η αποδοση του, αλλα παραμεινε κορυφαιος σε ολη την καριερα του. Μεχρι κι εχθες εκανε το χατ τρικ και καταγκαβλωσε ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ολο τον κοζμακη τωρα στα γεραματα ο κοντος.
Επισης δε θυμαμαι τον Μπολτ να κανει ποτε το 100αρι στα 11" επειδη ειναι ντεφορμε ουτε το Ντουπλαντις να πηδαει 5 μετρα υψος γιατι δεν ειναι στα καλυτερα του. Τελος δε θυμαμαι τοσα χρονια να σκεφτω "ειναι ντεφορμε" για τον Αλονσο ή για το Μαξ. Οποιον ομοσταβλο τους βαλεις τον τσακιζουν, ειτε οδηγανε διαστημοπλοιο ειτε οδηγανε χρεπι.

Οσον αφορα τον "παραγοντα αυτοκινητο" που ανεφερες, απλα επηρεαζει τη σειρα καταταξης των μονοθεσιων και οχι το ποιος απο τους ομοσταβλους θα κερδισει τον αλλον. Οποτε επειδη πλεον ειμαστε ωριμοι ανθρωποι δινουμε σε ολους καποιο χρονο προσαρμογης (σε περιπτωση που δε βολευονται με το μονοθεσιο) κι αν δεν καταφερουν να προσαρμοστουν, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

ripper έγραψε:Κορτο προσπαθώ να καταλάβω την προέλευση της ξινίλας σου. Εσύ περίμενες ο Antonelli να διαλύσει τον Russell φέτος; Μπράβο σου, εγώ δεν το έβλεπα στην κρυστάλλινη σφαίρα μου. Με τόση διορατικότητα απορώ γιατί δεν είσαι εκατομμύριούχος.

Αν και σου απαντησε ηδη ο Κορτο, δε μπορω να αντισταθω στο τρολλαρισμα που δειχνει να τραβαει ο οργανισμος σου. Το ποστακι του Κορτου (σικ :shifty: ) το διαβασες με τα ματια ή με τα ποδια? Γιατι παλι στεκεσαι σε κατι που ουτε κατα διανοια φανηκε να εμπεριεχεται στο ποστακι του. Ο ανθρωπος δεν το επαιξε γνωστης και δεν ειπε "σας τα ελεγα εγω για τον Κιμι". Απλα σαν υγιης φιλαθλος, εκτιμησε ενα νεο οδηγο που στη δευτερη σεζον του πεταει και ειπε τα καλα λογια που αξιζει ο πιτσιρικας.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#905120 Και μια ερωτηση στο Ριππερ και τις λοιπες Λουιτσες... Πειτε μου ρε παιδες τι ακριβως σας εχει εντυπωσιασει τοσο πολυ στο Λουη, που βγαλατε στο μυαλο σας τον απαραβατο νομο/κανονα "ειναι ο καλυτερος που εχει περασει στα χρονικα και οποιος δεν το βλεπει ειναι ασχετος". :hmmm:

Εγω για παραδειγμα εχω κατι χειροπιαστο και λεω εδω και τοσα χρονια. Οτι οι "οδηγοι μου" (Ναντο/Μαξ) εχουν κοψει ταριφα μισο δευτερολεπτο σε ολους τους ομοσταβλους. Δηλαδη εχω με το μερος μου το χρονομετρο που δε μπορει να αμφισβητηθει απο κανεναν και δε λεω "κοβει το ματι μου και τον βλεπω οτι το στριβει γληγοροτερα το εργαλλλειο". Γιατι οπως αποδειξαμε σημερα στο φιλοθεαμον κοινο, το ματι του ενος απο εμας μπορει να βλεπει οσα βλεπει το ποδι (ή ο κωλος) ενος αλλου χρηστη, οποτε αυτο δεν αποτελει επιχειρημα αξιοσυνης ενος οδηγου.

Αν καποιον τον εντυπωσιασαν τα 1-2 δεκατα που εριχνε επι χρονια στο Μποττας (απεναντι στον οποιο Μποττας παρεμεινε ΤΕΖΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΟΥΗΣ :lol: ) απλα να θυμισω οτι ο Τσεκο τον παει πιπα-κωλο-εμπλοκη το Μποττας φετος και του ριχνει στα αυτια ακομα περισσοτερα δεκατα. Νταξ δε βιαζομαστε να κρινουμε, μπορει να μη βολευεται ή να ειναι ντεφορμε φετος ο Μποττας ( :s_rofl ) και του χρονου να ειναι στα ισα με τον Τσεκο. Αλλα παραμενει ο ιδιος Μποττας που ετρωγε 1-2 δεκατα απο κοτζαμ Λουη στο πραημ του :s_yes
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
George_Prix έγραψε:...αλλα παραμεινε κορυφαιος σε ολη την καριερα του...

Πηγα να διορθωσω αυτο το παραμεινε και να το κανω παρεμεινε, αλλα δε με αφηνει να κανω Εντυ. Εχω την αισθηση οτι το παρακανατε με το διαθεσιμο χρονο για την επεξεργασια μιας δημοσιευσης :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By ripper
George_Prix έγραψε:Και μια ερωτηση στο Ριππερ και τις λοιπες Λουιτσες... Πειτε μου ρε παιδες τι ακριβως σας εχει εντυπωσιασει τοσο πολυ στο Λουη, που βγαλατε στο μυαλο σας τον απαραβατο νομο/κανονα "ειναι ο καλυτερος που εχει περασει στα χρονικα και οποιος δεν το βλεπει ειναι ασχετος". :hmmm:

Εγω για παραδειγμα εχω κατι χειροπιαστο και λεω εδω και τοσα χρονια. Οτι οι "οδηγοι μου" (Ναντο/Μαξ) εχουν κοψει ταριφα μισο δευτερολεπτο σε ολους τους ομοσταβλους. Δηλαδη εχω με το μερος μου το χρονομετρο που δε μπορει να αμφισβητηθει απο κανεναν και δε λεω "κοβει το ματι μου και τον βλεπω οτι το στριβει γληγοροτερα το εργαλλλειο". Γιατι οπως αποδειξαμε σημερα στο φιλοθεαμον κοινο, το ματι του ενος απο εμας μπορει να βλεπει οσα βλεπει το ποδι (ή ο κωλος) ενος αλλου χρηστη, οποτε αυτο δεν αποτελει επιχειρημα αξιοσυνης ενος οδηγου.

Αν καποιον τον εντυπωσιασαν τα 1-2 δεκατα που εριχνε επι χρονια στο Μποττας (απεναντι στον οποιο Μποττας παρεμεινε ΤΕΖΑ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΛΟΥΗΣ :lol: ) απλα να θυμισω οτι ο Τσεκο τον παει πιπα-κωλο-εμπλοκη το Μποττας φετος και του ριχνει στα αυτια ακομα περισσοτερα δεκατα. Νταξ δε βιαζομαστε να κρινουμε, μπορει να μη βολευεται ή να ειναι ντεφορμε φετος ο Μποττας ( :s_rofl ) και του χρονου να ειναι στα ισα με τον Τσεκο. Αλλα παραμενει ο ιδιος Μποττας που ετρωγε 1-2 δεκατα απο κοτζαμ Λουη στο πραημ του :s_yes

Πριν σε κράξω σε συγχαίρω ως ομοιοπαθής grammar nazi.

Αυτό εννοώ με τα πόδια, πιστεύεις ότι έχουμε (έχω έστω) γράψει πράγματα που δεν έχουμε γράψει ποτέ.
Δεν έχω πει ποτέ κατσίκα τον Λούη. Μόνο στατιστικά είναι.
Ως γνωστόν η προσωπική μου κατσίκα είναι ο Senna.

Αυτό που λες εδώ και τόσα χρόνια, είναι λάθος, άντε να στο πω άλλη μια φορά.
Ο Alonso δεν έκοψε ταρίφα στον Λούη. Ούτε καν στον Ocon.
O Max δεν έκοψε στον Ricciardo. Ούτε καν στον Sainz.
Έχουν και αυτοί τα σκαμπανευασματά τους.
Ακόμα και ο τεράστιος Ayrton καμία φορά έχανε. Άνθρωποι είναι όλοι.
Άβαταρ μέλους
By ripper
Corto Maltese έγραψε:Εννοείται πως ΔΕΝ το περίμενα. Όχι από φέτος. Αλλά εξίσταμαι όταν διαβάζω τα ρούκι προβλήματα ενός οποιουδήποτε να χαρακτηρίζονται ως μετριότητα, ειδικά που πέρσι στο τέλος έπαιζαν τουλάχιστον στα ίσια. Και δε θα γυρίσει ο τροχός, λυπάμαι. Θα έχει τα πάνω του, θα έχει τα κάτω του, ακόμα ο Ράσελ είναι ταχύτερος και του Κίμι που έκατσαν όλα βολικά ως τώρα, προβλέπω θα τερματίσουν πολύ κοντά. Αλλά αυτή τη στιγμή ο Ράσελ έχει φάει ένα ταπεινωτικό προσπέρασμα από αυτά που θέλει τεράστιο χαρακτήρα για να ξεπεράσει.

Οπότε σε τι διαφωνούμε; Έκπληξη έγραψα ότι είναι και εγώ.
Τα μέτριος που ανέφερα δεν είναι καν δική μου κριτική, είναι αυτά που ακούγονταν γενικά, τα έχει αναφέρει και ο Τοτός.
Το μόνο που είπα εγώ είναι ότι ο Russell πέρυσι ήταν πολύ καλύτερος από τον Antonelli που είναι γεγονός. Και δεν είναι καν αρνητικό για έναν 18χρονο ρούκι, ειδικά με το step up που έχει κάνει φέτος.
Άβαταρ μέλους
By ripper
#905128 Γεώργιε δεν έχεις δει ντεφορμαρισμα κορυφαίων αθλητών; Σοβαρά τώρα;
Ο Schumacher στην Mercedes σου κάνει; Ο Alonso το 2007;
Ο Κριστιάνο Ροναλντο στην δεύτερη θητεία του στην United?
Ο Μαραντόνα;
Ο Neymar;
Μέχρι και ο Τεντόγλου πέρυσι ήταν ντεφορμέ.
Διαλεξε άθλημα και θα βρεις δεκάδες παραδείγματα. Άμα πάρεις τον εξωγήινο τον Nτουπλαντις, ε ναι αυτός κερδίζει και ντεφορμέ.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Ο Alonso δεν έκοψε ταρίφα στον Λούη. Ούτε καν στον Ocon.

Ο Αλονσο με το Λουη επαθε το ΣΟΚ της ζωης του (οπως οι περισσοτεροι απο εμας που δεν ξεραμε απο που μας ηρθε τετοιο ταλεντο). Παρα το αρχικο ΣΟΚ με το χερα το Λουη λοιπον, παρα το ΣΟΚ με τα τοσο διαφορετικα λαστιχα (απο τα Μισλεν που ηταν φτιαγμενα για το Ναντο στα πολυ διαφορετικα/αβολα για το οδηγικο του στυλ Μπριτζεστον), παρα το ΣΟΚ με τα σιχαμενα Αγγλακια που ειχαν διαλεξει νικητη με το που ειδαν οτι "το εχει" το δικο τους το Αγγλακι, παρα το ΣΟΚ οταν καταλαβε οτι η ομαδα τον εχει πλεον για εχθρο (μετα τα αισχη της Ουγγαριας για τα οποια ευθυνεται και ο ιδιος ο Ναντο φυσικα)... καταφερε στο δευτερο μισο της χρονιας να σταθει ορθιος και μαλιστα να παει καλυτερα απο οτι πηγε στο πρωτο μισο και τελικα να τερματισουν με τους ακριβως ιδιους ποντους με το Λουη. Με λιγα λογια ο Λουης τα ειχε σχεδον ολα (εκτος απο την εμπειρια) με το μερος του και εκανε κατα την αποψη μου την καλυτερη χρονια της καριερας του (ω γιες, μεχρι σημερα εννοω) και ο Ναντο μαζεψε τους ιδιους ποντους εχοντας τα παντα εναντιον του και κανοντας τη χειροτερη χρονια της καριερας του.

Για τον Οκον δε θα πω τοσο πολλα λογια. Απλα θα θυμισω οτι τον βρηκε στο διαβα του μετα απο 2 χρονια σαμπατικαλ. Νταξ ειπαμε οτι μαμαει ο Ναντο, αλλα να δειχνουμε και λιγο ελεος στην κριτικη ρε φιλε. Την επομενη χρονια με τον Οκον τα πραγματα ηταν πολυ πιο ξεκαθαρα και το Γαλοπουλο γλυτωσε την τσοντα γιατι του εγινε ο κωλος ΝΑ κατα τη διαρκεια της χρονιας.

ripper έγραψε:O Max δεν έκοψε στον Ricciardo. Ούτε καν στον Sainz.

Ο Μαξ πετυχε το Σαινθ στα 17 του και το Ρικ στα 18 του. Αμφοτεροι με μεγαλυτερη εμπειρια απο το Μαξ οταν βρεθηκαν σαν ομοσταβλοι. Επισης το συγκλονιστικο με το Μαξ δεν ηταν το ξεκινημα του (το οποιο δεν ηταν οσο εντυπωσιακο ηταν το ξεκινημα του Λουη για παραδειγμα) αλλα η εξελιξη που ειχε στη συνεχεια αγωνα με τον αγωνα. Τετοια ραγδαια και εντυπωσιακη εξελιξη προσωπικα δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Γεώργιε δεν έχεις δει ντεφορμαρισμα κορυφαίων αθλητών; Σοβαρά τώρα;
Ο Schumacher στην Mercedes σου κάνει; Ο Alonso το 2007;
Ο Κριστιάνο Ροναλντο στην δεύτερη θητεία του στην United?
Ο Μαραντόνα;
Ο Neymar;
Μέχρι και ο Τεντόγλου πέρυσι ήταν ντεφορμέ.
Διαλεξε άθλημα και θα βρεις δεκάδες παραδείγματα. Άμα πάρεις τον εξωγήινο τον Nτουπλαντις, ε ναι αυτός κερδίζει και ντεφορμέ.

Ο Σουμι στη Μερσεντες πηγε σε μεγαλη ηλικια και μετα απο σαμπατικαλ. Ασε που επεσε πανω σε εναν κορυφαιο οδηγο το Ροσμπερκ (δεν κερδιζεις το Λουη κατα τυχη). Εφοσον δεν ειμαι αυστηρος με τον Αλονσο σε αντιστοιχη φαση (και μαλιστα με χειροτερο ομοσταβλο), θα ηταν αδικο να ειμαι αυστηρος με το Σουμι :s_smile

Οσον αφορα τα υπολοιπα παραδειγματα που εδωσες, στο ποδοσφαιρο ειναι πολυ πιο ευκολο να μην αποδιδει καποιος παικτης συνεχως καλα (ντεφορμε που λες κι εσυ) γιατι η αποδοση του εξαρταται ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ απο αλλους παραγοντες. Αν δεν εχει καποιο μηχανακι στα κοντα που να κοβει απειρα χιλιομετρα και να βοηθαει, αν δεν εχει καποιον να του δινει πασες, αν δεν εχει καποιον που να μπορει να παρει φασεις και να τον ξεκουρασει, αν το ολο συστημα της ομαδας ειναι ΓΤΠ, τοτε ναι, ειναι πολυ ευκολο να θαφτει ενας παικταρας.

Σε ατομικα αθληματα ειναι εξαιρετικα σπανιο να σερνεται για μεγαλο διαστημα ενας αθλητης εφοσον οι επιδοσεις του δεν εξαρτωνται απο ολοκληρη ομαδα ανθρωπων αλλα απο τον ιδιον. Στα ατομικα μπορει ενας αθλητης να μεινει πισω απο εναν μικρο τραυματισμο. Τραυματισμους δεν εχουμε στην Φ1 οποτε ειναι πολυ πιο ευκολο να διατηρησει καποιος οδηγος τη φορμα του "για παντα". Αυτο που ανεφερες για μετριο μονοθεσιο δεν επηρεαζει καθολου τη μαχη αναμεσα στους ομοσταβλους γιατι το μονοθεσιο ειναι ιδιο και για τους δυο. Και οπως εχω βαρεθει να λεω, οσο χρεπι και να δωσεις σε 2 οδηγους, ειναι χρεος τους να προσαρμοστουν και να το ξεζουμισουν. Οποιος δε μπορει να προσαρμοστει ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

Και το πιο σημαντικο στο συγκεκριμενο παραδειγμα (Λουης-Ρασσελ) ειναι οτι ηταν 3 χρονια ομοσταβλοι, χρονικο διαστημα υπεραρκετο για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα. Δηλαδη που καταληγουμε? Οτι ο Λουης ηταν ντεφορμε για 3 χρονια? Νταξ, μπαζει απο παντου το συγκεκριμενο σεναριο. Πολυ πιο λογικο να πουμε οτι "ο Ρασσελ ειναι καπου εκει κοντα". Ειλικρινα πιστευω οτι αν τους εβαζες αυτους τους δυο να τρεχουν για παντα με το ιδιο μονοθεσιο, θα μοιραζανε ΣΤΑ ΙΣΑ το καρπουζι, ακομα και τα κουκουτσια. Τουλαχιστον εγω αυτη την εντυπωση αποκομισα αυτα τα 3 χρονια :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By ripper
#905137 Δηλαδή το θέμα μας είναι ότι ονομάζεις το ντεφορμαρισμα ΣΟΚ; :lol:
Για κάποιον από διάφορους λόγους, έρχεται και ντεφορμαρισμα, στην ουσία το ίδιο λέμε.

Στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ (καλά για το 2007 διαφωνώ αλλά ας μην το κάνουμε θέμα για 2007η φορά), αλλά δεν χρησιμοποιώ εγώ το ΠΑΝΤΑ, εσύ το βάζεις.
Δεν ισχύει το πάντα, δεν θα μπορούσε να ισχύει.

Για Λούη Russell όχι δεν θεωρώ τον Russell στο ίδιο επίπεδο με τον Λούη, παρότι τον κέρδισε. Όπως δεν θεωρώ τον Rosberg στο ίδιο επίπεδο με τον Schumi πχ. Το τι θα κάνεις το 1995 δεν αναιρεί το τι έκανες το 1985.
Η τριετία Lewis - Russell με την τριετία Max - Danny δεν έχει και μεγάλη διαφορά, μόνο διαφορετικές δικαιολογίες που επιλέγεις ποιες σου αρέσουν και ποιες όχι.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
ripper έγραψε:Δηλαδή το θέμα μας είναι ότι ονομάζεις το ντεφορμαρισμα ΣΟΚ; :lol:
Για κάποιον από διάφορους λόγους, έρχεται και ντεφορμαρισμα, στην ουσία το ίδιο λέμε.

Το ΣΟΚ που αναφερω κραταει λιγους αγωνες, οταν καποιος πεφτει ξαφνικα απο το συννεφακι στο οποιο βρισκεται και περιμενουμε να βρει παλι τα πατηματα του. Αν δε μπορεσει να επανελθει δεν ειναι κορυφαιος. Ή απλα δεν επεσε η αποδοση του προσωρινα, αλλα ειναι σταθερα καλυτερος ο ομοσταβλος και ο "ντεφορμε" οδηγος συνεχιζει να χανει κατα κρατος ενω εχει την ιδια αποδοση με πριν.

Με λιγα λογια ειτε το πεις ΣΟΚ ειτε το πεις ντεφορμαρισμα αναφερομαι σε ενα μικρο διαστημα που καποιος οδηγος βγαινει απο το σεηφ ζοουν του και του δινω λιγο χρονο να επανελθει.

Αυτο το 3 χρονια ντεφορμαρισμα ειναι αλλο φρουτο που αρνουμαι να το φαω, ουτε καν να το δαγκωσω δε θελω!

ripper έγραψε:Η τριετία Lewis - Russell με την τριετία Max - Danny δεν έχει και μεγάλη διαφορά, μόνο διαφορετικές δικαιολογίες που επιλέγεις ποιες σου αρέσουν και ποιες όχι.

Υπαρχουν διαφορες και ειναι ολες υπερ του Μαξ και εναντια στο Λουη!!!

- Ο Μαξ ηταν ο νεος στην ομαδα σε σχεση με το Ρικ ενω ο Λουης ηταν ο παμπαλαιος (με αφεντικο τη γνωστη Λουιτσα Τοτο).
- Ο Μαξ ηταν ο νεος που ακομα μαθαινει και βελτιωνεται, ενω ο Λουης ηταν ο πολυπρωταθλητης που ηδη τα ξερει ολα.
- Ο Μαξ οσο περνουσε ο καιρος ηταν ολο και πιο ξεκαθαρα ο νικητης της κοντρας, ενω ο Λουης την 3η και τελευταια χρονια εχασε κατα κρατος απο το Ρασσελ.

Νταξ, μην τα ισωπεδωνουμε ολα για να εξυπηρετησουμε το αφηγημα που μας βολευει :x
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#905150 Κανένα 3 χρόνια ντεφορμάρισμα. Ο ένας ήθελε να αποδείξει ότι είναι στο επίπεδο με τον Λούη, ο Λούης έλεγε ότι δεν έχω κανένα λόγο να μάθω να κουμαντάρω έναν χουρντά με τον οποίο δεν έχω την παραμικρή πιθανότητα να διεκδικήσω νίκες και τίτλους. Λογικό είναι να κερδίσει ο πρώτος χωρίς να παίζει ρόλο καμία φόρμα ή ικανότητα.