- 17 Ιουν 2026, 18:40
ripper έγραψε:Καλά ο George Prix ως συνήθως διαβάζει με τα πόδια.
Καλυτερα να διαβαζω με τα ποδια, παρα να σκεφτομαι με τον κωλο σαν εσενα
Τωρα που σου επεστρεψα τη φιλοφρονηση, ας κανουμε μια αναλυση στο ποστακι σου, το οποιο προηλθε μετα απο προσεκτικη αναγνωση (ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ) του δικου μου ποστ!
ripper έγραψε:Δεν πάω εγώ να βγάλω άχρηστο τον Russell αγαπητέ, για την ακρίβεια δεν βγάζω άχρηστο κανέναν από αυτούς τους κορυφαίους αθλητές.
Με γελαν τα ματια μου ωρε ριππερ? Απαντας σε κατι που δεν ειπα εγω και μου το χρεωνεις σα να το ειπα? Ρε μπας και τα ματια σου βλεπουν χειροτερα απο οτι βλεπουν τα ποδια μου?
ripper έγραψε:Η άποψή σου του ότι ο Α είναι καλύτερος από τον Β ότι και να γίνει, με κάθε μονοθέσιο και κάθε χρονιά δυστυχώς διαφωνεί με την πραγματικότητα.
Με την παροδο των χρονων θεωρω οτι βελτιωθηκα σαν ανθρωπος και σε θεατης. Πλεον δεν ειμαι οσο απολυτος οσο ημουν παλια και δινω καμποσο χρονο μεχρι να θεοποιησω καποιον οδηγο ή μεχρι να κραξω καποιον αλλον. Για παραδειγμα στην κοντρα Λουης-Ρασσελ περιμενα καρτερικα 3 χρονια ωστε να βγουνε οσο πιο ασφαλη συμπερασματα γινεται. Και παροτι ο Λουης εχασε με 19-5 (ή κατι τετοιο) την 3η και τελευταια χρονια, παλι δεν ειπα "τσοντα του εκανε, ειναι πολυ καλυτερος οδηγος". Συνυπολογισα διαφορες παραμετρους στο μυαλο μου (οπως το ρυθμο αγωνα και το ΣΟΚ που υπεστη ο Λουης που ζιριστηκε τοσο πολυ μετα απο χρονια απολυτης κυριαρχιας) και ειπα το πιο λογικο "ο Ρασσελ κερδισε οριακα στα σημεια το Λουη και τους εχω καταταξει πανω/κατω στα ιδια κυβικα στο μυαλο μου".
ripper έγραψε:Όλοι οι αθλητές έχουν περιόδους φορμαρισματος και ντεφοραρισματος, πόσο μάλλον στην F1 όταν υπάρχει και άλλος παράγοντας (το αυτοκίνητο).
Ποιοι κορυφαιοι αθλητες ειναι αισθητα ντεφορμε για μεγαλα διαστηματα?
Εγω δε θυμαμαι ποτε το Μεσσι να σερνεται. Οσο τον θυμαμαι ηταν (και ειναι) ο κορυφαιος ολης της ομαδας του. Σιγουρα αναλογα με την ομαδα και τους συμπαικτες εχει ΜΙΚΡΑ σκαμπανεβασματα η αποδοση του, αλλα παραμεινε κορυφαιος σε ολη την καριερα του. Μεχρι κι εχθες εκανε το χατ τρικ και καταγκαβλωσε ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ολο τον κοζμακη τωρα στα γεραματα ο κοντος.
Επισης δε θυμαμαι τον Μπολτ να κανει ποτε το 100αρι στα 11" επειδη ειναι ντεφορμε ουτε το Ντουπλαντις να πηδαει 5 μετρα υψος γιατι δεν ειναι στα καλυτερα του. Τελος δε θυμαμαι τοσα χρονια να σκεφτω "ειναι ντεφορμε" για τον Αλονσο ή για το Μαξ. Οποιον ομοσταβλο τους βαλεις τον τσακιζουν, ειτε οδηγανε διαστημοπλοιο ειτε οδηγανε χρεπι.
Οσον αφορα τον "παραγοντα αυτοκινητο" που ανεφερες, απλα επηρεαζει τη σειρα καταταξης των μονοθεσιων και οχι το ποιος απο τους ομοσταβλους θα κερδισει τον αλλον. Οποτε επειδη πλεον ειμαστε ωριμοι ανθρωποι δινουμε σε ολους καποιο χρονο προσαρμογης (σε περιπτωση που δε βολευονται με το μονοθεσιο) κι αν δεν καταφερουν να προσαρμοστουν, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.
ripper έγραψε:Κορτο προσπαθώ να καταλάβω την προέλευση της ξινίλας σου. Εσύ περίμενες ο Antonelli να διαλύσει τον Russell φέτος; Μπράβο σου, εγώ δεν το έβλεπα στην κρυστάλλινη σφαίρα μου. Με τόση διορατικότητα απορώ γιατί δεν είσαι εκατομμύριούχος.
Αν και σου απαντησε ηδη ο Κορτο, δε μπορω να αντισταθω στο τρολλαρισμα που δειχνει να τραβαει ο οργανισμος σου. Το ποστακι του Κορτου (σικ

) το διαβασες με τα ματια ή με τα ποδια? Γιατι παλι στεκεσαι σε κατι που ουτε κατα διανοια φανηκε να εμπεριεχεται στο ποστακι του. Ο ανθρωπος δεν το επαιξε γνωστης και δεν ειπε "σας τα ελεγα εγω για τον Κιμι". Απλα σαν υγιης φιλαθλος, εκτιμησε ενα νεο οδηγο που στη δευτερη σεζον του πεταει και ειπε τα καλα λογια που αξιζει ο πιτσιρικας.