- 21 Σεπ 2026, 23:23
Μου ξαναέκανε κάτι κόλπα με το indexing, ίσως λέω η καινούργια
χρυσή αλυσίδα. το ρυθμίζω και πάλι χάνει. Νομίζω χθες κατάλαβα γιατί.
Πάω βόλτα και μέσα στο πάρκο ακούω μουσική, το πάω με τα πόδια μέχρι εκεί που έπαιζαν οι μουσικοί πάνω σε bandstand, ωραία ήταν, καθόμουνα πάνω στον οριζόντιο σωλήνα του ποδηλάτου, όταν τελειώσανε άντε να το περπατήσω μέχρι την άσφαλτο να συνεχίσω τη βόλτα μου. Βγαίνω και πάω να ξεκινήσω αλλά κάτι σαν να με φρενάρει. Τα φρένα οκ, πάτα άσε δεν κάνει διαφορά, νιώθω ότι είναι η πίσω ρόδα, κοιτάω βλέπω σαν να έχει αλλάξει η σχέση φτερού ελαστικού και βρίσκει το λάστιχο στο φτερό, α, εντάξει θα κουνήθηκε το φτερό, τις προάλλες με είχε χτυπήσει μία με το ποδήλατό της ίσως το ψιλοστράβωσε, θα το σπρώξω λίγο να έρθει ίσια και μετά θα δω μήπως θέλει σφίξιμο καμιά βίδα. Και ώ θεοί του Ολύμπου, συνειδητοποιώ ότι το φτερό είναι μια χαρά αλλά κουνιόταν η ρόδα επειδή ο κεντρικός άξονας (through axle) είχε ξεβιδωθεί....
Δεν φαντάζομαι να μου έκανε χουνέρι κανένας και να το ξεβίδωσε αλλά ευτυχώς που δεν έγινε εν κινήσει. Προφανώς είχε χαλαρώσει και σιγά σιγά ξεβιδωνόταν, περιστρεφόμενο γρήγορα αποκτά σταθερότητα αλλά η περιπατητική διαδρομή στο χώμα του πάρκου ήταν η τελευταία σταγόνα.
Καθώς άρχισε να σκοτεινιάζει νωρίς με έχει πιάσει μια μουργέλα και δεν έχω όρεξη να πάω βόλτες (πάω σπίτι δουλειά αλλά αυτό δεν μετράει). Αν ξεκινήσω το χαίρομαι αλλά βαριέμαι να ντυθώ και να ξεκινήσω.... Γιατί όσο δεν κάνω μεγάλες βόλτες χάνω σε φυσική κατάσταση, δύναμη και αντοχή και τόσο πιο δύσκολο είναι να πάω μεγάλες βόλτες με παρέες. Φάση είναι, ελπίζω να περάσει.
aka onyx !