Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By glf
#904328 Εγώ εκτίμησα την κόρνα στα φλας μέσα στον αγώνα που βολεύει να χαιρετώ θεατές χωρίς να φύγει το χέρι μακριά από το στεφάνι του τιμονιού.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
PaNick67 έγραψε:Φτιαγμένος για Peugeot

Αυτοί οι γάλλόφιλοι κάτι παθαίνουν. Μεταλλάσσονται σε αυτοκινητικά ζόμπι και δεν μπορούν μετά να οδηγήσουν φυσιολογικό αυτοκίνητο. Ψάχνουν τους διακόπτες των παραθύρων κάτω από το χειρόφρενο, το χειρόφρενο το ψάχνουν στο πίσω κάθισμα και το ραδιόφωνο στο πορτ-μπαγκάζ... :s_sarcastic

glf έγραψε:Εγώ εκτίμησα την κόρνα στα φλας μέσα στον αγώνα που βολεύει να χαιρετώ θεατές χωρίς να φύγει το χέρι μακριά από το στεφάνι του τιμονιού.

Να είδες κ. Νικόπαππα; Ο φίλος Γκάλφας χαιρετάει τους θεατές με την κόρνα, αντί να προσπαθεί να κάνει χρόνους.

Γαλλική εργονομία, αυτή η μάστιγα!!! :help: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#904332 Και οι Γερμανοί σπάνε το κεφάλι του πως να το κάνουν σωστά, σε αντίθεση με τους Γάλλους που απλά πετάνε τους διακόπτες και όπου κάτσουν, στην τύχη. Δεν έχουν δίκιο σε όλα οι Φρίτσηδες, οι Ιάπωνες είναι ακόμα καλύτεροι! Ο γερμανικός διακόπτης φώτων στο ταμπλό είναι απερίγραπτη βλακεία, σε σχέση με τους Ιάπωνες που τον είχαν στον λεβιέ τον φλας! Αλλά ακόμα και οι Γερμανοί έχουν μια κάποια λογική καλύτερη από τους Γάλλους...

Για να είμαστε και on-topic:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By glf
REALZEUS έγραψε:
glf έγραψε:Εγώ εκτίμησα την κόρνα στα φλας μέσα στον αγώνα που βολεύει να χαιρετώ θεατές χωρίς να φύγει το χέρι μακριά από το στεφάνι του τιμονιού.

Να είδες κ. Νικόπαππα; Ο φίλος Γκάλφας χαιρετάει τους θεατές με την κόρνα, αντί να προσπαθεί να κάνει χρόνους.

Γαλλική εργονομία, αυτή η μάστιγα!!! :help: :help: :help:

Ε στο εξηγώ και δε το πιάνεις πως το λέω. ΈΧΕΙ εργονομία ακριβώς επειδή πατώντας κόρνα δε χάνεις χρόνο! :lol:
Btw αυτά τραβάει και ο συνάδελφος Max στο Ring24h που παίζει τα φώτα συνεχώς να ανοίγουν οι αργοί :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
markvag έγραψε:Εικόνα

Και η (αναμενόμενη;) κατάληξη:

Εικόνα

Άντε να δούμε πότε θα το πάρω πίσω... :s_hang

Εντωμεταξύ είχα επί 3 μέρες την εξής ιστορία με την leasing:

Παίρνω στο τηλέφωνο, έχει επιλογή για βλάβες, ατυχήματα, οδική. Τους λέω τι έχει και ότι κινείται, μου λένε πως εδώ είναι μόνο για οδική (τότε γιατί λέτε και για βλάβες;; :protest: ), να πάρω αλλού να μου κλείσουν ραντεβού σε συνεργείο.

Παίρνω αλλού, μου λένε αυτό είναι για οδική.

Ξαναπαίρνω για οδική, μου λένε να πάρω για συνεργείο... :s_gamer :s_gamer :s_shout :s_shout

Σαν ταινία των '80s με τον Στάθη Ψάλτη να πάει να βγάλει άκρη στη ΔΟΥ Αμπελοκήπων... :tomato: :vava: :s_wacko :s_hang :s_shout

Επειδή την Παρασκευή το πρωί το χρειαζόμουν να πάμε για μία δουλειά 4 άτομα και δεν ήθελα να τους στριμώξω στο 3θ Α3, το άφησα για 2 μέρες, αλλά την Παρασκευή το μεσημέρι αγρίεψα λίγο και... το πήρε η οδική... Η οποία μου είπε ότι το κάνουν χαρηστικά, γιατί, εφόσον το αμάξι κινείται, δεν είναι αυτοί αρμόδιοι (και πιθανώς γιατί αν το πήγαινα εγώ στο συνεργείο στη Θεσσαλονίκη όπως μου είπαν από το τηλέφωνο της leasing, ήθελα αυτοκίνητο αντικατάστασης, ενώ τώρα μόνο αν το κρατήσουν πάνω από 2 μέρες)...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Κακές παρέες :lol:

Σήμερα πήγα μια Ερυθρές να στρώσω τα PZERO R

Εικόνα

< >

Λάρακω :inlove:

Ωραία διαδρομή!

Thumbs up σε όσους το κρατούν ακόμη ζωντανό!
Άβαταρ μέλους
By edmond
#904647 Μάρκο, με το ζόρι κρατάω τον ότσο να μη του πω τι προαγωγή πήρες και οργώνεις την Ελλάδα κλείνοντας deals για το νταμάρι. Του έδωσα το Iris μου να του τα ξεράσω, αναμένω και το δικό σου για να μην. :ninja:
Its your choice... :rtfm: :roll:
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:Μάρκο, με το ζόρι κρατάω τον ότσο να μη του πω τι προαγωγή πήρες και οργώνεις την Ελλάδα κλείνοντας deals για το νταμάρι. Του έδωσα το Iris μου να του τα ξεράσω, αναμένω και το δικό σου για να μην. :ninja:

Δεν ασχολούμαι πλέον με μάρμαρα καρντιά μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
markvag έγραψε:
edmond έγραψε:Μάρκο, με το ζόρι κρατάω τον ότσο να μη του πω τι προαγωγή πήρες και οργώνεις την Ελλάδα κλείνοντας deals για το νταμάρι. Του έδωσα το Iris μου να του τα ξεράσω, αναμένω και το δικό σου για να μην. :ninja:

Δεν ασχολούμαι πλέον με μάρμαρα καρντιά μου :lol:

Πες μας παραπάνω ντε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#904672 Τί να σας πω;; Πλέον είμαι σκουπιδιάρης... :lol: :lol: Σε πολλά μέρη ταυτόχρονα! :lol: :lol: