Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By glf
mousatos έγραψε:Μπαίνοντας Ελλάδα από το συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας μάλλον θα πάς Κομοτηνή από τον παλιό ασυντήρητο στενό δρόμο της εποχής του 60 διότι στο νέο έγινε καθίζηση και έκλεισε. νομίζω .

Δε ξέρω για ποια κατολίσθηση λες. Εγώ να πω ότι άνοιξε και το συνοριακό πέρασμα Rudozem - Δημάρι προς τα εκεί που βλέπω ότι σε βγάζει κάτω από τη Φιλιππούπολη.
Και γω θα ήθελα να το κάνω μια γύρα από Bansko - Πάζαρτζικ - Φιλιππούπολη - Σμόλιαν και επιστροφή από Rudozem - Δημάρι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903677 10 με 20 χιλιόμετρα περίπου είναι παλιός , έχει και μερικά σημεία με καλή θέα από ψηλά κατεβαίνοντας Κομοτηνή. Είναι στενός και ασυντήρητος βέβαια αλλά περπατιέται , δεν είναι πολλά τα χλμ για την πόλη.
Άβαταρ μέλους
By glf
#903679 Έκανα αναζήτηση στο ίδιο site και δε.. βρήκα κάποια άλλη ανακοίνωση ότι άνοιξε πχ ο δρόμος. Άρα υποθέτει κάποιος ότι σε πάνε από την προσωρινή δίοδο μέσα από τα χωριά εκεί γύρω.

Βέβαια τέτοιο και χειρότερο δρόμο έχει το πέρασμα που είπα από Δημάρι, ερημικά χωριά και παλιός δρόμος.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
mousatos έγραψε:Η γειτονιά μου , όταν σπούδαζα στη Φιλιπούπολη. Εννοείται υπάρχουν και καφετέριες εκεί μέσα.

Εικόνα

Гребна база, έχω ρίξει αμέτρητα χιλιόμετρα τρεξίματος και τζοκινγκ γύρω από τη λίμνη. Τέλη δεκαετίας 90, είχε και ζωολογικό κήπο εκτός των άλλων. Εγώ έμενα Koprivkite
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#903681 Εγω ylitsa Lerin αρχές του 90 . Αρα ξέρεις κι εσύ από Βουλγάρες θεές .