bebes έγραψε:glf έγραψε:Τις προάλλες είχα την κουβέντα για τα Καρπάθια με τις γνωστές διαδρομές τους σε φίλους με μεγάλες μηχανές για να πάνε φέτος κι αυτοί.
Καρπάθια δεν παω με τη μηχανη (Ρουμανια γενικα), αλλά μια νοτια Ιταλία την... λιγουρεύομαι άσχημα
![]()
Αν μαγκεψουμε αρκετα, και ξεπερασουμε το άγχος της βροχής, παω ανετα και Αλπεις![]()
Η bebeδενα βεβαια με πιπιλάει τα αυτια για κουφονήσια, αλλά δεν ψήνομαι...
Τα Βαλκανια παντως ειναι ο παραδεισος του μοτοσυκλετιστικου τουρισμου, ακομα φτηνα κι απο τοπια και διαδρομες κατσε καλα. Οπως και τα Πυρηναια.
Η δε Ρουμανια ειναι ονειρο , Τρανσφαγκαρασαν και Τρανσαλπινα ειναι λογοι να πας και να ξαναπας.
Στα Κουφονησια δανεισου παπι, χαραμι θα παει το GS εκει
Fiat Panda 7,6l/100km
PaNick67 έγραψε:bebes έγραψε:glf έγραψε:Τις προάλλες είχα την κουβέντα για τα Καρπάθια με τις γνωστές διαδρομές τους σε φίλους με μεγάλες μηχανές για να πάνε φέτος κι αυτοί.
Καρπάθια δεν παω με τη μηχανη (Ρουμανια γενικα), αλλά μια νοτια Ιταλία την... λιγουρεύομαι άσχημα
![]()
Αν μαγκεψουμε αρκετα, και ξεπερασουμε το άγχος της βροχής, παω ανετα και Αλπεις![]()
Η bebeδενα βεβαια με πιπιλάει τα αυτια για κουφονήσια, αλλά δεν ψήνομαι...
Τα Βαλκανια παντως ειναι ο παραδεισος του μοτοσυκλετιστικου τουρισμου, ακομα φτηνα κι απο τοπια και διαδρομες κατσε καλα. Οπως και τα Πυρηναια.
Η δε Ρουμανια ειναι ονειρο , Τρανσφαγκαρασαν και Τρανσαλπινα ειναι λογοι να πας και να ξαναπας.
Στα Κουφονησια δανεισου παπι, χαραμι θα παει το GS εκει
Γενικά δεν μου πολυταιριαζει βολτα για μπανιο με τη μηχανη. Ειμαι αρκετα βαρια ντυμενος ακομα και το καλοκαιρι, οποτε δυσκολευομαι...
Θα ζητησω απο τον ανηψιο να μας δανεισει το Sh για τα νησακια, ακομα καλυτερα ναπαω Ναξο και να νοικιασω απο'κει κατι μικρό.
Ρουμανια πραγματικα τρόμαξε το ματι μου με τους δρομους και τους οδηγούς. Επίσης, οι εναλλαγες του καιρου ειναι απρόβλεπτες ειδικα στα περασματα.
Για Βοσνια-Κροατία δε λεω οχι. Πολυ ωραια μερη και εχω πολλά σημειωμενα στα "προσεχώς"

), αλλά μια νοτια Ιταλία την... λιγουρεύομαι άσχημα