Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

Θα σας πρήξω με το φορτηγό μου
drdino έγραψε:Θα σας πρήξω με το φορτηγό μου
Και πολύ καλά θα κάνεις.
Μαγευτική θέα από τα γραφικά Cotswolds:
.jpg)
(το ψηλότερο σημείο του πάρκινγκ, το μόνο που δεν έγινε λίμνη)
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Fiat Panda 7,6l/100km

Πριν 2 εβδομάδες έπιασε τα 100Κ χλμ το Α3 του 2006...

Και, όχι, δεν καίει λάδι, χάλασε ο αισθητήτας στάθμης λαδιού (όλως παραδόξως, δεν καίει σταγόνα
μην το γρουσουζέψω). Και περίπου μία εβδομάδα μετά τη φωτογραφία, κλείνω ραντεβού για να πάω στο συνεργείο και το ακριβώς προηγούμενο απόγευμα, σβήνει η ένδειξη του χαλασμένου αισθητήρα και δεν έχει ξανανάψει έκτοτε!
Μου θυμίζει το 206, που και αυτό είχε την τάση να φτιάχνει από μόνο του, ακριβώς πριν το πάω στο συνεργείο!
Δυστυχώς, μόνο σε αυτό μου θυμίζει το 206
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

otso έγραψε:Εγω κοιταω το φουλαρισμενο ρεζερβουαρ , που στην σημερινη ελλαδα σημαινει ανθρωπο με φραγκα , που εχει ξεφυγει απο την μεσαια φτωχοποιημενη ταξη .
Εδω υπαρχει ενα μικρο τρικ otso μου. Αντι να περιμενεις να αδειασει το ρεζεβουαρ για να το φτασεις στο μισο, το φουλαρεις οταν πεσει στο μισο
Παλι τα ιδια ξοδευεις αλλα αισθανεσαι απλας
Fiat Panda 7,6l/100km
Σκεψου ελ. επαγγελματιας οπως εσυ να μην εχεις πωληση για ενα διαστημα .
PaNick67 έγραψε:otso έγραψε:Εγω κοιταω το φουλαρισμενο ρεζερβουαρ , που στην σημερινη ελλαδα σημαινει ανθρωπο με φραγκα , που εχει ξεφυγει απο την μεσαια φτωχοποιημενη ταξη .
Εδω υπαρχει ενα μικρο τρικ otso μου. Αντι να περιμενεις να αδειασει το ρεζεβουαρ για να το φτασεις στο μισο, το φουλαρεις οταν πεσει στο μισο
Παλι τα ιδια ξοδευεις αλλα αισθανεσαι απλας![]()
![]()
Ετσι κάνουμε πλέον και εμείς.Με το που φτάσει στην μέση τα φουλάρουμε.Οκ δεν κάνουμε και τα πολλά χλμ αλλά ειδικά όταν ακούστηκαν φήμες για απεργία τα φούλαρα και νωρίτερα.
Και ναι είναι θέμα χρημάτων,πλέον μπορούμε να το κάνουμε,πριν χρόνια βενζίνη 10€ και δουλευε και στο λαμπάκι μέχρι να πέσει το επόμενο 10€ ..