Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Zorz
drdino έγραψε:Θα σας πρήξω με το φορτηγό μου :lol:

Και πολύ καλά θα κάνεις. :thumbsup: Εντελώς καθυστερημένα, αλλά καλορίζικο κι από εμένα! Ο συνδυασμός κιμπάρικου χρώματος και estate αμαξώματος ξέφυγε πετυχημένα από τις Συμπληγάδες των πρόσφατων πενβέ (κάγκουρας ή junior πρεζέμπορας... :oops: ).

Μαγευτική θέα από τα γραφικά Cotswolds:

Εικόνα

(το ψηλότερο σημείο του πάρκινγκ, το μόνο που δεν έγινε λίμνη) :tomato:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#902167 Έχει λίγο υγρασία βλέπω.

Με το λίγο εννοώ κάτι περισσότερο από τον βυθό του Loch Ness... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#903173 Εικόνα

Πριν 2 εβδομάδες έπιασε τα 100Κ χλμ το Α3 του 2006... :lol: :lol:

Και, όχι, δεν καίει λάδι, χάλασε ο αισθητήτας στάθμης λαδιού (όλως παραδόξως, δεν καίει σταγόνα :ninja: μην το γρουσουζέψω). Και περίπου μία εβδομάδα μετά τη φωτογραφία, κλείνω ραντεβού για να πάω στο συνεργείο και το ακριβώς προηγούμενο απόγευμα, σβήνει η ένδειξη του χαλασμένου αισθητήρα και δεν έχει ξανανάψει έκτοτε! :lol: :lol: Μου θυμίζει το 206, που και αυτό είχε την τάση να φτιάχνει από μόνο του, ακριβώς πριν το πάω στο συνεργείο! :lol: :lol: Δυστυχώς, μόνο σε αυτό μου θυμίζει το 206 :(
Άβαταρ μέλους
By otso
#903182 Εγω κοιταω το φουλαρισμενο ρεζερβουαρ , που στην σημερινη ελλαδα σημαινει ανθρωπο με φραγκα , που εχει ξεφυγει απο την μεσαια φτωχοποιημενη ταξη .
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
otso έγραψε:Εγω κοιταω το φουλαρισμενο ρεζερβουαρ , που στην σημερινη ελλαδα σημαινει ανθρωπο με φραγκα , που εχει ξεφυγει απο την μεσαια φτωχοποιημενη ταξη .

Εδω υπαρχει ενα μικρο τρικ otso μου. Αντι να περιμενεις να αδειασει το ρεζεβουαρ για να το φτασεις στο μισο, το φουλαρεις οταν πεσει στο μισο
Παλι τα ιδια ξοδευεις αλλα αισθανεσαι απλας :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
#903187 Καλο αλλα εχει καποιο λακκο , μετα τις 20 του μηνος δεν εχεις ουτε για σουπερ , οποτε σε περνει μπαλα μετα . οποτε ο παραπανω μισθωτος κυριος ειναι απλας .
Σκεψου ελ. επαγγελματιας οπως εσυ να μην εχεις πωληση για ενα διαστημα .
Άβαταρ μέλους
By bill33
PaNick67 έγραψε:
otso έγραψε:Εγω κοιταω το φουλαρισμενο ρεζερβουαρ , που στην σημερινη ελλαδα σημαινει ανθρωπο με φραγκα , που εχει ξεφυγει απο την μεσαια φτωχοποιημενη ταξη .

Εδω υπαρχει ενα μικρο τρικ otso μου. Αντι να περιμενεις να αδειασει το ρεζεβουαρ για να το φτασεις στο μισο, το φουλαρεις οταν πεσει στο μισο
Παλι τα ιδια ξοδευεις αλλα αισθανεσαι απλας :lol: :lol: :lol:

Ετσι κάνουμε πλέον και εμείς.Με το που φτάσει στην μέση τα φουλάρουμε.Οκ δεν κάνουμε και τα πολλά χλμ αλλά ειδικά όταν ακούστηκαν φήμες για απεργία τα φούλαρα και νωρίτερα.
Και ναι είναι θέμα χρημάτων,πλέον μπορούμε να το κάνουμε,πριν χρόνια βενζίνη 10€ και δουλευε και στο λαμπάκι μέχρι να πέσει το επόμενο 10€ ..