Nikos! έγραψε:Κιμ Καρντάσιαν συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις
Μεγάλη αλήθεια. Μέχρι να φτάσουμε στο άλλο άκρο και να λέμε Κιμ σταμάτα να του ρουφάς το μεδούλι
Nikos! έγραψε:Κιμ Καρντάσιαν συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις
“I’m not sure if you ask for the team, they will reply the same, but I really enjoyed it,” Leclerc said with a smile.
“Honestly, these cars in four races, it’s actually quite fun. It was just a cool race.
“At the end of the day, Lewis was just stronger. I’m happy for his podium. Of course, disappointed for losing out on the podium on my side, but I know I’ve given everything. At the end of the day, Lewis was just stronger this weekend.”
“I think it was a very fair, hard, but fair battle, which, yeah, was nice,” he said.
“And then there’s also a lot of tactics from inside the cockpit that is really cool. There was this, obviously, this battle for who will get the overtake in the last corner and both brake very early, and the way you deploy and manage the energy.”
REALZEUS έγραψε:Σαφώς ανώτερη η Mercedes. Ίσως η ματαίωση των αγώνων στην Αραπιά να δώσει χρόνο στη Ferrari να κλείσει την διαφορά.Εγώ θέλω όχι μόνο η Φεράρι αλλά και οι άλλες ομάδες να ανέβουν, θέλω να πλακώνονται όλοι μαζί, να έχουν μεγάλες βαθμολογίες τουλάχιστον 3-4 οδηγοί.
sknipper έγραψε:Δεν τον άφησε ο Λεκλέρκ να πάρει την 3η θέση, δεν είναι στη φύση τους κάτι τέτοιο και δεν δόθηκε εντολή οπότε το πιο πιθανό είναι να είδε ότι του τελειώνουν τα λάστιχα πιο γρήγορα από του Λούι και αποφάσισε να χαλαρώσει.

Τα λαστιχα παλι κουτσουρα τα κοβω. Θα βγαλουν ολο […]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]