Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

0
N/A
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
40%
0
N/A
0
N/A
1
20%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Nikos! έγραψε:Κιμ Καρντάσιαν συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις

:lol: :lol: :lol:

Μεγάλη αλήθεια. Μέχρι να φτάσουμε στο άλλο άκρο και να λέμε Κιμ σταμάτα να του ρουφάς το μεδούλι
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#903040 Αφού θέλει αντίλογο ο Μπούσος ας πούμε τα προφανή. Πήγε ο αγώνας έτσι, στην αγαπημένη του πίστα και το καλό παιδί ο Σαρλ του έδωσε ένα πόντιουμ να πάρει τα πάνω του. Λήξις.

Πέρσι έβαλα wallpaper στο κινητό τη νίκη του στο sprint. Σόρι δεν την ξαναπατάω
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#903047 Ωραίος αγώνας και με σχετικό ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Εμένα μου αρέσουν περισσότερο τα νέα μονοθέσια, τα προηγούμενα τεράστια, που σέρνονταν στην άσφαλτο και έσπαγαν τα σφραγίσματα των οδηγών δεν μου άρεσαν ποτέ.
Η Mercedes είναι σίγουρα μπροστά, αλλά δεν βλέπω κάποια τεράστια απόσταση που δεν γίνεται να γεφυρωθεί.
Το κενό λόγω του πολέμου θα βοηθήσει τις ομάδες νομίζω να βελτιώσουν πολλά και να λύσουν προβλήματα.
Η Ferrari έκανε πολύ καλή δουλειά και είναι η μόνη που φαίνεται προς το παρόν πως μπορεί να κοντράρει την Mercedes.
Γενικώς, εγώ το βρίσκω όλο πολύ καλύτερο σαν θέαμα και σαν εικόνα, όπως και σαν τεχνολογία.
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#903052 https://www.planetf1.com/news/lewis-ham ... nghai-duel

“I’m not sure if you ask for the team, they will reply the same, but I really enjoyed it,” Leclerc said with a smile.

“Honestly, these cars in four races, it’s actually quite fun. It was just a cool race.

“At the end of the day, Lewis was just stronger. I’m happy for his podium. Of course, disappointed for losing out on the podium on my side, but I know I’ve given everything. At the end of the day, Lewis was just stronger this weekend.”

“I think it was a very fair, hard, but fair battle, which, yeah, was nice,” he said.

“And then there’s also a lot of tactics from inside the cockpit that is really cool. There was this, obviously, this battle for who will get the overtake in the last corner and both brake very early, and the way you deploy and manage the energy.”
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#903055 Σαφώς ανώτερη η Mercedes. Ίσως η ματαίωση των αγώνων στην Αραπιά να δώσει χρόνο στη Ferrari να κλείσει την διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#903060 Δεν μπορείς να λες κάποιον συνταξιούχο όταν τα μισθά του είναι πολύ παραπάνω από τους νεότερους. Και συνταξιούχος ή όχι και αυτός και ο Νάντο αν τους δώσεις καλό αυτοκίνητο μπορούν να δικαιολογήσουν ακόμα την φήμη τους.
Δεν τον άφησε ο Λεκλέρκ να πάρει την 3η θέση, δεν είναι στη φύση τους κάτι τέτοιο και δεν δόθηκε εντολή οπότε το πιο πιθανό είναι να είδε ότι του τελειώνουν τα λάστιχα πιο γρήγορα από του Λούι και αποφάσισε να χαλαρώσει.

REALZEUS έγραψε:Σαφώς ανώτερη η Mercedes. Ίσως η ματαίωση των αγώνων στην Αραπιά να δώσει χρόνο στη Ferrari να κλείσει την διαφορά.
Εγώ θέλω όχι μόνο η Φεράρι αλλά και οι άλλες ομάδες να ανέβουν, θέλω να πλακώνονται όλοι μαζί, να έχουν μεγάλες βαθμολογίες τουλάχιστον 3-4 οδηγοί.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
sknipper έγραψε:Δεν τον άφησε ο Λεκλέρκ να πάρει την 3η θέση, δεν είναι στη φύση τους κάτι τέτοιο και δεν δόθηκε εντολή οπότε το πιο πιθανό είναι να είδε ότι του τελειώνουν τα λάστιχα πιο γρήγορα από του Λούι και αποφάσισε να χαλαρώσει.

Εννοείται πως όχι, αλλά για τον φίλο μας τον Μπούσο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΝΑΙ :twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#903125 Κι εγω το χω απορια, απ οτι καταλαβαινουμε εμεις απο τετοια πλανα, ειναι πολυ μικρο το οπτικο τους πεδιο...
Δεν ξερω κατι που θα μπορουσε να μας το εξομοιωσει... το καρτ ειναι πολυ μακρυα, ετσι κι αλλιως εκει βλεπουμε πολυ περισσοτερα. Ουτε το αγωνιστικο αυτοκινητο. Εκτος αν καποιος εχει προσβαση σε μικροτερης κατηγοριας μονοθεσια αλλα και παλι, συνηθως ειναι πολυ μικροτερα. Η F1 ειναι και μεγαλη...