Θα την φάμε στην μάπα για 3-4 χρόνια
Θα την φάμε στην μάπα για 3-4 χρόνια
sknipper έγραψε:Που φτάνουμε, κορυφαία μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού και να έχουν range anxiety σαν αυτούς που έκαναν το βήμα να αγοράσουν ηλεκτρικό πριν 7-8 χρόνια.... Και δε μιλάμε αν θα με βγάλει μέχρι το χωριό μου ή στον επόμενο οφρτιστή, μιλάμε για το αν θα με βγάλει μέχρι το τέλος της ευθείας...![]()
Και για την εκκίνηση υποπτεύομαι ότι εννοούν ότι χρειάζονται λίγο χρόνο για να φορτίσουν μπαταρίες για να μην ξεφτιλιστούν και σέρνονται όλοι μετά τις πρώτες 2-3 στροφές τέρμα γκάζι; Όλοι μαζί σταματάμε στην γραμμή εκκίνησης και το παίζουμε... το γκάζι για να φορτίσει. Θα το παρουσιάσουν σαν ηχητική πανδαισία, γκαζώστε όλοι μαζί να μερακλώσει το φίλαθλον κοινό.![]()
ripper έγραψε:Έχουν πλάκα πάντως οι δοκιμές με τα τελείως καινούργια μονοθέσια.
Μέχρι στιγμής (αν δεν έχω χάσει το μέτρημα) έχουν πάρει το πρωτάθλημα:
1 φορά η Mercedes
1 φορά η Red Bull
2 φορές η Ferrari
Η Ferrari έχει χάσει και 2 φορές κάθε ελπίδα για εφέτο![]()
Επίσης η Aston Martin, η Williams και η Cadillac ήταν περίπου 4 sec πιο αργές για να μην πω ότι δεν ξεκινάνε στον 1ο αγώνα.
Ολα αυτά από αποκλειστικές (δημόσιο)γραφικές πληροφορίες και δηλώσεις των άμεσα εμπλεκομένων.
Μόνο για την McLaren δεν έχει ακουστεί κάτι. Ούτε αργές είναι ούτε γρήγορες. Μπορεί να μην τρέχουν καν![]()
Εν τω μεταξύ είναι πολύ πιθανό να μην έχουμε καθαρή εικόνα ακόμα και μετά από τους πρώτους αγώνες καθότι η εξέλιξη των μονοθεσίων θα είναι καταιγιστική.
Για να δούμε τι από όλα αυτά αληθεύει. Πιθανόν τίποτα

ripper έγραψε:Καθόλου τρελό δεν είναι. Φυσιολογικά νούμερα για τις μέρες δοκιμών.
Από όλες τις φήμες, αυτή που ακούγεται πιο έντονα είναι ότι η PU της Red Bull είναι πολύ μπροστά το οποίο αν ισχύει είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό και εφιαλτικό.

ripper έγραψε:Από όλες τις φήμες, αυτή που ακούγεται πιο έντονα είναι ότι η PU της Red Bull είναι πολύ μπροστά
Nikos! έγραψε:mousatos έγραψε:έτσι κερδάω κι εγώ να'ούμε .
Άντε να σε δω…
< >
mousatos έγραψε:Nikos! έγραψε:mousatos έγραψε:έτσι κερδάω κι εγώ να'ούμε .
Άντε να σε δω…
< >
F1: O Fernando Alonso λέει ότι και ο σεφ μπορεί να οδηγήσει τα φετινά μονοθέσια
https://www.motorone.gr/agones/formula- ... onothesia/
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]