Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By edmond
kostis20 έγραψε:
edmond έγραψε:Ωραίο το άνωθι ραβ4, ωστόσο 2 παρατηρήσεις ωσαν κλασικη τογιότα.
Όντως ο κεντρικός καθρέφτης έχει το λεβιεδάκι και δεν είναι αυτόματος;
Όντως τα κουμπιά των ηλεκτρικών παράθυρων δεν είναι όλα φωτειζόμενα;
Μια ηλιοροφή ρε μπαγλαμάδες, δεν είναι γιάρις.
Και επι τούτου, τι έκαναν στο τιμόνι και είναι χιλιογδαρμένο;

Ο καθρέπτης οχι απλα ειναι αυτόματος αλλα ειναι και οθόνη απο οπίσθια κάμερα.Το λεβιεδάκι αυτο κάνει αλλάζει απο κανονικό καθρεπτη σε οθόνη .

Σωστός.
Ωστόσο τα κουμπιά των ηλ. παραθύρων νομίζω πως δεν έχουν λαμπάκια εκτός από αυτό του οδηγού, σαν μέτρο αναφοράς μάλλον για να έχει ένα μπούσουλα το χέρι σου στο νυχτερινό ψάξιμο.
Τεσπα, να χουμε να λέμε...

Bebes ακόμη δεν το έχεις παρατήσει το σκούμπι εεε; :s_roses
Άβαταρ μέλους
By bebes
pienaf έγραψε:
bebes έγραψε:
pienaf έγραψε:Σοβαρότατα!
Με πολύ λιγότερα χρήματα θα έχεις πάλι αμαξάρα που οι άλλες - ακριβότερες - επιλογές δεν την φτάνουν ούτε στα ζαντολάστιχα...

Πήγα το είδα σημερα στο συνεργείο εκει που ηταν παρατημενο... :inlove:
Μ εβλεπε ο μαστορας που το περιεργαζόμουν και ρωτησε: "ηρθες να το φτιάξεις"; :lol:

... και τι του απάντησες;

Δεν χρειαστηκε να του παντήσω, με είδε... :innocent:

edmond έγραψε:Bebes ακόμη δεν το έχεις παρατήσει το σκούμπι εεε; :s_roses

οχι, κι εχω πολύ δυνατη εσωτερική αντιπολίτευση απο την κυρια bebe... :rtfm:

Διαβαζω τόσα για διαφορα προβλήματα που προκύπτουν σε ολα σχεδον τα μεταχειρισμένα, που μ'εχει πιασει ενα αγχος ειναι η αλήθεια...
Ισως το ερωτημα θα έπρεπε να ειναι: Subaru ή καινούριο...
Άβαταρ μέλους
By dimik
PaNick67 έγραψε:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/51682431-toyota-rav-4

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... yota-rav-4

Κανε μια βολτα στην Καστορια

εδιτ.... το ιδιο αμαξι σε αλλη αγγελια ειναι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όταν με 10.000 παραπάνω παίρνεις το νέο με 10 χρόνια εγγύηση, βελτιωμένο και χωρίς φθορές δεν αξίζει τον κόπο να δώσεις 30.000 για αυτοκίνητο 6-7 χρόνων.

Ακόμα και η βασική έκδοση του νέου θα είναι έτη φωτός μπροστά από το Subaru και πιθανότατα θα κρατήσει για μια ζωή
Άβαταρ μέλους
By pienaf
bebes έγραψε:
edmond έγραψε:Bebes ακόμη δεν το έχεις παρατήσει το σκούμπι εεε; :s_roses

οχι, κι εχω πολύ δυνατη εσωτερική αντιπολίτευση απο την κυρια bebe... :rtfm:

Μην το κουράζεις... θα κάνεις ό,τι πει η κυρία bebe!

Όπως όλοι μας...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#901715 Αν πέφτει στο τραπέζι RAV4 των 30Κ, τότε και αυτά εδώ τικάρουν πολλά κουτάκια.
https://lexus-preowned.car.gr/cars/view/51802250

Από την άλλη καλά χρυσά και τα τογιοτα, αλλά σε τέτοια λεφτά είναι αναπόφευκτο να καταλήξεις σε αυτό που είπες
Διαβαζω τόσα για διαφορα προβλήματα που προκύπτουν σε ολα σχεδον τα μεταχειρισμένα, που μ'εχει πιασει ενα αγχος ειναι η αλήθεια...
Ισως το ερωτημα θα έπρεπε να ειναι: Subaru ή καινούριο...

Άλλο θεωρία, άλλο όταν φτάνεις στο ταμείο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#901720 Μπορεί να έχει αναφερθεί αλλά αν πάρεις άλλο αυτοκίνητο τι το κάνεις το Subaru;
Την περίπτωση να πάρεις άλλο αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας μτχ με λιγότερα χλμ και όχι diesel;
Άβαταρ μέλους
By bebes
#901727 Πολύ ωραίο το Lexus :inlove: , αλλά μικρό... :sorry:

Οντως, οταν είναι να δωθούν 25Κ+€ για μεταχειρισμένο, αρχίζουν οι ...αμφιβολίες.

Απο έγκυρη πηγη (ταξιτζης :lol: ) μαθαμε οτι οι 2,5 κινητηρες των Ραν4 εβγαλαν σοβαρα προβλήματα σε καποια μοντελα. Δε θυμαμαι ακριβως ποια, αλλά ισως τα πρωτα (2019-2020) γιατι κατι αντίστοιχο βρηκα και στο νετ.
Ο τυπος ειχε corolla cross 1.8, προερχομενος απο συνεχομενα αμαξια μερσεντες. Προφανως τα μερκ ηταν καλυτερα σαν αυτοκινητα, αλλα με το κορολα "σταματησε να βαζει το χερι στην τσεπη καθε τρεις και λιγο". Μονο τα προγραμματισμενα σερβις και (λιγο) καύσιμο. "Δεν εχω ανοίξει ποτέ καπό, δεν ξερω τι εχει μέσα" ειπε χαρακτηριστικά.
Τον ρωτησα γιατι δεν πηρε το διλιτρο που ειναι πιο δυνατό. Οι ταξιτζηδες προτιμούν το 1,8 γιατι δεχεται υγραεριο, με τη ληξη της αρχικής εγγύησης βαζουν ολοι αεριο και "κανουν 100 χιλιομετρα με 4€".

Νομιζω το κορολα θα ειναι το πρωτο αυτοκινητο που θα κανω τεστ ντράιβ. Να δω πως τραβαει ο κινητηρας. Ποιος ξερει; μπορει να μου αρεσει, μπορει και να ξενερωσω...

@sknipper Τα βενζινοκινητα σουμπαρου πίνουν πολύ, πάρα πολύ. Εχω προσωπικη αποψη απο φορεστερ περιπου ιδιας ηλικιας με το δικο μου, καλο χρυσό, αλλά δεν το χορταίνεις με τίποτα.
Τα καινουρια, εχουν ενα υποττυπωδες υδριβικο σύστημα αλλα πάλι εχουν υψηλή καταναλωση.
Θα μπορούσα πολύ ανετα να παρω ενα Outback πενταετίας πετρελαιο, αλλα δεν ειναι σίγουρο οτι διόρθωσαν το προβλημα των πετρελαιοκινητήρων, ουσιαστικα είναι το ιδιο μπλοκ με του δικού μου.

ΑΝ αποφασισω να παω σε καινούριο, θα εχω ενα κουφαρι Outback με τον κινητηρα σε κομματακια στο πορτπαγκάζ.
Το αυτοκινητο ειναι σε καλη κατασταση μεσα εξω, τα περιφερειακα του κινητηρα λειτουργουν, θα προσπαθησω να το δωσω για ανταλλακτικα αλλα δεν νομιζω (αν φύγει) να πιασει πανω απο 1000-1500€ :s_no
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#901728 Αν φτασεις στα 30Κ για μεταχειρο, γιατι οχι Κορολλα Κρος διλιτρο τετρακινητο καινουργιο;

Νταξ το σκισαμε το αρχικο μπατζετ αλλα λεφτα υπαρχουν, γενικα. :lol:

Μετα βλεπεις αυτο το τουμπανο και μπαινεις σε σκεψεις
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... olla-cross
Άβαταρ μέλους
By bebes
#901729 υπάρχει κι αυτο, 2 χιλιαρικα φτηνοτερο και με λιγοτερα χιλιομετρα.

Αν βεβαια ειναι να παρω διλιτρο μεταχειρο, υπαρχει ακομα αυτο που εβαλες στην πρωτη σελίδα. Το ανεβασε στα 27000€ απο 25500, αλλά πιστευω θα το δωσει στην προηγουμενη τιμη.
Τα μπλιμπλίκια μ'αρεσουν αλλά αν ειναι να τα ζητανε οσο εχει ενα καινουριο με λιγοτερο εξοπλισμο θα παω στο καινουριο.

Μου κανει εντυπωση που εδωσαν ενα σωρο λεφτα σε γκατζετακια (γιατι η βασικη εκδοση εχει ολα τα απαραιτητα) και δεν εδωσαν για τετρακίνηση
Αν εβρισκα τετρακινητο γυρω στα 30κ θα το επαιρνα εδω που εφτασα... :sorry:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#901732 Πρέπει να είσαι στη συντριπτική μειονότητα εκείνων που τους νοιάζει η τετρακίνηση.
Τους περισσότερους δεν τους νοιάζει καν.
Πριν κανα χρόνο το πήρε γείτονας μου -το τετρακίνητο- σε ενα μπορντοροδοκόκκινο. Φουλ όλα μέσα εκτός από δέρμα. 40κ του πήγε. Απλά ζήτησε και πήρε το ακριβότερο μοντέλο στον κατάλογο. Φαντάσου πως για προηγούμενο είχε ένα Sportage 2.7 AWD auto. Το είχε μετατρέψει σε υγραέριο και παρόλαυτα έπινε γύρω στα 13λτ :ninja: Τώρα που δίνει το ⅓ του έχει φανεί κάπως. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bebes έγραψε:υπάρχει κι αυτο, 2 χιλιαρικα φτηνοτερο και με λιγοτερα χιλιομετρα.

Αν βεβαια ειναι να παρω διλιτρο μεταχειρο, υπαρχει ακομα αυτο που εβαλες στην πρωτη σελίδα. Το ανεβασε στα 27000€ απο 25500, αλλά πιστευω θα το δωσει στην προηγουμενη τιμη.
Τα μπλιμπλίκια μ'αρεσουν αλλά αν ειναι να τα ζητανε οσο εχει ενα καινουριο με λιγοτερο εξοπλισμο θα παω στο καινουριο.

Μου κανει εντυπωση που εδωσαν ενα σωρο λεφτα σε γκατζετακια (γιατι η βασικη εκδοση εχει ολα τα απαραιτητα) και δεν εδωσαν για τετρακίνηση
Αν εβρισκα τετρακινητο γυρω στα 30κ θα το επαιρνα εδω που εφτασα... :sorry:

Απο εμπορο εκτος δικτυου ΤΟΥΟΤΑ δεν θα αγοραζα ευκολα, εκτος αν δεχοταν να το παμε σε επισημο συνεργειο για ελεγχους.

Το 1.8 εχει ημιακαμπτο πισω και λενε οτι ειναι οριακο στον δρομο φορτωμενο, εχεις συνηθισει και την τερατοροπη του ντιζελ , παιζει να σου κακοφανει. Το διλιτρο με τους 197, πλεον 185 στα καινουργια, ειναι σαφως πιο ταξιδιαρικο και παταει πολυ καλυτερα με την πολλαπλων πισω
Μαλιστα η αναρτηση του θεωρειται απο τις καλυτερες εκει εξω για C SUV, και κρινοντας απο το C-HR που το εκανα βολτα αφου ειναι στην ιδια πλατφορμα, πρεπει να εχουν δικιο
Άβαταρ μέλους
By markvag
pienaf έγραψε:Μην το κουράζεις... θα κάνεις ό,τι πει η κυρία bebe!

Όπως όλοι μας...

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως δεν ασχολούμαι με το τι λέει η γυναίκα του bebes! :rtfm: :rtfm:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pienaf
#901740 Κατάλαβα!
Κάνεις ό,τι πει η κυρία markvag...

Τώρα που δεν βλέπει η pienafαινα θα το πω:
Εγώ κάνω ό,τι γουστάρω!!!
Σιγά - σιγά μη με ακούσει...
Άβαταρ μέλους
By elvet
#901741 Με βάση την περιγραφή της χρήσης, τα χαρακτηριστικά του outback και τα χαρακτηριστικά του προφίλ χρήστη bebes, είχα προτείνει το rav4 σαν μεταχειρισμένο, από τη δεύτερη σελίδα. Αλλά διαβάζοντας για X1, mini, κλπ, ας δούμε και ένα κανονικό 4κινητο, αυτόματο. Δεν είναι ψηλό αν πρέπει να πάει σε χωράφι, αλλά με τέτοιο εσωτερικό η κα bebe δύσκολα θα διαφωνήσει :s_biggrin
https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... -volvo-v60 (26500, τιμή παρκαρισμένου)
Άβαταρ μέλους
By Chris
#901742 Αυτο που πουλαει ο αλλος 30κ αμαξι και τραβαει φωτος παρκαρισμενο διπλα στους τσιμεντολιθους και τα γκραφιτι ποτε δε θα το καταλαβω. Παρτο ρε ανθρωπε και πηγαινε σε ενα αδειο παρκινκ ξερω γω να βγαλεις σωστες φωτος. Αυτο τωρα φαινεται σαν να κατεβηκε να το παρει το πρωι να παει γραφειο και του σκασε φλασια και σκεφτηκε ρε δεν ανεβαζω καμια φωτο στο καρ να δουμε αν θα τσιμπησει κανεις?