Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#901571 Μάλιστααααα , δεν έκαψε ούτε λαμπάκι αλλά έκαψε κινητήρα. :roll: . Αντίστροφα από Ιταλούς.
Τώρα τί σόϊ κατασκευαστικό θέμα ήταν αυτό που εμφανίστηκε μετά από 12; χρόνια , θεός και ψυχή τους.
Όταν παρουσιάζεται πρόβλημα μετά από σέρβις , πάντα με ζώνουν φίδια διότι πως στο διάολο τύχαινε και έβγαινε πρόβλημα ( διαρροή στροφάλου & κάτι ρουλεμάν) στις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού φορές που τους άφηνα αμάξι για σερβις χωρίς να κάθομαι όλη την ώρα πάνω απ'το κεφάλι τους , δεν μπορώ να το χωνέψω .
Άβαταρ μέλους
By bebes
pienaf έγραψε:Φτιάξε το Subaru!

Giuseppe Busso έγραψε:
pienaf έγραψε:Φτιάξε το Subaru!

+1
Τπτ άλλο δεν αξίζει.

Mιλάτε σοβαρά, ή με τρολάρετε σαν αναποφάσιστο αγοραστή; :s_whiteflag

Καθισα χθες βραδυ και διαβαζα για τα ενδεχόμενα προβληματα του Χ1, πολλά και διαφορα :ninja:
Διαβασα όμως και για πολύ ευχαριστημενους κατόχους.
Αποτι καταλαβα, το αυτοματο κιβωτιο και το xdrive "αγαπάνε" τη συχνη αλλαγή των λαδιων τους. Οταν το λαδι "παλιωσει" μπορεί να φρακαρει καποιες μικρες οπες και αρχιζουν οι δισλειτουργίες. Η BMW εχει πολυ μεγαλα διαστηματα αλλαγων (ή και καθόλου) στην προγραμματισμενη συντηρηση. Οποτε στα leasing φανταζομαι δεν εχουν αλλαχθει ποτέ.

Στο άλλο μετωπο, το rav (το μοναδικο αυτοκινητο που πηρα τηλεφωνο), πουλήθηκε μια μερα αφου ανεβασαν φωτογραφίες.
Φαινοταν πολύ καλο, ηταν 3κ πιο φτηνο απο τα επόμενα, μεσα απο αντιπροσωπια ΤΟΥΟΤΑ με 5 χρονια ακομη εγγύηση...τεφαρίκι. :(

mousatos έγραψε:....

Μετα απο εργασία το επαθα. Αλλαξα τους τεντωτηρες και με την ευκαρια λαδια-φιλτρα.
Εκανα περιπου 200 χιλιομετρα και...μπαμ :sorry:
Στο ρεκτιφιε ομως εκτίμησαν οτι "δεν ηταν της στιγμής". Απλά θα συνεβαινε αργα ή γρήγορα. Πρόβλημα κατασκευαστικό
Άβαταρ μέλους
By pienaf
#901597 Σοβαρότατα!
Με πολύ λιγότερα χρήματα θα έχεις πάλι αμαξάρα που οι άλλες - ακριβότερες - επιλογές δεν την φτάνουν ούτε στα ζαντολάστιχα...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#901598 https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... yota-rav-4

https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... yota-rav-4

Κανε μια βολτα στην Καστορια

εδιτ.... το ιδιο αμαξι σε αλλη αγγελια ειναι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#901605 Ωραίο το άνωθι ραβ4, ωστόσο 2 παρατηρήσεις ωσαν κλασικη τογιότα.
Όντως ο κεντρικός καθρέφτης έχει το λεβιεδάκι και δεν είναι αυτόματος;
Όντως τα κουμπιά των ηλεκτρικών παράθυρων δεν είναι όλα φωτειζόμενα;
Μια ηλιοροφή ρε μπαγλαμάδες, δεν είναι γιάρις.
Και επι τούτου, τι έκαναν στο τιμόνι και είναι χιλιογδαρμένο;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Ωραίο το άνωθι ραβ4, ωστόσο 2 παρατηρήσεις ωσαν κλασικη τογιότα.

Τα κουμπια των παραθυρων ειναι φωτιζομενα, στην ακμη τους.

Ο καθρεφτης εχει μεν λεβιεδακι αλλα σε μια φωτο εχει και σημα μπαταριας πανω συν κουμπια απο κατω του :hmmm:

Η ηλιοροφη λειπει ομως

Το τιμονι αν το οδηγουσε καποιος που φορουσε δαχτυλιδια, ετσι γινεται
Άβαταρ μέλους
By kostis20
bebes έγραψε:Μετα απο εργασία το επαθα. Αλλαξα τους τεντωτηρες και με την ευκαρια λαδια-φιλτρα.
Εκανα περιπου 200 χιλιομετρα και...μπαμ :sorry:
Στο ρεκτιφιε ομως εκτίμησαν οτι "δεν ηταν της στιγμής". Απλά θα συνεβαινε αργα ή γρήγορα. Πρόβλημα κατασκευαστικό

Δεν το ειχα καταλάβει αυτό.... :dizzy:
Δίνω ελαχιστες πιθανότητες να ισχύει αυτο που σου είπαν...
Άβαταρ μέλους
By kostis20

Ο καθρέπτης οχι απλα ειναι αυτόματος αλλα ειναι και οθόνη απο οπίσθια κάμερα.Το λεβιεδάκι αυτο κάνει αλλάζει απο κανονικό καθρεπτη σε οθόνη .
Άβαταρ μέλους
By bebes
pienaf έγραψε:Σοβαρότατα!
Με πολύ λιγότερα χρήματα θα έχεις πάλι αμαξάρα που οι άλλες - ακριβότερες - επιλογές δεν την φτάνουν ούτε στα ζαντολάστιχα...

Πήγα το είδα σημερα στο συνεργείο εκει που ηταν παρατημενο... :inlove:
Μ εβλεπε ο μαστορας που το περιεργαζόμουν και ρωτησε: "ηρθες να το φτιάξεις"; :lol:

PaNick67 έγραψε:

Τα κουμπια των παραθυρων ειναι φωτιζομενα, στην ακμη τους.

Ο καθρεφτης εχει μεν λεβιεδακι αλλα σε μια φωτο εχει και σημα μπαταριας πανω συν κουμπια απο κατω του :hmmm:

Η ηλιοροφη λειπει ομως

Το τιμονι αν το οδηγουσε καποιος που φορουσε δαχτυλιδια, ετσι γινεται

Το ειδα κι αυτο το ραβ. Το άλλο που πουλήθηκε ήταν 3000€ φτηνότερο, ενα χρονο νεότερο και ειχε ηλιοροφή.
Μου εκανε εντυπωση και σε κοινο οτι το τιμονι ειχε γδαρσίματα στη στεφάνη...
Άβαταρ μέλους
By otso
#901622 Τα ανταλλακτικα , εργασια οτι τιμολογια δεν μπορεις να τα περασεις στα εξοδα ; ξερεις εσυ . Εγω περναω τα παντα απο οτι ναναι , ωστε να πεσεις 24% κατω ;
Άβαταρ μέλους
By markvag
bebes έγραψε:Ειδικα το λαδί-χακί του Μπήτρου μου αρεσε πολυ σαν εμφανιση. :inlove:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Σε τρώει ο κ@λος σου εσένα... :lol: :lol:

socratesn έγραψε:Το μοτέρ σε αυτά είναι εξαιρετικό σε απόδοση/οικονομία και γενική αξιοπιστία (Για bmw).

Το κλειδί είναι στην παρένθεση. Για BMW! :rtfm:

bebes έγραψε:Ο πατερας μου ηταν λατσρης της έλικας, ειχε BMW απο το 1970 μεχρι το 2004, οποτε ειμαι εξοικειωμένος με τη μαρκα και...fanboy :s_biggrin

Τα μοντέλα μέχρι τότε, καμία σχέση σε (αν)αξιοπιστία με τα μεταγενέστερα. Κι εγώ είμαι fanboy, αλλά δεν αντέχω να τα πληρώνω... :lol: Ίσως στο μέλλον... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bebes
otso έγραψε:Τα ανταλλακτικα , εργασια οτι τιμολογια δεν μπορεις να τα περασεις στα εξοδα ; ξερεις εσυ . Εγω περναω τα παντα απο οτι ναναι , ωστε να πεσεις 24% κατω ;

δεν ειναι μονο το 24%. Αν μπει σαν εξοδο ειναι άλλα 20-26%

Προσπαθώ να πεισω τον λογιστη να το δεχτει.
Οι Πολωνοί μου στελνουν το μπλοκ κομπλε με 4000€+μεταφορικα (ενδοκοινωτικη συναλλαγη χωρις ΦΠΑ)

@Markvag εχεις δικιο σε ολα, αλλά ειναι γλυκια η αμαρτία... :inlove: :oops:
Άβαταρ μέλους
By pienaf
bebes έγραψε:
pienaf έγραψε:Σοβαρότατα!

Πήγα το είδα σημερα στο συνεργείο εκει που ηταν παρατημενο... :inlove:
Μ εβλεπε ο μαστορας που το περιεργαζόμουν και ρωτησε: "ηρθες να το φτιάξεις"; :lol:

... και τι του απάντησες;