PaNick67 έγραψε:...Εκτος του οτι τρομαζω με αυτο που θεωρεις ως "προηγούμενα θεματάκια στο παρελθόν" για τους Γερμανους πολιτεςΤα προηγούμενα θεματάκια στα οποία αναφέρθηκα εννοώ τα "her son had had minor run-ins with the law in the past, including for driving under the influence and a marijuana possession charge". Σημειώνω το run-ins πληθυντικός αριθμός και το includes άρα υπάρχουν και άλλα πάρε δώσε που δεν τα αναφέρει στο άρθρο. Άρα δεν είναι παράλογο να είναι ανεπιθύμητος.
Σαν πιο πιθανό όμως θεωρώ ότι η όλη κατάσταση μπορεί να έχει ξεφύγει προσωρινά λόγω νέων εντολών χωρίς πλήρεις ερμηνείες.
Αντίστοιχη κατάσταση είχαμε στην Αγγλία μετά το Brexit. Η γυναίκα μου (Ελληνίδα και μέλος της ΕΟΚ για την οποία δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα) που σπούδασε και ζεί και εργάζεται πολλά χρόνια στην Αγγλία, όλα νόμιμα κλπ. Κάποια στιγμή στο αεροδρόμιο την σταμάτησε ο συνοριακός έλεγχος για ανάκριση. Αυτό έγινε 3 φορές και σε διαφορετικά αεροδρόμια. Την κρατάγανε για μισή με μία ώρα, της φερόντουσαν ολίγον σαν σκουπίδι ενώ περίμενε σε μια γωνία μαζί με κάτι Αφρικανές παράνομες μετανάστριες. Όπως μάθαμε την 3η φορά που συνέβη αυτό κάποιος είχε βάλει εντολή STOP στο διαβατήριό της μάλλον μετά από απόρριψη αίτησής της για βρετανικό διαβατήριο. Μέχρι που της πρότειναν να την βοηθήσουν να εγκαταλείψει τη χώρα αν δυσκολεύεται οικονομικά... Το σύστημα ειχε δεχτεί πολιτικές πιέσεις "απορρίψτε τους όλους" χωρίς ξεκάθαρες ερμηνείες και λόγω ευθυνοφοβίας είχε κομπλάρει.
Θέλω να ελπίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει και στις ΗΠΑ και ότι θα ομαλοποιηθεί μέσα σε λίγους μήνες.
Εισιτήρια απευθείας από Λονδίνο πάλι με Virgin σε λογικότατη τιμή.
Απευθείας email στο ξενοδοχείο (ακολούθησα τη συμβουλή τους από email μετά την άλλη φορά να τους ρωτήσω απευθείας) και θα έχω καλύτερη τιμή και δωρεάν πρωινό και καθημερινή καθαριότητα και δώρο $100 για ποτάκια.
Ο βασικός παράγοντας στην απόφαση ήταν ότι την άλλη φορά είχα πάει με την κόρη μόνο ενώ τώρα θα πάμε οικογενειακά με τη σύζυγο που δεν έχει ξαναπάει ΝΥ. Καλή δικαιολογία έτσι;;
Θα κάνουμε περίπου μια από τα ίδια (για να τα δει και η μαμά) αλλά σίγουρα Woodbury εκπτωτικό χωριό και ΜΕΤ. Αντί για το άλλο ψηλό κτίριο που πήγαμε θα πάμε στο Rockefeller που έχει διάφορα επιπλέον πράματα. Το Intrepid δεν το βλέπω να βγαίνει, δεν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον. Coney Island (παραθαλάσσιο λούνα πάρκ) μόνο αν βγει. Νιαγάρας όχι χάνεις μια μέρα, ταλαιπωρείσαι και δεν με πείθει. Θα δείξει, δεν θα πολυασχοληθώ, το Birdland το τζαζόμπαρο θέλω να κλείσω για τα άλλα αφήνω την κόρη....
Για το Νιαγάρα λένε οτι η καλή πλευρά για να τον δεις είναι η Καναδέζικη.
στο 4:47''