Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Serf
#900205 Ανοίγω το θέμα γιατί σε μερικές ημέρες θα έρθει στην οικογένεια ένα Zeekr X Long Range ως 2ο οικογενειακό αυτοκίνητο, αντί του Tesla M3SR. Ο λόγος αλλαγής είναι το υπερβολικό μήκος του Model 3 για 2ο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#900213 Με το καλό!
Το δίνετε το μ3 δλδ;
Πως και επιλέχθηκε το συγκεκριμένο ανάμεσα στον...ορυμαγδό νέων λεχτρικών;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#900218 Έχουμε δικό μας Tesla Model Y Performance και leasing Model 3 Standard Range. Θα αντικαταστησουμε το 2ο με leasing Zeekr X.

Κάναμε test drive τα Volvo EX30, Lync&Co 02 και αυτό. Μας άρεσε περισσότερο, τόσο στην οδήγηση όσο και σε λειτουργία οθόνης.

Ψάχναμε για EV κάτω από τα 4,5μ και δεν κοιτάξαμε ούτε παραδοσιακών κατασκευαστών (πλην Volvo που έχει φορεθεί πολύ) ούτε πολύ "κινεζιές " τύπου Omoda.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#900220 Mε το καλο να το παραλαβετε! Δεν ξερω τι λεει σαν αμαξι αλλα σε αυτο και στο Geely ev5 αν θυμαμαι καλα το ονομα, μπαινεις μεσα και παθαινεις πλακα απο την απτη ποιοτητα εσωτερικου
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#900239 Καλοτάξιδο να είναι !
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Serf έγραψε:Ανοίγω το θέμα γιατί σε μερικές ημέρες θα έρθει στην οικογένεια ένα Zeekr X Long Range ως 2ο οικογενειακό αυτοκίνητο, αντί του Tesla M3SR. Ο λόγος αλλαγής είναι το υπερβολικό μήκος του Model 3 για 2ο.

Εικόνα

Ωραίο! Καλοτάξιδο!

800v είναι κι αυτό;

< >
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#900277 Καλοτάξιδι και από εμένα! Υπάρχει λόγος που είδατε μόνον όσα ανήκουν στην Geely ή ήταν τυχαίο;
Στην BYD κοιτάξατε; Xpeng που μόλις ήρθε στη χώρα από ενδιαφέρον θα έριχνα επίσης μια ματιά για να δω τι προσφέρουν οι Κινέζοι στα premium μοντέλα τους.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#900292 BYD δε μας άρεσαν εμφανισιακά οι σειρές Atto & Dolphin.

Το Xpeng G6 (το μικρότερο της εταιρείας) είναι λίγο μεγαλύτερο από το Model 3 που θέλουμε να αντικαταστήσουμε για να πάμε σε πιο μικρό μοντέλο.

Length x Width x Height (mm) 4,753 x 1,920 x 1,650
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#900343 Πολύ όμορφο. Με το καλό να το παραλάβετε!

Το κοίταζε και φίλος, ο οποίος παράγγειλε τελικά το Deepal S05.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#903950 Καλοταξιδο @Serf

Ώρα για να ανεβασω και εγώ βίντεο από δοκιμή που έκανα, μιας και ήρθε και στην περιοχή μου (Φρανκφούρτη)
https://youtube.com/watch?v=rXqaSNt3Es0 ... LPBl6lvifGΕικόνα

.