Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#899905 Πήρα χθες το παλμικό κατσαβίδι Performance που έβγαλε το Lidl. Κι εκεί που χάζευα είδα ότι είχαν και το πιστολέτο performance (δεν το είχαν στο φυλλάδιο) οπότε χτύπησα κι ένα τέτοιο για να τρυπάμε ανενόχλητοι. :innocent:

Μπαταρία έχω ήδη μια 2Ah και είμαι ευχαριστημένος, κρατάει πολύ καιρό στην άκρη και δουλεύει όταν χρειάζομαι το εργαλείο μετά από 1-2-5 μήνες.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#900167 χορτοκοπτικό με 16 από 40 ευρώ το έχει πάρει κανένας; πήγα ξανά στο λιντλ και όντως ισχύει η τιμή.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Dimitris_P έγραψε:Ε πάρτο ντε 16€ είναι

δεν ξερω γιατι δεν μπορω να το δοκιμασω τωρα να δω αν δουλευει σωστα, μεχρι το καλοκαιρι υπαρχει καιρος. ξερει κανενας αν κανουν για τιποτα;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#900172 Ναι και; Είναι πολύ μικρό το ποσό για να αγχωθεις. Έχουμε κάνει κουβά πολύ μεγαλύτερα ποσά. Πες ότι πήρες μια μπριζόλα που δεν τρωγόταν
Άβαταρ μέλους
By GTS
Dimitris_P έγραψε:Ναι και; Είναι πολύ μικρό το ποσό για να αγχωθεις. Έχουμε κάνει κουβά πολύ μεγαλύτερα ποσά. Πες ότι πήρες μια μπριζόλα που δεν τρωγόταν

δεν συμφωνω με αυτη την λογικη. δεν ειναι το ποσο αλλα δεν θελω να μαζευω αχρηστα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
GTS έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Ναι και; Είναι πολύ μικρό το ποσό για να αγχωθεις. Έχουμε κάνει κουβά πολύ μεγαλύτερα ποσά. Πες ότι πήρες μια μπριζόλα που δεν τρωγόταν

δεν συμφωνω με αυτη την λογικη. δεν ειναι το ποσο αλλα δεν θελω να μαζευω αχρηστα πραγματα.

μην το πάρεις τότε.Πάρε το όταν το χρειάζεσαι.
Για να υπάρχει ακόμα μετά απο τόσες μέρες και σε τέτοια έκπτωση μήπως ειναι στον πάγκο με τα ανοιγμένα κλπ;
Εγώ αν ήταν κάτι που στο μέλλον θα το χρειαζόμουν θα το έπαιρνα πάντως.Το έχω κάνει με κάμποσα εργαλεία.
Άβαταρ μέλους
By GTS
bill33 έγραψε:
GTS έγραψε:

μην το πάρεις τότε.Πάρε το όταν το χρειάζεσαι.
Για να υπάρχει ακόμα μετά απο τόσες μέρες και σε τέτοια έκπτωση μήπως ειναι στον πάγκο με τα ανοιγμένα κλπ;
Εγώ αν ήταν κάτι που στο μέλλον θα το χρειαζόμουν θα το έπαιρνα πάντως.Το έχω κάνει με κάμποσα εργαλεία.

οχι εχει πολλα στα κουτια τους. θα παω να το ξαναδω αν εχει καλωδιο η θελει μπαταριες.
ρωτησα αν καποιος εχει χρησιμοποιησει παρομοια μηχανηματα απο λιντλ, τα αλλα τα ξερω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
GTS έγραψε:θα παω να το ξαναδω αν εχει καλωδιο η θελει μπαταριες.

Ένα ένα τα λες.
Αν είναι μπαταρίας το πιο πιθανό σ'αυτή τη τιμή είναι να μην περιλαμβάνει μπαταρία, να είναι Solo δηλαδή. Αν έχεις άλλα εργαλεία μπαταρίας Lidl δες αν ταιριάζει
Άβαταρ μέλους
By GTS
Dimitris_P έγραψε:
GTS έγραψε:θα παω να το ξαναδω αν εχει καλωδιο η θελει μπαταριες.

Ένα ένα τα λες.
Αν είναι μπαταρίας το πιο πιθανό σ'αυτή τη τιμή είναι να μην περιλαμβάνει μπαταρία, να είναι Solo δηλαδή. Αν έχεις άλλα εργαλεία μπαταρίας Lidl δες αν ταιριάζει

το ξέρω αλλά νομίζω έχει καλώδιο, θα πάω να δω το μοντέλο μήπως έχει κανένα ριβιου ονλάιν.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:Πήρα χθες το παλμικό κατσαβίδι Performance που έβγαλε το Lidl. Κι εκεί που χάζευα είδα ότι είχαν και το πιστολέτο performance (δεν το είχαν στο φυλλάδιο) οπότε χτύπησα κι ένα τέτοιο για να τρυπάμε ανενόχλητοι. :innocent:

Μπαταρία έχω ήδη μια 2Ah και είμαι ευχαριστημένος, κρατάει πολύ καιρό στην άκρη και δουλεύει όταν χρειάζομαι το εργαλείο μετά από 1-2-5 μήνες.
Επιστράφηκαν (το καλό του Lidl) γιατί ήταν σκέτη απογοήτευση και πήγα σε Stanley fatmax (όμιλος dewalt) σετ κρουστικό και παλμικό. Τα χρησιμοποίησα ήδη και το παλμικό πολύ καλύτερο. Και παίζει και επιστροφή ΦΠΑ μέχρι το τέλος του χρόνου οπότε ήταν καλό deal
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#900412 Καλημερα!Θελω να τοποθετήσω κρεμαστό σακο του μποξ 30 kg σε ταβάνι που όμως ακριβώς κάτω απο το σοβα εχει φελιζολ και μετα ξεκινάει το μπετόν ,με αποτέλεσμα να μη πιανουν τα upat .
Τι κανούμε? :hmmm:
Η πρωτη σκέψή ειναι να σκάψω το σοβα και να αφαιρέσω το φελιζολ ,τρυπώντας μετα κατευθείαν στο μπετόν.Τι λέτε?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#900414 Ή να τρυπήσεις αρκετά βαθιά ώστε να φτάσεις στο μπετόν και να σπρώξεις μέχρι εκεί τα ούπα. Έβαλα πρόσφατα ανεμιστήρα οροφής σε ίδια περίπτωση.