Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#897387 Νομίζω πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι αναρτήσεις διαφορετικών κατασκευαστών κατά 99% έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά λειτουργίας (τρόπος απόσβεσης επαναφοράς, απόσβεσης συμπίεσης κτλ) το οποίο σχεδόν αποκλειστικά έχει να κάνει με τα εντόσθια (βαλβίδες) κάθε ανάρτησης

Και στα ίδια κλικ να τις έβαζες (πχ 10 κλικ από το τέλος σε αποσβέσεις), είναι πολύ πιο πιθανό 1 να συμπεριφέρεται καλύτερα από τις άλλες, αλλά και αυτό πάλι κατασκευαστικό είναι ουσιαστικά

Στις μοτοσυκλέτες, για κάποιον που ξέρει, είναι σχετικά εύκολο να καταλήξεις σε ένα σεταπ προφόρτισης/απόσβεσης επαναφοράς/απόσβεσης συμπίεσης, το κάνεις στατικά

Στα αμάξια λογικά πρέπει να οδηγήσεις και να ρυθμίσεις * όσες φορές χρειαστεί μέχρι να πάρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς εσύ
Άβαταρ μέλους
By sknipper
BARHonda έγραψε:Νομίζω πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι αναρτήσεις διαφορετικών κατασκευαστών κατά 99% έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά λειτουργίας (τρόπος απόσβεσης επαναφοράς, απόσβεσης συμπίεσης κτλ) το οποίο σχεδόν αποκλειστικά έχει να κάνει με τα εντόσθια (βαλβίδες) κάθε ανάρτησης
Και στα ίδια κλικ να τις έβαζες (πχ 10 κλικ από το τέλος σε αποσβέσεις), είναι πολύ πιο πιθανό 1 να συμπεριφέρεται καλύτερα από τις άλλες, αλλά και αυτό πάλι κατασκευαστικό είναι ουσιαστικά....
Οκ, ευχαριστώ αυτό ήθελα να ακούσω, ότι ίδιες ρυθμίσεις δεν σημαίνουν ίδια αρχή ίδιο τέλος και ίδια σκαλιά (μπορεί να έχουν τελείως διαφορετική καμπύλη απόκρισης) και ότι υπάρχουν διαφορές εντός (βαλβίδες, διαδρομές/εσωτερική σχεδίαση, ιξώδη κλπ κλπ). Προφανώς το ποιες ακριβώς είναι αυτές οι διαφορές δεν είναι εύκολο να ξέρουν οι κοινοί θνητοί. Απλά επειδή ξέρω ότι το ψάχνεις σωστά το θέμα των επεμβάσεων που κάνεις ήλπιζα μήπως είχες βρει τι διαφορές έχουν. Θα ήταν ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:
Nikos! έγραψε:Τι εννοείς ρε συ; Αν 4 διαφορετικου κατασκευαστη κοιλοβερ έχουν ίδιες ρυθμίσεις δε πάει να πει ότι θα έχουν και ίδια συμπεριφορά.

Η ανάρτηση παίζει το πρώτο ρόλο στη δυναμική συμπεριφορά και μετά οι αντιστρεπτικές.
Μα αυτό ρωτάω, αν τυχόν ξέρεις τι διαφορές έχουν (εφόσον λες ότι έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις).
Και οι αντιστρεπτικές είναι μέρος της ανάρτησης, όχι; Και παίζουν μεγάλο ρόλο στη δυναμική συμπεριφορά, και μόνο εκεί.

Προτού μερικοί ευαίσθητοι σπεύσουν να επέμβουν για το "ρε συ" ξεκαθαρίζω ότι γνωριζόμαστε από παλιά, με έχει πάει και βόλτα κάποτε και δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.

Χαχαχα ναι ναι. Που το θυμήθηκες; Έχουν περάσει τόσα χρόνια. :)

Καλά τα λέει ο μπαροντα.

Λεπτομέρειες δε γνωρίζω και δεν αναφέρονται πουθενά κιόλας όσο κι αν έψαξα.

Απλά βλέπω το αποτέλεσμα :lol:

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#899959 Μικρή ανανέωση.

Πριν:

Εικόνα

Μετά:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Περισσότερος αέρας τα ψυγεία λαδιού και SST μπροστά (μέσα στην επόμενη χρονιά θα βάλω και το ψυγείο που δίνει η HKS για το SST).

Πριν

Εικόνα

Μετά

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
sknipper έγραψε:Τα εμπρός φωτάκια δεν θα τα θυσίαζα, έτσι κι αλλιώς έχει αερισμό από δίπλα τους. Τα πίσω όμως είναι :thumbsup:

Δεν έχω ανάψει ποτέ προβολείς μπροστά. Ειναι και κίτρινοι. Έχει περίπου 5 βαθμούς διαφορά στη θερμοκρασία του SST

Είναι οι γνήσιες σίτες από το RS.

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
Nikos! έγραψε:
sknipper έγραψε:Τα εμπρός φωτάκια δεν θα τα θυσίαζα, έτσι κι αλλιώς έχει αερισμό από δίπλα τους. Τα πίσω όμως είναι :thumbsup:

Δεν έχω ανάψει ποτέ προβολείς μπροστά. Ειναι και κίτρινοι. Έχει περίπου 5 βαθμούς διαφορά στη θερμοκρασία του SST

< >

ποιο μοντερνο δειχνει τωρα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:

< >

Πως φαίνεται ότι μένεις σε μέρος που δεν πιάνει ομίχλη... Εδώ που μένω εγώ χρειάζεσαι προβολείς ομίχλης όλο το χειμώνα, ειδικά τα πρωινά. Το αεροδρόμιο που είναι στα 5 χλμ έκλεινε συνέχεια λόγω ομίχλης, πριν βάλουν τα νέα συστήματα ILS.

Με γεια πάντως!

ΥΓ: Είχα την εντύπωση ότι το είχες πουλήσει.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Dodger έγραψε:Πολύ όμορφο, αλλά ποσταρω για άλλο λόγο. Τέντα έχεις στο γκαράζ ή πάνελ;

Thx. Τέντα έχω βάλει.

@REALZEUS δε το δίνω, άλλαξα γνώμη.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Nikos! έγραψε:@REALZEUS δε το δίνω, άλλαξα γνώμη.

Νομίζω ότι πολύ σωστά πράττεις! Συλλεκτικό αυτοκίνητο. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By otso
Dodger έγραψε:Πολύ όμορφο, αλλά ποσταρω για άλλο λόγο. Τέντα έχεις στο γκαράζ ή πάνελ;

An ειχε πανελ θα χρειαζοταν αδεια , αν και λογω πλαινων ισως παλι , εχει καλους γειτονες μαλλον.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#899988 Κάθε σταθερή κατασκευή θέλει άδεια. Το συγκεκριμένο έχει τοίχους αριστερά δεξιά, δεν είναι ένα απλό υπόστεγο με τέντα.
Και το τελευταίο δηλώνεται νομίζω, αλλά δεν μετράει στη δόμηση ή στον όγκο της οικοδομής.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Isambard έγραψε:Κάθε σταθερή κατασκευή θέλει άδεια. Το συγκεκριμένο έχει τοίχους αριστερά δεξιά, δεν είναι ένα απλό υπόστεγο με τέντα.
Και το τελευταίο δηλώνεται νομίζω, αλλά δεν μετράει στη δόμηση ή στον όγκο της οικοδομής.

Αν και εντελώς εκτός θέματος η συζήτηση. Δεν υπάρχει πουθενά πάνελ ή τοίχος. Είναι όλο τέντα.

< >