Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bebes έγραψε:Ημουν ενα βήμα πριν κλεισω για ΝΥ.
Βρηκα εισιτηρια με 450€ (Norse απευθειας Αθηνα-ΝΥ, μεγαλη βαλιτσα, φαγητο, θεση), Βρηκα καταλυμα (Airbnb) σε καλη θεση και με σουπερ (για ΝΥ) τιμή, τα αυτοκινητα απο JFK ειναι αστειθα φτηνα οπότε δεν θα ζητούσα καν απο τα ξαδερφια μου...

...και τελικα εσκασε το αυτοκινητο οπότε μπήκαν ολα στον πάγο (ευτυχως δεν πρόλαβα να πληρωσω).

Σήμερα ειδα αυτό :lipsealed:
Δυσκολεύει το ταξίδι στις ΗΠΑ: Οι τουρίστες από 42 κράτη -ανάμεσα τους και η Ελλάδα- θα πρέπει να δείχνουν ιστορικό πέντε ετών στα social media, για να μπουν στη χώρα
Θα ζητούνται επίσης οι αριθμοί τηλεφώνων και οι διευθύνσεις email που χρησιμοποίησε ο ταξιδιώτης τα τελευταία πέντε και δέκα χρόνια, αντίστοιχα

Πρέπει να ξεσκονίσω τα σόσιαλ των παιδιών και να σβήσω τα ποσταρίσματα μου σε καποια φορουμ με "αντιφρονούντες" :lol:

https://www.protothema.gr/world/article ... axidiotes/

Το ακουγα το πρωι στο ραδιοφωνο και ειχα φριξει

Δεν ειναι πια δημοκρατια η ΗΠΑμερικη πιο πολυ με βορειοκορεα μοιαζει

Για εμενα ολα αυτα ειναι λογος να μην παω καν.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
PaNick67 έγραψε:
Για εμενα ολα αυτα ειναι λογος να μην παω καν.

+1
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
...και τελικα εσκασε το αυτοκινητο οπότε μπήκαν ολα στον πάγο (ευτυχως δεν πρόλαβα να πληρωσω).

Τι έπαθε το αυτοκίνητο;

Καλά τα υπόλοιπα είναι παπαρολογίες του Τραμπ, σιγά μη γίνει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Βρηκα εισιτηρια με 450€ (Norse απευθειας Αθηνα-ΝΥ, μεγαλη βαλιτσα, φαγητο, θεση), Βρηκα καταλυμα (Airbnb) σε καλη θεση και με σουπερ (για ΝΥ) τιμή, τα αυτοκινητα απο JFK ειναι αστειθα φτηνα οπότε δεν θα ζητούσα καν απο τα ξαδερφια μου...

Σήμερα ειδα αυτό :lipsealed:
Δυσκολεύει το ταξίδι στις ΗΠΑ: Οι τουρίστες από 42 κράτη -ανάμεσα τους και η Ελλάδα- θα πρέπει να δείχνουν ιστορικό πέντε ετών στα social media, για να μπουν στη χώρα
Θα ζητούνται επίσης οι αριθμοί τηλεφώνων και οι διευθύνσεις email που χρησιμοποίησε ο ταξιδιώτης τα τελευταία πέντε και δέκα χρόνια, αντίστοιχα

Πρέπει να ξεσκονίσω τα σόσιαλ των παιδιών και να σβήσω τα ποσταρίσματα μου σε καποια φορουμ με "αντιφρονούντες" :lol:

https://www.protothema.gr/world/article ... axidiotes/

Εν τω μεταξύ δεν ισχύει αυτό γιατί όταν κάνεις application για esta το πεδίο να βάλεις τα social σου είναι optional.

Όταν μπήκαμε στη χώρα δεν μας ρώτησαν τίποτα από όλα αυτά.

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#899659 Αυτό με τα σόσιαλ, παίζει από το καλοκαίρι.
Γιος γνωστού μου, ταλεντάκι στο μπάσκετ, τον πήρανε στο Ohio για να τελειώσει την Γ' λυκείου εκεί και ότι ήθελε προκύψει μέσω προγράμματος για φερέλπιδες νέους. Τον Αύγουστο αυτά. Μια από τις διαδικασίες λοιπόν, ήταν να τσεκάρουν και τα σόσιαλ του. Μου φάνηκε πολύ κουλό αλλά οκ, ο πλανητάρχης(sic) είναι λιγάκι ιδιαίτερος :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:

Τι έπαθε το αυτοκίνητο;

Καλά τα υπόλοιπα είναι παπαρολογίες του Τραμπ, σιγά μη γίνει κάτι τέτοιο.

Το κανουν ηδη. Ειχε δε τραγικο να μην σου λενε τι ακριβως συμβαινει και να σε κρατανε χωρις λογο για μερες

https://www.dw.com/en/german-nationals- ... a-71987211
Three tourists and a permanent US resident say they were subjected to aggressive interrogation and held for weeks without knowing why. In response, the German government has extended a travel advisory to its citizens.
Άβαταρ μέλους
By bebes
Dimitris_P έγραψε:

Τι έπαθε το αυτοκίνητο;

πόστ ---> #899468 :sorry:

Κόλλησε ο boxer diesel
Άβαταρ μέλους
By glf
#899662 Εγώ παραδέχομαι όποιον πάει για ... διακοπές με τέτοιες ιστορίες. Εμ πανάκριβα, παίζει και να μη μπεις που λέει ο λόγος.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#899679 Δηλαδή τι ζητάνε να τους δώσεις; Το όνομα του login σου σε facebok, insta, X, linked in κλπ; Και θα έχουν σύστημα να ψάχνει στο διαδίκτυο για τυχόν σχόλιά σου με κακές λέξεις; Υποθέτω θα είναι με υπολογιστές αλλά και πάλι προσθέτει έξοδα, επιπλέον προσωπικό και καθυστερήσεις.
Δεν έχω λόγο να ανησυχώ αλλά δημιουργεί μια εχθρικότητα, σε κάνει να μην νιώθεις welcome. Αν αρχίσει να πέφτει και ο τουρισμός τους μπορεί να τους κακοφανεί.
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#899682 Εντάξει σιγά το πρόβλημα. Στα σόσιαλ εξυμνείς τους εγχώριους και εξωτερικούς τραμπάκουλες και στο petrolheads (αμηχανίες-τισοίδεν) έχεις τα "μαύρα βιβλία" και θάβεις όποιον γουστάρεις ανενόχλητος, :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By glf
#899683 Ο τουρισμός τους πέφτει εδώ και καιρό.
Να πάω για τουρισμό σε χώρα που ενδέχεται να μου πει να ξεκλειδώσω το smartphone για να τσεκαρουν τα post μου (γίνεται) ευχαριστώ δε θα πάρω.
Άμα ήταν πήγαινα και βόρεια Κορέα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#899684 Και μετά μου λέτε ότι το καταστατικό της Ρωμης που απαγορευει στο ΦΒ να διαβάζει τα μηνύματα μου δεν λειτουργεί.Αλλιώς γιατί να χρειάζονται να τους δώσω πρόσβαση;To είπε και το καναλι 13.
Κάντε το επικόλληση παντού.Μην αφήσετε την ασυδοσία του ΦΒ να μας καταστρέψει.

Καλημέρα και να ειναι μια ευλογημένη μέρα για όλους.
Φιλάκια.
Γειά σου Μήτσο!!!!

:s_crazy :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#899686 Είναι σοβαρές ανακρίβειες όλα αυτά που γράφονται.

Νέα Υόρκη πήγα το καλοκαίρι με την οικογένεια.

Οπως έγραψα όντως υπήρχε πεδίο στην εστα να βάλω social media account links αλλά ήταν optional και το άφησα κενό.

Δε με ρώτησαν τίποτα.

Το Νοέμβριο πήγαν οι γονείς μου κι ο αδερφός μου τα ίδια.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#899687 https://www.bbc.com/news/articles/c1dz0g2ykpeo

Μονο που το αρθρο,ειναι χθεσινο, ,οχι του Νοεμβριου ουτε του καλοκαιριου

Μαζι με αυτο που ανεβασα χθες που 2 Γερμανοι πολιτες με πρασινη καρτα για ΗΠΑ εμειναν 2 βδομαδες υπο κρατηση χωρις αιτιολογια, το ρισκαρεις;
Η θα κατσεις να σβησεις οτιδηποτε στα κοινωνικα δικτυα για 5 χρονια;

Επισης αυτο με την λιστα επαφων ειναι απαραδεκτο