Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#898898 μερακλης ο Ντινος.
Εγω θα το τρυπαγα περισσοτερο και θα εβαζα μια πλαστικη ταπα .
Εργοστασιο κιετς :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#898899 Tάπα είναι κι αυτό:

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#898901 ααα δεν το καταλαβα απο τη φωτο. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:
530d Xdrive Touring με καλό επίπεδο εξοπλισμού

Ωραίος! :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#898928 Καλοταξιδο το εργαλλλειο Δοκτορα :thumbsup:

Το χρωμα γαμαει.
Το σχημα επισης ωραιο και με απιστευτους χωρους.
Για το μπραντ δεν το συζηταμε, παραμενεις στη σωστη πλευρα της ιστοριας.

Απο την αλλη μερια, αρχισες να δειχνεις την ηλικια σου με το μαζουτ. Ελπιζω τουλαχιστον να παραμεινεις σε αυτο το λεβελ και να μη χειροτερευσει η κατασταση σου στο μελλον (μη μας γινεις κανενας λεχτρικος κι εσυ) :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#898931 Πατάω με την λαδερα σου οπότε θες George_prix

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimik έγραψε:Πατάω με την λαδερα σου οπότε θες George_prix

Σιγουρα με το λεχτρικο μπορεις να κερδισεις 8 στους 10 θερμικους. Αλλα τα ερωτηματα ειναι τα εξης φιλτατε Ντιμικ:

Ποιος απο τους 2 μας θα περασει καλυτερα καθως τρεχει με το εργαλλλειο του? Εσυ που θα ακους μονο τα λαστιχα να τσιριζουν ή εγω που θα ακουω το μοτορι μου να λυσσομαναει εκει ψηλα κοντα στον κοφτη?

Ποιος απο τους 2 μας θα εχει να τον παιζει (το λεβιε ταχυτητων :shifty: ) και να στηριζεται πανω του (μεταφορικα μιλαω :shifty: ), ωστε με 1-2-3 κατεβασματα (παλι φορτιο στο μοτορι και παιχνιδι στα κοκκινα) να μπορεσει να κοψει αρκετη ταχυτητα για την επομενη στροφη που πλησιαζει?

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις που σκεφτηκατε στις ερωτησεις μου και καλη μου οδηγικη διασκεδαση :s_yes
Άβαταρ μέλους
By edmond
#898949 Το λεχτρικό κόβει κάργα για ανάκτηση στο άσε :roll:
Άβαταρ μέλους
By dimik
George_Prix έγραψε:
dimik έγραψε:Πατάω με την λαδερα σου οπότε θες George_prix

Σιγουρα με το λεχτρικο μπορεις να κερδισεις 8 στους 10 θερμικους. Αλλα τα ερωτηματα ειναι τα εξης φιλτατε Ντιμικ:

Ποιος απο τους 2 μας θα περασει καλυτερα καθως τρεχει με το εργαλλλειο του? Εσυ που θα ακους μονο τα λαστιχα να τσιριζουν ή εγω που θα ακουω το μοτορι μου να λυσσομαναει εκει ψηλα κοντα στον κοφτη?

Ποιος απο τους 2 μας θα εχει να τον παιζει (το λεβιε ταχυτητων :shifty: ) και να στηριζεται πανω του (μεταφορικα μιλαω :shifty: ), ωστε με 1-2-3 κατεβασματα (παλι φορτιο στο μοτορι και παιχνιδι στα κοκκινα) να μπορεσει να κοψει αρκετη ταχυτητα για την επομενη στροφη που πλησιαζει?

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις που σκεφτηκατε στις ερωτησεις μου και καλη μου οδηγικη διασκεδαση :s_yes
Ποια λάστιχα να στριγγλιζουν, ούτε το traction δεν θα βγάλω για να βεντουζωνει και θα ακούω podcast

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drdino έγραψε:Tάπα είναι κι αυτό:

Εικόνα

Καλοτάξιδο Ντίνο το νέο πενβε!

Τρελαίνομαι για το out out you demons of stupidity χαχα

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#898990 Εξαιρετικό αυτοκίνητο και φανταστικό χρώμα. Καλά χλμ ή μάλλον μίλια.
Δεν είναι πολύ μεγάλο, δεν βολευόσουνα με 3άρα στέισον; Αλλά αν δεν έχεις θέμα χώρων είναι μια κατηγορία παραπάνω.
Ακόμα δε το πήρες κι άρχισες να το πειράζεις. :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
sknipper έγραψε:Δεν είναι πολύ μεγάλο, δεν βολευόσουνα με 3άρα στέισον; Αλλά αν δεν έχεις θέμα χώρων είναι μια κατηγορία παραπάνω.

Σε μερικά πράγματα, the bigger, the better :rtfm: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#899050 Η 3αρα station δεν θα είχε τρελές διαφορές σε χώρους σε σχέση με το σενταν, έχουμε κατά καιρούς επισκέψεις οπότε η περίσσεια χώρων πίσω ήταν καλοδεχούμενη.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#899057 Καλοτάξιδο dr!!! Ειδικά η 5αρα σε station είναι τρομερή!! Και ουσιαστικές οι αλλαγές που έκανες!! Καλοταξιδο!!!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#899928 Κάτι που με ενοχλούσε σε σύγκριση με την προηγούμενη 3άρα μου ήταν το πόσο ελαφρύ και «φτηνό» έδειχνε το κλειδί. Είχα διαβάσει ότι αυτό οφείλεται σε μείωση κόστους στα LCI, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο ψεύτικη ήταν η αίσθησή του μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου.

Βρήκα μερικά κελύφη αντικατάστασης στο AliExpress και, αφού επικοινώνησα με τους πωλητές, μου επιβεβαίωσαν ότι τα μέρη που με ενδιέφεραν είναι μεταλλικά. Παρήγγειλα ένα και έκανα τη μεταφορά των εσωτερικών. Η διαφορά προέρχεται κυρίως από το L-σχήματος διακοσμητικό κομμάτι, αλλά και από το τμήμα που συγκρατεί τη μεταλλική λεπίδα του κλειδιού.
Εικόνα
ΕικόναΕικόνα

Σκληρό off-roading:
Εικόνα