Εγω θα το τρυπαγα περισσοτερο και θα εβαζα μια πλαστικη ταπα .
Εργοστασιο κιετς

drdino έγραψε:
530d Xdrive Touring με καλό επίπεδο εξοπλισμού

dimik έγραψε:Πατάω με την λαδερα σου οπότε θες George_prix
) και να στηριζεται πανω του (μεταφορικα μιλαω
), ωστε με 1-2-3 κατεβασματα (παλι φορτιο στο μοτορι και παιχνιδι στα κοκκινα) να μπορεσει να κοψει αρκετη ταχυτητα για την επομενη στροφη που πλησιαζει?
George_Prix έγραψε:Ποια λάστιχα να στριγγλιζουν, ούτε το traction δεν θα βγάλω για να βεντουζωνει και θα ακούω podcastdimik έγραψε:Πατάω με την λαδερα σου οπότε θες George_prix
Σιγουρα με το λεχτρικο μπορεις να κερδισεις 8 στους 10 θερμικους. Αλλα τα ερωτηματα ειναι τα εξης φιλτατε Ντιμικ:
Ποιος απο τους 2 μας θα περασει καλυτερα καθως τρεχει με το εργαλλλειο του? Εσυ που θα ακους μονο τα λαστιχα να τσιριζουν ή εγω που θα ακουω το μοτορι μου να λυσσομαναει εκει ψηλα κοντα στον κοφτη?
Ποιος απο τους 2 μας θα εχει να τον παιζει (το λεβιε ταχυτητων) και να στηριζεται πανω του (μεταφορικα μιλαω
), ωστε με 1-2-3 κατεβασματα (παλι φορτιο στο μοτορι και παιχνιδι στα κοκκινα) να μπορεσει να κοψει αρκετη ταχυτητα για την επομενη στροφη που πλησιαζει?
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις που σκεφτηκατε στις ερωτησεις μου και καλη μου οδηγικη διασκεδαση

drdino έγραψε:Tάπα είναι κι αυτό:
sknipper έγραψε:Δεν είναι πολύ μεγάλο, δεν βολευόσουνα με 3άρα στέισον; Αλλά αν δεν έχεις θέμα χώρων είναι μια κατηγορία παραπάνω.

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]