Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:... Ted Lasso γιατί μου φαινόταν αδιάφορο αλλά τελικά μου αρεσε, είμαι ήδη στη 2η σεζόν
Είχα ακούσει καλά λόγια και είμαι κι εγώ στη δεύτερη σαιζόν και το βλέπω πολύ ευχάριστα. Και σημειώνω δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για ποδόσφαιρο.
Έβαλα Apple TV+ για 3 μήνες με μόνο 3 λίρες το μήνα. Μετά βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#889057 Εγώ είχα πληρώσει μήνα για να δω το Silo και ξεχάστηκα και ανανεώθηκε αυτόματα μια μέρα πριν βγει η προσφορά :slap:
Έχω μπει στη 3η σεζόν Ted Lasso.

Στη 2η προς το τέλος θα κάνει κάποια κοιλιά, αλλά συνεχίζοντας βγάζει κάποιο νόημα για να μάθεις καλύτερα τους χαρακτήρες
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#889380 Τελείωσα και το Ted Lasso. Καμιά άλλη καλή σειρά στο Apple Tv, μικρή κατά προτίμηση ή με μικρά επεισόδια,γιατί έχω άλλες 5 ημέρες, δεν το ανανέωσα. Δεν έχω θέμα με το είδος, αρκεί να με κρατάει.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Dimitris_P έγραψε:Τελείωσα και το Ted Lasso. Καμιά άλλη καλή σειρά στο Apple Tv, μικρή κατά προτίμηση ή με μικρά επεισόδια,γιατί έχω άλλες 5 ημέρες, δεν το ανανέωσα. Δεν έχω θέμα με το είδος, αρκεί να με κρατάει.

Πολύ ωραία τα Presumed Innocent, Disclaimer και Defending Jacob με αυτή τη σειρά.

Επίσης καλά ήταν τα Dope Thief και το Your Friends & Neighbors. A και slow horses.

Γενικά Apple TV έχει πολύ πιο ποιοτικές παραγωγές από νέτφλιξ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#889390 Presumed και defending τα έχω δει, άψογα. Το disclosure λέει 5 σεζόν οπότε το αποκλείω προς το παρόν. Θα ρίξω μια ματιά στα υπόλοιπα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Dimitris_P έγραψε:Presumed και defending τα έχω δει, άψογα. Το disclosure λέει 5 σεζόν οπότε το αποκλείω προς το παρόν. Θα ρίξω μια ματιά στα υπόλοιπα

Disclaimer. 7 επεισόδια

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#890229 Ωραία σειρά 5 επεισοδίων το κλεμμένο κορίτσι στο Disney

https://www.disneyplus.com/el-gr/browse ... 045dd164d2
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#890410 Έβαλα να δω το El Eternauta στο netflix, 1 σεζόν
https://www.imdb.com/title/tt27740241/
Δεν είναι καμιά τρέλα, τόσο όσο που σε κρατάει, αλλά βλέπεται

Το μλκσαν λίγο με τα ζωύφια, περίμενα κάτι καλύτερο. Θα έχει και 2η σεζόν τελικά
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Έχει βγει και η νέα σεζόν Slow Horses. Μια χαρά τα πάει προς το παρόν.
Ναι, ναι, μετά τα πρώτα επεισόδια της πρώτης σειράς που ήταν λίγο αμφιλεγόμενα/βαρετά όπου γνωρίσαμε πρόσωπα και πράματα άρχισε να γκαζώνει η πλοκή και τα πάει πολύ καλά συνεχώς.
Ναι παίζει καλά ο Sir Gary Oldman αλλά το παρακάνανε με τη μπίχλα και την τρύπια κάλτσα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
belgarion έγραψε:Bosch βλέπει κανένας? Είναι αρκετά κλασσικό το στυλ αλλά μου αρέσει που είναι γυρισμένο σε φυσικούς χώρους στο LA και μου αρέσει πολύ ο titus welliver που πρωταγωνιστεί

< >

Blast from the past.
Είδα 2 σεζόν αλλά κάτι δεν με κράτησε για παραπάνω.Το spin off Ballard πολύ καλό ,θα βγει και 2η σεζόν.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ballard_(TV_series)

Είδα 4 με 5 σεζόν του Blacklist,άρχισε ωραία,συγχωρείς τις ευκολίες για χάρη της ιστορίας αλλά με κούρασε και το σταμάτησα.Επαιξε ρόλο ότι το prime δεν έχει όλες τις σεζόν δωρεάν,θέλει εξτρά πληρωμή για τις τελευταίας σεζόν και ας πληρώνεις prime.

The night manager.Πολύ καλό,πάρα πολύ καλό.Η Elizabeth Debicki κάπως δεν........Πολύ ψηλή,πολύ λαιμός......κάπως δεν.....απο το tenet κάτι δεν μου κάθεται καλά.Βγαίνει και 2η σεζόν αρχές του 2026

FBI και Chicago PD.Μία που τα βλέπεις και μία που τα ξεχνάς.

Reacher ,καλό,αναμονή για την νέα σεζόν

Fallout ,πολύ καλό.Toν επόμενο μήνα ξεκινάει η 2η σεζόν.

Εχω κατεβάσει και το Them ,2 σεζόν ,στο κινητό για να περνάει η ώρα στο αεροπλάνο αλλά δεν εχω δει παρά λίγα λεπτά.

Και σε αυτό που παρακολουθώ τώρα.
The Expanse.Science fiction . Είμαι στην 2η σεζόν και είναι πολύ καλό. :metalo:

Και λίγη γκρίνια για το amazon prime.Πληρώνω £8.99 τον μήνα και βάζει διαφημίσεις λες και ειναι το star.Και δεν μπορείς να τις αποφύγεις,εκτός αν πληρώσεις εξτρά.Με το ghostery ενεργό μπλοκάρει ο player και μπερδευεται το σύμπαν.Bezos μαμιέσαι ασυστολα.Ελλάδα ευτυχώς δεν δείχνει διαφημίσεις.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:
belgarion έγραψε:Bosch βλέπει κανένας? Είναι αρκετά κλασσικό το στυλ αλλά μου αρέσει που είναι γυρισμένο σε φυσικούς χώρους στο LA και μου αρέσει πολύ ο titus welliver που πρωταγωνιστεί

< >

Blast from the past.
Είδα 2 σεζόν αλλά κάτι δεν με κράτησε για παραπάνω.Το spin off Ballard πολύ καλό ,θα βγει και 2η σεζόν.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ballard_(TV_series)

Είδα 4 με 5 σεζόν του Blacklist,άρχισε ωραία,συγχωρείς τις ευκολίες για χάρη της ιστορίας αλλά με κούρασε και το σταμάτησα.Επαιξε ρόλο ότι το prime δεν έχει όλες τις σεζόν δωρεάν,θέλει εξτρά πληρωμή για τις τελευταίας σεζόν και ας πληρώνεις prime.

The night manager.Πολύ καλό,πάρα πολύ καλό.Η Elizabeth Debicki κάπως δεν........Πολύ ψηλή,πολύ λαιμός......κάπως δεν.....απο το tenet κάτι δεν μου κάθεται καλά.Βγαίνει και 2η σεζόν αρχές του 2026

FBI και Chicago PD.Μία που τα βλέπεις και μία που τα ξεχνάς.

Reacher ,καλό,αναμονή για την νέα σεζόν

Fallout ,πολύ καλό.Toν επόμενο μήνα ξεκινάει η 2η σεζόν.

Εχω κατεβάσει και το Them ,2 σεζόν ,στο κινητό για να περνάει η ώρα στο αεροπλάνο αλλά δεν εχω δει παρά λίγα λεπτά.

Και σε αυτό που παρακολουθώ τώρα.
The Expanse.Science fiction . Είμαι στην 2η σεζόν και είναι πολύ καλό. :metalo:

Και λίγη γκρίνια για το amazon prime.Πληρώνω £8.99 τον μήνα και βάζει διαφημίσεις λες και ειναι το star.Και δεν μπορείς να τις αποφύγεις,εκτός αν πληρώσεις εξτρά.Με το ghostery ενεργό μπλοκάρει ο player και μπερδευεται το σύμπαν.Bezos μαμιέσαι ασυστολα.Ελλάδα ευτυχώς δεν δείχνει διαφημίσεις.

Μετραει πολυ το Bosch, εχω δει και το Bosch legasy. Τρομερος ο πρωταγωνιστης φαντασικη η τζαζ μουσικη που ακουγεται. Μπαλαρντ καλο επισης

Reacher, Fallout οπως τα λες. The Expance τα σπαει

Επισης πολυ καλα το Goliath, Mozart in the Jungle , Carnival Row, Cross, Terminal list.

Τωρα βλεπω το The marvelous Mrs Meizel..πολυ γελιο

To εβαλα με 7€/μηνα για τα κλασικα του, the man in the high castle, rings of power αλλα το απολαμβανω πολυ περισσοτερο απο το Νετφλιξ
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#898701 Plur1bus ... Παντού το αποθεώνουν ... Το 1ο επισόδειο είναι ( όντως ) καταπληκτικό. Στο 2ο και 3ο με το ζόρι κρατιόμουν ξύπνιος ...

The beast in me ... Εξαιρετική σειρά ενός κύκλου . "Βραδύκαυστα" τα δύο πρώτα επεισόδια ( με την παρουσίαση των χαρακτήρων και την τοποθέτηση των γεγονότων ) και ωραίο ρυθμό στα επόμενα. Σας την προτείνω.