Που οι ντομάτες είναι μόνο για σάλτσα. Άνθρωπος που τρώει ντομάτες σκέτες θεωρείται ημιάγριος.
REALZEUS έγραψε:[pro έγραψε:Σωστά, είναι γνωστό ότι η ΕΣΣΔ δεν είχε οικονομικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν εν μέρει από τον εξοπλιστικό ανταγωνισμό, έπεσε απλά γιατί την υπονόμευσαν ξένοι και ντόπιοι πράχτορες του καπιταλισμού και του ιμπεριαλισμού σε συνεργασία με ρεφορμιστές, οπορτουνιστές, μαζοχιστές, διπρόσωπους κι αντιπρόσωπους.
Ξέρω ότι απλά προβοκάρεις...
GTS έγραψε:τώρα λες ότι θέλεις. αν δεν μπορείς να ταΐσεις τους πολίτες σου αυτοί θα στραφούν εναντίον σου. κλασσικό παράδειγμα η Γαλλική επανάσταση.
pro έγραψε:Εγώ είπα πολύ σοβαρά ότι ΈΝΑ από τα αίτια κατάρρευσης της ΕΣΣΔ ήταν τα οικονομικά προβλήματα που προκλήθηκαν ΚΑΙ από τον ανταγωνισμό των εξοπλισμών και το παραμυθάκι του πολέμου των άστρων. Εσύ απάντησες για προπαγάνδα του κισιντζερ κι ότι όλα ήταν μπόμπα μέχρι που ήρθε ο κακός Γκορμπι. Οπότε απάντησα στο ίδιο ύφος, στο χιούμορ απαντάω με χιούμορ.
glf έγραψε:Kolega teknologia

glf έγραψε:Για καλύτερη απόκρυψη και παραλλαγή το επόμενο στάδιο είναι να το κάνουν κήπο, κάπως να κρατάει χώμα και να έχει πρασινάδα βραχάκια και φυσικά θάμνους.
Thank me later.
Τα δίχτυα παραλλαγής γιατί νομίζεις ότι τα έχουμε πάνω στα άρματα στον ΕΣ; Τα έχεις ακουστά τα δίχτυα παραλλαγής, έτσι; Ήταν και ασήκωτα και μανίκι μεγάλο στο δίπλωμα για να μπούνε ξανά στο καλάθι του πύργου...

dimik έγραψε:Πολύ ωραία κάλυψη-απόκρυψη, αμφιβάλλω αν μπορούν να δουν τίποτα μέσα από το άρμα όμως, περισκόπια, σκοπευτικα κλπ φαίνονται τελείως καλυμμένα.
Αν είχε και τίποτα σύγχρονους αισθητήρες αυτοπροστασιας δεν ξέρω κατά πόσο θα λειτουργούσαν.
< >

Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]